Dodaj do ulubionych

Tablica dwustronna - gdzie kupić?

19.06.06, 11:38
Hej!
Chciałam kupić mojej prawie dwulatce tablicę dwustronną, ale w Internecie znalazłam tylko takie kosmicznie drogie. Nie wiecie gdzie można kupiuć niedużą tablicę za przystępną cenę?
Obserwuj wątek
    • romarzena Re: Tablica dwustronna - gdzie kupić? 19.06.06, 11:55
      W IKEI. Po jednej stronie można pisać kredą, a po drugiej flamastrem. Niestety
      kupowałam ją dawno i nie pamiętam ceny.
      • a_angela Re: Tablica dwustronna - gdzie kupić? 19.06.06, 12:16
        Ja też kupowałam w IKEi dla siostrzeńca koszt to 79,95.

Nasz cukierek - Gabrysia

Gabrysia ma już
    • magia Re: Tablica dwustronna - gdzie kupić? 19.06.06, 13:37
      Ja mam taka o powierzchni 40x30 drewniana, kolorowa, sama stoi. Z jednej strony
      czarne pole do pisania kreda, z drugiej biale pole do przyczepiania magnesow. W
      komplecie bylo chyba 15 magnesow kolorowych w ksztalcie figur geometrycznych.
      Koszt pol roku temu jakies 60 zl. Kupowalam za granica w Toys'R'Us. Jesli
      jestes zainteresowana to daj znac. Sprawdze czy maja i za jakies 2 tygodnie
      moglabym miec w Polsce.
      • magia Re: dokladnie taki model 19.06.06, 13:58
        www.toysrus.co.uk/Content/Product/products1/16934_l_a.jpg
        www.toysrus.co.uk/Content/Product/products1/16934_l_b.jpg
        • gucci77 Re: dokladnie taki model 19.06.06, 22:22
          Magia bardzo mi się ta Twoja tablica podoba smile sama zamówiłambym Tusi, daj znać
          jaka cena smile
          • magia Re: dokladnie taki model 20.06.06, 12:47
            Witam,
            Postaram sie sprawdzic cene i dostepnosc w sklepie do konca tygodnia i dam znac.
            • gucci77 Re: dokladnie taki model 20.06.06, 17:37
              dziękuję Magia smile
              • magia Re: dokladnie taki model 22.06.06, 13:20
                Sprawdzilam i nie ma - wszystko wykupione. W przyszlym tyogdniu ma byc dostawa
                w Toys'R'Us produktów tej firmy, wiec moze beda, ale sprzedawcy nie umieli na
                100% powiedziec. Sprawdze ok. wtorku-srody jeszcze raz i dam znac.
                • gucci77 do magia 22.06.06, 13:30
                  Dzięki Magia za info, mam nadzieję, że jednak jeszcze będą smile
                  • madziulek8 My kupilismy w IKEA 23.06.06, 07:44
                    ma dodatkowo jeszcze rolke papieru..Calkiem OK i koszt chyba ok.90zl
                  • magia Re: do magia 30.06.06, 11:27
                    Sprawdzilam wczoraj w sklepie i niestety tablic wciaz nie ma.
                    Nastepny raz bede w Polsce gdzies w okolicy Gwiazdki, wiec jesli wciaz bedziesz
                    zainteresowana to bede mogla sprawdzic.
                    A tymczasem jesli pilnie potrzebujesz to moze faktycznie ta z Ikea kup.
                    • gucci77 Re: do magia 30.06.06, 22:44
                      Magia, dziękuję za info, jeżeli nie sprawi to Tobie kłopotu to poczekam smile Jutro
                      są urodzinku mojej córeczki i kupiłam jej Farmę Lego a gdyby okazało się, że
                      będzie w późniejszym czasie tablica to proszę o priva na : agabia@tlen.pl i z
                      chęcią skorzystam z zakupu tablicy na Gwiazdkę, bo ta z IKEA jak dla mnie
                      przegrywa z tą Twoją smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka