mouse1001 17.06.06, 23:42 Czy kroś ma taki wózek? Co o nim sądzicie? Czy będzie się nadawał dla 2,5 latka? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lewsa Re: wózek graco mirage plus 18.06.06, 07:42 Ja miałam taki wózek i jest on bardzo fajny ale dla młodszych dzieci. 2,5 latek będzie miał w nim bardzo mało miejsca, chyba że dziecko jest małe. Odpowiedz Link Zgłoś
mouse1001 Re: wózek graco mirage plus 18.06.06, 14:01 Dzięki za odpowiedź. Dzisiaj oglądałam ten wózek i tez wydał mi się mały. Podobnie jak parasolki. Teraz jeździmy Baby Dreams Explorer i mały ma mnóstwo miejsca. Jedzie on, obok zabawki i jeszcze jest luz. Nie móówiąc juz o tym, że małe wózki na małych kołach nie maja amortyzacji. Chyba będę dalej taszczyć stary wózek na 2 piętro. A trochę waży. Odpowiedz Link Zgłoś
lewsa Re: wózek graco mirage plus 19.06.06, 07:59 Jeśli moge coś jeszcze doradzic to ja ostatnio kupiłam parasolke trottine dla mojego dwulatka, który wygląda na trzy a nawet więcej. Zabawek też raczej nie da się tam przewozić ale jest na pewno większy od mirage plus i jest bardzo leciutki. Mojemu małemu jest w nim wygodnie. Jeśli zaś chodzi o amoryzację to rzeczywiście parasolki jej nie posiadają a nawet jeżeli pisze ze mają to naprawdę jest ona niewyczuwalna, sprawdzałam wiele wózków, poza tym takim dużym dzieciom to nie przeszkadza. Trottine jest też bardzo dobrze wyważony i świetnie się go prowadzi. Odpowiedz Link Zgłoś