sdec 11.08.06, 17:22 Może kogoś to zainteresuje, można już zamówić w polskim sklepie Bugaboo: www.wozki-foteliki.pl/go/_info/?id=947 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ariadna14 Re: Można już kupić Bugaboo w Polsce 11.08.06, 21:41 Niezbyt uroczy ten wózek, a wart chociaż swojej ceny? Odpowiedz Link Zgłoś
magia Re: Można już kupić Bugaboo w Polsce 11.08.06, 21:51 Mi tez sie srednio podoba, zwlaszcza jako gondola - takie pudlo Ale na Zachodzie jest baaaardzo popularny, nie wiem w sumie dlaczego, moze dlatego ze naprawde mase akcesoriow mozna do niego dokupic pasujacych do wozka. Rozna poddupniki, dodatrkowe siedzonka, kiddyboardy dopasowane kolorystycznie i stylistycznie do wozka, przerozne parasolki, materialy tapicerek typu frotte, bawelna, wszystko mozna mieszac kolorystycznie itd. Bugaboo to cala gama produktow A czy warte swojej ceny, hmm, to taki troche snobistyczny wozek w moim odczuciu Odpowiedz Link Zgłoś
kaliaa Re: Można już kupić Bugaboo w Polsce 11.08.06, 22:49 nam sie bardzo podobal, nawet mielismy go sprowadzac, ale dla samej spacerowki byloby za drogo. Przy drugim dziEcku na pewno sie na niego zdecydujemy. Mialam okazje go przez chwile poprowadzic, i prowadzi sie naprawde leciutko, jest zwrotny, swietnie sie podbija, i co najwazniejsze jest leciutki. Dla mnie ten wozek to marzenie... Odpowiedz Link Zgłoś
aluniaaa Re: Można już kupić Bugaboo w Polsce 11.08.06, 22:51 :/// cena powalająca,a za wózek nie dałabym nawet 300zł. Kwestia gustu jednak. Odpowiedz Link Zgłoś
roksana216 Re: Można już kupić Bugaboo w Polsce 12.08.06, 21:03 nie podoba mi sie ten wózek... w ogóle. Szczerze mówiąc (a właściwie pisząc) za darmo bym go nie chciala. Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna14 Re: Można już kupić Bugaboo w Polsce 12.08.06, 22:55 Wrażenie to on na niewielu ludziach zrobi, chyba, że wyjedzie się nim na ulicę z naklejoną ceną. Odpowiedz Link Zgłoś
koma.edziecko Re: Można już kupić Bugaboo w Polsce 13.08.06, 09:18 A mi się spacerówka nawet podoba,widziałam jeden na ulicy i całkiem ładnie się prezentował, gondola mi się z trumienką kojarzy brr okropna. Tylko nie lubię kubełkowych siedzonek w spacerówkach,wydają mi się srednio wygodne dla dziecka. Odpowiedz Link Zgłoś
lis888 Re: Można już kupić Bugaboo w Polsce 13.08.06, 11:42 Brr... Alez to brzydkie! I to siedzenie kubełkowe okrponie niewygodne musi byc dla dzieciaczka. Za tę cenę tak dziecko męczyć. Jednym słowem - kolejny snobistyczny koszmarek dla bogaczy po Mutsym i Quinnym Zappie. Odpowiedz Link Zgłoś
finezze Re: Można już kupić Bugaboo w Polsce 13.08.06, 11:51 Mamy Zappa, zadnym bogaczem nie jestem, a komfort prowadzenia wozka i spelnienie naszych potrzeb warte tych pieniedzy w 100%. Odpowiedz Link Zgłoś
magia Re: Można już kupić Bugaboo w Polsce 13.08.06, 12:08 No co Ty, pomylil Ci sie chyba Zapp z Buzzem Odpowiedz Link Zgłoś
kamilla29 Re: Można już kupić Bugaboo w Polsce 13.08.06, 13:34 A prowadziłaś zappa ,że twierdzisz ,że to koszmarek??Dla mojego dziecka jest bardzo wygodny ;o super prowadzeniu juz nie wspomnę.Mam porównanie z 4 innymi spacerówkami,więc wiem co piszę.Nie wiem co w tym snobistycznego widzisz,ze ktos kupuje wózek,który spełnia jego oczekiwania. Odpowiedz Link Zgłoś
lamatha zalety i wad Bugaboo 13.08.06, 15:51 Nowosc na rynku: 1. bardzo lekki, wszystkie rureczki aluminiowe, waga do 10 kg 2. jak cos sie zepsuje to wymiana od reki 3. bardzo zwrotny 4. przekladana raczka 5. lekka gondolka, w miare duza 6. amortyzowane kola 7. jezdzi cudownie po piasku pewnie zalet jest jeszcze wiecej ale sa i wady. WADA wg mnie. 1. spacerowka, kubelkowe siedzisko, nie mozna polozyc dziecka na plasko, pupe ma zawsze nizej. 2. nie ma regulacji podnozka 3. siedzisko jest ograniczone owalna rama wozka, przy wiekszym dziecku bardzo nie wygodne. Kosztuje 790 euro ) M i Odpowiedz Link Zgłoś
katka761 Re: Można już kupić Bugaboo w Polsce 16.08.06, 23:42 przecież to paskudztwo. szkoda byłoby mi dziecka na coś tak kwadratowego i prostego. przperaszam a co to za snobizm w posiadaniu mutsy czy Quinny???????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
t.nina1 Re: Można już kupić Bugaboo w Polsce 17.08.06, 01:19 Raczej wizualnie jestem na NIE, chyba że na żywo prezentuje się nieporównywalnie ładniej. Jak dla mnie niech każdy kupuje sobie wózek jaki trafia w gusta i możliwość portfela. Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: Można już kupić Bugaboo w Polsce 17.08.06, 18:32 Miałam okazję przetestowac-bardzo płytkie siedzisko spacerówki,niezbyt wygodne moim zdaniem.Przy Mutsy i innych-wysiada) Odpowiedz Link Zgłoś