Dodaj do ulubionych

Krzesełko - uczydełko Fisher Price

05.08.06, 17:46
myślę o zakupie tego krzesełka na drugie urodziny mojej córce. Mam pytanie do
osób, które posiadają tą zabawkę, czy warto? Czy będzie to kolejna zabawka
zajmująca miejsce w pokoju, która znudzi się po jednym dniu?
Bardzo dziękuję za opinie i pozdrawiam smile
Obserwuj wątek
    • agamamaani Re: Krzesełko - uczydełko Fisher Price 05.08.06, 21:34
      moja dostała to krzesełko z okazji ukończenia 2 lat- przez 3 dni był zał -
      wogóle wstac nie chciała.. teraz stoi w pokoju - jednak gdy sobie przypomni o
      nim to siada i zajmuje się - tyle co i innymi zabawkami - koło 10-15 minut - aa
      dodam, że baterie wystarczyły mi na miesiąc big_grin
    • lilianka_100 Re: Krzesełko - uczydełko Fisher Price 05.08.06, 21:58
      ja też zastanawiam się nad tym krzesełkiem mój synek skończył 2latka w maju i
      niewiem czy opłaca się kupować,czy może jest za duży aby siadać na to
      krzesełko,poradżcie czy na 2 latka dobre będzie to krzesełko
      • mama-smyka Re: Krzesełko - uczydełko Fisher Price 05.08.06, 22:15
        Moim zdaniem nie warto.
        Sprowadziłam je małemu w okolicy lutego, więc miał ok. 1,5 roczku - w pierwszym
        dniu zainteresowała go lampka, książeczka i wygrywające melodyjki siedzonko,
        ale na tym się skończyło. sad
        Czasami siadał na nie, gdy wybitnie się mu nudziło, ale nie wytzrymywał na nim
        dłużej niż kilka minut i zdarzało się to nie częściej jak na 1-2 tygodnie.
        Gdy zaczął popisć długopisem po książeczce, wystawiłam go na sprzedaż, bo
        stwierdziłam, że Antka to w ogóle nie interesuje a mnie zagraca pokój.
        Poza tym od samego początku Antoś wyglądał dziwnie na tym krzesełku - jest dość
        małe, wyglądało, jakby je Antoś podwędził młodszemu koledze. wink
        Myślę, że ta zabawka bardziej nadaje się dla dziecka w wieku 8-15 miesięcy.
        • viki76 Re: Krzesełko - uczydełko Fisher Price 06.08.06, 11:47
          dzięki za informacje. Teraz już sama nie wiem, czy to dobry pomysł z tym
          krzesełkiem, tym bardziej, że cena nie jest zbyt niska sad
          Może macie jakiś pomysł na inną, ciekawą zabawkę zamiast tego krzesełka?
          Urodziny małej dopiero za dwa miesiące, więc mamy trochę czasu na wybór.
          Z góry dziękuję za podpowiedzi i pozdrawiam,
          Sylwia
          • mama-smyka Re: Krzesełko - uczydełko Fisher Price 06.08.06, 13:47
            A w jakim wieku jest Twoja córeczka?
            • paula.l Re: Krzesełko - uczydełko Fisher Price 06.08.06, 19:20
              Hej.Ja proponuje pieska z tej serii co krzeselko.Kosztuje ok 100 zl,tez uczy i
              mozna sie przytulicsmile
              • viki76 Re: Krzesełko - uczydełko Fisher Price 06.08.06, 20:55
                mamo smyka moja córka skończy dwa latka w październiku.
                Paulo a co ten psiak potrafi? smile
                • lilianka_100 Re: Krzesełko - uczydełko Fisher Price 06.08.06, 23:38
                  ten piesek śpiewa wesołe piosenki,wierszyk i wiele innych wyrazów jest swietny
                  mój 2 latek bardzo go lubi
                  • mama-smyka Re: Krzesełko - uczydełko Fisher Price 07.08.06, 13:06
                    Ja również polecam pieska, na pewno wystarczy na dłużej. smile
                    Dla dwulatki bym tego krzesełka nie kupiła.
                    • viki76 Re: Krzesełko - uczydełko Fisher Price 07.08.06, 22:00
                      dziewczyny mam jeszcze pytanko jak ten piesek wygląda? szukałam na stronie
                      fisher price i znalazłam takiego co ma różne przyciski na łapkach i takie dość
                      długie, klapnięte uszka - czy to o tego chodzi? czy to może jakiś inny piesek?
                      • kasial77 Re: Krzesełko - uczydełko Fisher Price 07.08.06, 22:28
                        chodzi właśnie o takiego. Jeśli przyciśnie się np. uszko to piesek mówi: "żółte
                        ucho", albo śpiewa jakąś piosenkę (właściwie jej fragment). Podaje inne kolory
                        i nazwy części ciała, liczy do dziesięciu, jak chwilę siedzi bez zabawy
                        to "zaczepia", mówi "jesteś moim przyjacielem", albo "widzę cię". Fajny ten
                        piesek, mój synek ma dopiero roczek i tylko "tańczy" do muzyczki. Dla starszego
                        dziecka chyba lepszy. Mój 9-letni chrześniak zna na pamięć wszystkie piosenki i
                        wierszykiwink Ale myślę,że on jednak za stary smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka