Dodaj do ulubionych

Energy a Techno XT

01.07.06, 12:13
Wystawilam na sprzedaz swojego Maclarenka bo chciałam go zamienić na Jane
Energy. Wycofałam sprzedaż jak tylko przymierzyłam córke do Energy. Nie wiem
... jak inne użytkowniczki ale Energy po wsadzeniu do niej córki wydał mi się
taki "zamulony" gorzej się podbija i jakiś taki ciężki do jeżdżenia.
Próbowałam tylko po sklepie ale jednak zostanę przy swoim maclarenie. jedynym
minusem w maclarenie jest jego cena
Obserwuj wątek
    • betty1234 Re: Energy a Techno XT 01.07.06, 17:21
      hej a ja mam pytanko z innej beczki - widzialam na allegro tego twojego
      maclarena i zauwazylam, ze kupilas palak, ktory do niego pasuje. Napisz mi
      prosze jakiej firmy jest ten palak. Czy to taki uniwersalny? Gdzie go mozna
      dostac?
      Z gory dzieki za info smile
      • sdec Re: Energy a Techno XT 01.07.06, 17:35
        Ja też chciałabym wiedzieć.
        • monii_1 Re: Energy a Techno XT 01.07.06, 19:50
          wycofałam ze sprzedaży, jednak go zostawiłam smile) chodzi o ten pałąk srebrno/szary?
          kupiłam go w sklepie dzieciecym w Opolu za 15 zł ale widziałam tez na allegro u
          sprzedawcy All8 chyba za 10 zł i przesyłka 8 ...zaraz poszukam ...nie na razie
          ich nie ma ale na pewno wystawi za jakiś czas. Chyba firma Tako tez takie ma
          tylko z logo swojej firmy.Aha a jeśli chodzi o takie pałąki miękkie co sprzedaje
          ten sam allegrowicz(te granatowe) to błagam nie kupujcie. Kupiłam go kolezance
          do jej wózka/parasolki. On się cały czas zgina do dołu...KOSZMAR ( zdażyłam
          wystawic komentarz, ale to ia tak nie jego wina) zanim przetestowałam bo
          zaczeiłysmy i pasował dopiero w "praniu" wyszło sad Ale tamten sztywny jak
          najbardziej do maclarenka smile)
          • betty1234 Re: Energy a Techno XT 01.07.06, 22:41
            Dzieki wielkie - jak tylko zobaczysz te pałąki na allegro daj prosze znac smile
            A tak apropo widzialam na fotkach, ze nie mialas zalozonych ochraniaczy na
            pasy - zgubilas? Kurcze dzis akurat moja babcia byla z mlodym w lesie na
            spacerze i spadl nam jeden i zginal - nie wiem czy mozna dostac je u
            dystybutora w serwisie bo pytalam kiedys o tapicerki to facet mowil, ze nie ma
            szans sad
            • monii_1 Re: Energy a Techno XT 02.07.06, 08:57
              ochraniacze uniwersalne też można kupić u All8 , ja kupowałam do fotelika bo nie
              miałam w opcji ani daszka ani ochraniaczy i pasują świetnie.
              www.allegro.pl/item113233703_ochraniacze_na_pasy_.html
              • bomaki Re: Energy a Techno XT 02.07.06, 09:36
                My mamy od tygodnia maclaren techno xt i jestem bardzo zadowolona. Kupiłam go
                dla 2,5 latka, jest duży, w zasadzie był największy z wszystkich, jeździ się
                rewelacyjnie, osoby niskie mogą narzekać na wysokość rączek. To jest nasz piąty
                wózek(licząc też wózki starszej córki) i zdecydowanie najlepszy, polecam
                • sdec Re: Energy a Techno XT 02.07.06, 09:54
                  Mam pytanie: na jakiej wysokości (licząc od ziemi) są rączki do prowadzenia
                  wózka (najniższa pozycja)?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka