Dodaj do ulubionych

wózek graco mirage plus

17.06.06, 23:42
Czy kroś ma taki wózek? Co o nim sądzicie? Czy będzie się nadawał dla 2,5
latka?
Obserwuj wątek
    • lewsa Re: wózek graco mirage plus 18.06.06, 07:42
      Ja miałam taki wózek i jest on bardzo fajny ale dla młodszych dzieci. 2,5 latek
      będzie miał w nim bardzo mało miejsca, chyba że dziecko jest małe.
      • mouse1001 Re: wózek graco mirage plus 18.06.06, 14:01
        Dzięki za odpowiedź. Dzisiaj oglądałam ten wózek i tez wydał mi się mały.
        Podobnie jak parasolki. Teraz jeździmy Baby Dreams Explorer i mały ma mnóstwo
        miejsca. Jedzie on, obok zabawki i jeszcze jest luz. Nie móówiąc juz o tym, że
        małe wózki na małych kołach nie maja amortyzacji. Chyba będę dalej taszczyć
        stary wózek na 2 piętro. A trochę waży.
        • lewsa Re: wózek graco mirage plus 19.06.06, 07:59
          Jeśli moge coś jeszcze doradzic to ja ostatnio kupiłam parasolke trottine dla
          mojego dwulatka, który wygląda na trzy a nawet więcej. Zabawek też raczej nie
          da się tam przewozić ale jest na pewno większy od mirage plus i jest bardzo
          leciutki. Mojemu małemu jest w nim wygodnie. Jeśli zaś chodzi o amoryzację to
          rzeczywiście parasolki jej nie posiadają a nawet jeżeli pisze ze mają to
          naprawdę jest ona niewyczuwalna, sprawdzałam wiele wózków, poza tym takim
          dużym dzieciom to nie przeszkadza. Trottine jest też bardzo dobrze wyważony i
          świetnie się go prowadzi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka