aniapz1 19.06.06, 11:38 Hej! Chciałam kupić mojej prawie dwulatce tablicę dwustronną, ale w Internecie znalazłam tylko takie kosmicznie drogie. Nie wiecie gdzie można kupiuć niedużą tablicę za przystępną cenę? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
romarzena Re: Tablica dwustronna - gdzie kupić? 19.06.06, 11:55 W IKEI. Po jednej stronie można pisać kredą, a po drugiej flamastrem. Niestety kupowałam ją dawno i nie pamiętam ceny. Odpowiedz Link Zgłoś
a_angela Re: Tablica dwustronna - gdzie kupić? 19.06.06, 12:16 Ja też kupowałam w IKEi dla siostrzeńca koszt to 79,95. Nasz cukierek - Gabrysia Gabrysia ma już Odpowiedz Link Zgłoś
magia Re: Tablica dwustronna - gdzie kupić? 19.06.06, 13:37 Ja mam taka o powierzchni 40x30 drewniana, kolorowa, sama stoi. Z jednej strony czarne pole do pisania kreda, z drugiej biale pole do przyczepiania magnesow. W komplecie bylo chyba 15 magnesow kolorowych w ksztalcie figur geometrycznych. Koszt pol roku temu jakies 60 zl. Kupowalam za granica w Toys'R'Us. Jesli jestes zainteresowana to daj znac. Sprawdze czy maja i za jakies 2 tygodnie moglabym miec w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
magia Re: dokladnie taki model 19.06.06, 13:58 www.toysrus.co.uk/Content/Product/products1/16934_l_a.jpg www.toysrus.co.uk/Content/Product/products1/16934_l_b.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
gucci77 Re: dokladnie taki model 19.06.06, 22:22 Magia bardzo mi się ta Twoja tablica podoba sama zamówiłambym Tusi, daj znać jaka cena Odpowiedz Link Zgłoś
magia Re: dokladnie taki model 20.06.06, 12:47 Witam, Postaram sie sprawdzic cene i dostepnosc w sklepie do konca tygodnia i dam znac. Odpowiedz Link Zgłoś
magia Re: dokladnie taki model 22.06.06, 13:20 Sprawdzilam i nie ma - wszystko wykupione. W przyszlym tyogdniu ma byc dostawa w Toys'R'Us produktów tej firmy, wiec moze beda, ale sprzedawcy nie umieli na 100% powiedziec. Sprawdze ok. wtorku-srody jeszcze raz i dam znac. Odpowiedz Link Zgłoś
gucci77 do magia 22.06.06, 13:30 Dzięki Magia za info, mam nadzieję, że jednak jeszcze będą Odpowiedz Link Zgłoś
madziulek8 My kupilismy w IKEA 23.06.06, 07:44 ma dodatkowo jeszcze rolke papieru..Calkiem OK i koszt chyba ok.90zl Odpowiedz Link Zgłoś
magia Re: do magia 30.06.06, 11:27 Sprawdzilam wczoraj w sklepie i niestety tablic wciaz nie ma. Nastepny raz bede w Polsce gdzies w okolicy Gwiazdki, wiec jesli wciaz bedziesz zainteresowana to bede mogla sprawdzic. A tymczasem jesli pilnie potrzebujesz to moze faktycznie ta z Ikea kup. Odpowiedz Link Zgłoś
gucci77 Re: do magia 30.06.06, 22:44 Magia, dziękuję za info, jeżeli nie sprawi to Tobie kłopotu to poczekam Jutro są urodzinku mojej córeczki i kupiłam jej Farmę Lego a gdyby okazało się, że będzie w późniejszym czasie tablica to proszę o priva na : agabia@tlen.pl i z chęcią skorzystam z zakupu tablicy na Gwiazdkę, bo ta z IKEA jak dla mnie przegrywa z tą Twoją Odpowiedz Link Zgłoś