Dodaj do ulubionych

Czy jest ktoś, kto może jutro zrobić zakupy w NEXT

21.07.06, 07:36
Chętnie kupiłabym jutro parę rzeczy w Next, ale osobiście nie mam takiej
możliwości. Czy może ktoraś z Was podjęłaby się tego zadania i na jakich
warunkach (szacuję wartość na ponad 100 funtów). Listę mam sporą, choć zdaję
sobie sprawę, że pewnie nie wszystko uda się kupić.
Może znajdzie się jakaś mama, która będzie w stanie pomóc, please...
Jeśli ktoś jest chętny, piszcie na priv.
Pozdrawiam
Renata
Obserwuj wątek
    • romarzena Re: Czy jest ktoś, kto może jutro zrobić zakupy w 21.07.06, 09:57
      Jagaszu oferawała się, że zamawia w Next. Ale warunki, które proponuje to
      zwykłe ździerstwo.
      • magdulka2 Re: Czy jest ktoś, kto może jutro zrobić zakupy w 21.07.06, 22:21
        Zgadzam się, że Jagaszu chyba szuka naiwnych. Przecena jest, ale będzie liczyć
        po cenach normalnych i jeszcze do tego 20%. No cóż, na szczęście nie ma tu Mam
        naiwnych.
        • aleksandra1977 Re: Czy jest ktoś, kto może jutro zrobić zakupy w 25.07.06, 20:52
          Jagaszu zaproponowalam stala wspolprace i regularne zakupy (mam sklep z
          ciuszkami dla dzieci). Zrobilam zamowienie - warunki, jakie dostalam to cena w
          funtach z kolekcji jesiennej x 6 zl, plus 35% marzy od kazdej zamowionej rzeczy
          oraz 30 zl za przesylke do Polski.
          Jesli chodzi o kolekcje wiosenna, to liczy sobie cene z katalogu x 6 zl plus
          50% !!! marzy i koszt przesylki.
          Jesli chodzi o negocjacje cen, to niemozliwe, ale przy zamowieniu duzym, tzn.
          powyzej 2000 zl, Jagaszu obiecuje, ze sama sprowadzi zamowione ubranka.

Najzabawniejsze jest to, ze zlozylam zamowienie, w odpowiedzi dostalam e-maila
          z danymi do przelewu, ale... adres jest niepelny. Jagaszu nie odpowiada na maje
          e-maile, a mnie naprawde zalezy na znalezieniu kogos, kto zechcialby
          wspolpracowac ze mna na stale...
          • beata.londyn Do aleksandra1977 25.07.06, 22:12
            Hej, napisalam do cienie na priv wink
            • aleksandra1977 Re: Do aleksandra1977 26.07.06, 09:13
              bardzo dziekuje, odpisalam smile
    • renata28 Re: Czy jest ktoś, kto może jutro zrobić zakupy w 21.07.06, 10:30
      Może jednak, ktos się znajdzie...
      • millka10 Re: Czy jest ktoś, kto może jutro zrobić zakupy w 21.07.06, 11:35
        Ja też uważam,że to co proponuje " jagaszu " to lekka przesada nie dość że
        funta liczy razy 6 zł ( nie wiadomo po jakim to kursie ! ) to jeszcze 50%
        prowizji - totalne ździerstwo ! ! ! + pewnie opłata za przysyłkę do Polski
        Miałam ochote coś kupić ale po namyślę stwierdziłam że wolę się wybrać do H&M i
        kupię coś równie ślicznego a naprawde wcale nie gorszej jakości niż te ubranka
        z NEXT ( wiem, bo kilka mam i w aż taki wielki zachwyt nad nimi nie wpadłam ! )

Mimo wszystko życzę jej wiele klientek smile))
        • dzidzia_ch do renata28 21.07.06, 12:47
          napisalam na priv
          • renata28 Re: do renata28 21.07.06, 12:49
            Nic nie dostałam. Może spróbuj na renata_adam@interia.pl
            Czekam z niecierpliwością
        • aleksandra1977 Re: Czy jest ktoś, kto może jutro zrobić zakupy w 25.07.06, 20:43
          jesli chodzi o koszt przesylki, to liczy sobie ok. 30 zl.
      • babcia_marysia Re: Czy jest ktoś, kto może jutro zrobić zakupy w 01.08.06, 09:15
        czy może ktoś podać stronke tego NEXT, chciałabym
        pooglądać(chociaz oko nacieszyć) ciuszki dla noworodka i troszke większe...
        gdzie można znaleźć ten sklep on-line
        • minkapinka Re: Czy jest ktoś, kto może jutro zrobić zakupy w 01.08.06, 10:00
          www.next.co.uk
        • babcia_marysia Re: Czy jest ktoś, kto może jutro zrobić zakupy w 02.08.06, 12:45
          bardzo dziękuję
    • detinka Re: Czy jest ktoś, kto może jutro zrobić zakupy w 21.07.06, 15:32
      jakby się znalazł ktoś kto może zrobić te zakupy na bardziej preferencyjnych
      warunkach, jestem chętna wink
      • kcr2 Re: Czy jest ktoś, kto może jutro zrobić zakupy w 21.07.06, 17:46
        ja również
        • donkaczka a po prostu kupić online? 24.07.06, 22:10
          właśnie przeglądam ich stronę i chyba też coś kliknę bo fajne sa promocje
          • pia_ Re: a po prostu kupić online? 25.07.06, 12:54
            Tak, tylko jak nie masz noworaodka czy niemowlaka to ciężko coś trafić. Z mojej
            wymarzonej listy ciuszków dla 3-4 latki nie było juz nic sad
            • natab123 Re: a po prostu kupić online? 25.07.06, 14:12
              Dokladnie, z mojej dosc dlugiej zreszta listy dla 2-latki nie bylo juz NIC po
              godzinie od otwarcia wyprzedazy on-line sad(( Wniosek: trzeba byc bardzo
              szybkim i miec jeszcze odrobine szczescia w tej walce smile

Nata
            • minkapinka Re: a po prostu kupić online? 25.07.06, 14:59
              pia_ napisała:

> Tak, tylko jak nie masz noworaodka czy niemowlaka to ciężko coś trafić. Z
              mojej
              > wymarzonej listy ciuszków dla 3-4 latki nie było juz nic sad

A mnie udało sie sporo zamówić na 6 lat. A większych rzeczy było duzo.
              • pia_ Re: a po prostu kupić online? 02.08.06, 12:56
                Dla większych dziewczynek było sporo, niestety dla dzieci od 2-4 lat pustki i to
                już o 6 rano, czyli zaraz po uruchomieniu wyprzedaży.
    • grazynarosa Do minkapinka !!! 25.07.06, 17:26
      prosz cie podaj mi swoje gg...chce cie zapytac jak to zamawialas i jak szukac....moje gg-8876386
      pozdro....Grazka
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka