Dodaj do ulubionych

jaka spacerówka? mam konkretne oczekiwania...

24.08.06, 14:26
Szukam spacerówki która miałaby:
- pompowane koła
- regulowany podnóżek
- opuszczane siedzenie do pozycji leżacej
- ew. pałąk
- ew. wkładka stabilizująca dla młodszych dzieci
- waga niewazna, nie mam ani jednego schodka
- cena do przeżycia
- obojętne - 3 czy 4 kołowy

Mam Quinny trójkołowiec 3XL cośtam ( chyba freestyle), który jest wygodny
tylko dla mnie, Małej nie przypadł do gustu, spacerujemy codziennie 3 godz. i
jak Mała zasnie to ani dobrze opuścić oparcia do spania ( nie mam tej
wkładki ), nóżki tak jej zwisają, do tej pory na krótsze wypady jeździła w
foteliku Maxi Cosi(wpiętym do stelaża ), ale jest już za duża ( 10 m-cy ) i
szukam czegoś na długie spacery.
Doświadczone Mamy pomóżcie !!!
Obserwuj wątek
    • cortinka Re: jaka spacerówka? mam konkretne oczekiwania... 24.08.06, 19:54
      Emmaljunga Crossway (teraz Citycross). Co prawda nie ma pompowanych kół tylko
      piankowe, ale amortyzacja jest super. Jedyna wada to cena, ale pewnie można już
      kupić te wózki z drugiej ręki.
      • cortinka Re: jaka spacerówka? mam konkretne oczekiwania... 24.08.06, 19:55
        No i jeszcze Teutonia Mistral
        • iona_r Re: jaka spacerówka? mam konkretne oczekiwania... 24.08.06, 21:20
          Hej!!!
          Ja bym ci poleciła spacerówkę Jane Slalom Pro kosztuje ona trochę dużo bo ok
          1700zł, ale przedwczoraj kupiłam swojemu maluszkowi właśnie taką i teraz będę ją
          wszystkim polecaćsmile Ma ona wszystkie funkcje o których pisałaś i prowadzi się go
          rewelacyjnie!!! ma świetną amortyzację, oparcie rozkłada się bardzo cichutko
          także nie obudzi niunismileŚwietnie sobie radzi na wrocławskich chodnikach,
          które...no własnie szkoda gadaćtongue_out Bardzo polecam wszystkim!!!
          Iona mama Jonkasmile
          • kaliaa Re: jaka spacerówka? mam konkretne oczekiwania... 24.08.06, 22:11
            peg perego at4
            calineczka.pl/sklep/product_info.php?products_id=4415
            • nelly29 do kaliaa 25.08.06, 10:10
              Gdzie kupiłaś ten śliczny kombinezonik króliczka!?
              • kaliaa Re: do nelly 29 25.08.06, 10:33
                sprowadzalam z anglii, nie pamietam ale chyba jest nexta
                • nelly29 Re: do kaliaa 25.08.06, 11:29
                  masz go jeszcze? Niech chciałabyś go odsprzedać?
                  • kaliaa Re: do kaliaa 25.08.06, 22:09
                    mam, jest juz za malay na core, ale wiesz co nie wiem czy chce go sprzedac smile
                    Choc jesli cena bylaby kuszaca to kto wie smile
                    • nelly29 Re: do kaliaa 26.08.06, 11:23
                      To wiesz co, przemyśl czy chcesz go sprzedać czy nie. Zastanów się nad ceną i
                      najlepiej napisz na maila. agawar25@tlen.pl lub gg. 6232549 chętnie kupię za
                      rozsądne pieniądze.
          • ela-e22 Re: do iona_r 24.08.06, 22:26
            Piszesz , że Twój Slalom ma świetną amortyzację, czy to znaczy że ma miękkie
            zawieszenie? Bo w moim Slalomie resory są strasznie twarde co nam ( synkowi i
            mi) bardzo przeszkadza sad Nawet chciałam go reklamować z tego powodu, ale potem
            pomyślałam ,że może tak musi być. Jak to jest w innych Slalomach???
            • jowitak1 amortyzacja w Slalomie 26.08.06, 10:01
              Slalom ma kiepską amortyzację-właściwie tyle co dają koła pompowane ,bo ta w
              stelażu była dla mnie niewyczuwalna.
            • iona_r Re: do iona_r-amortyzacja 26.08.06, 20:09
              Nie wiem jakie ma ten wózek zawieszenie ale napewno komfort jazdy nie zapewniają
              same pompowane koła jak to wspomniała tu jedna koleżanka bo wczesniej miałam
              wózek na duzych pompowanych kołach i dziecko latało mi na wszystkie strony przy
              każdej nierówności a jak jadę Slalomem to nie odczuwam ani ja ani mój maluszek
              żadnego dyskomfortu. Ile ludzi tyle opinii na temat każdego wózkasmilezanim kupiłam
              Slaloma to naczytałam się o tym jaki to slalom niestabilny ,że się przewraca na
              boki przy krawężnikach i co?? jakoś jechałam po bardzo nierównych chodnikach,
              nawet po kostce brukowej i maluszek wiadomo kołysał się na boki ale nie trzęsło
              nim jak w poprzednim wózku. Ja tam jestem zadowolona i mój synek także i to jest
              najważniejszesmile POZDRAWIAMsmile
    • w1paula Re: jaka spacerówka? mam konkretne oczekiwania... 24.08.06, 23:19
      Teutonia Mistral 06 spełnia twoje oczekiwania a dodatkowo ma przekładaną rączkę
      co jest bardzo przydatne. No i 3 lat agwarancji. Duża, fajna moskitiera z tyłu
      budki extra na lato (szkoda że już się kończy) ale może jeszcze będą cieplejsze
      dni. Duży wybór kolorystyczny, koła do wyboru piankowe (kilka wzorów) lub
      pompowane.
    • lolka33 Re: jaka spacerówka? mam konkretne oczekiwania... 25.08.06, 22:20
      Dzięki serdeczne, na razie obejrzałam tylko peg perego, może uda mi
      się "wyrwać" coś z tego co polecacie trochę taniej na allegro.
      • lucado Re: jaka spacerówka? mam konkretne oczekiwania... 27.08.06, 20:35
        polecam x-lander x3 u nas sie sprawdził, mały lubi w nim jeździć, ma szeroki
        reg. ponóżek. teraz kupiliśmy lekką spacerówkę parasolkę romer yanis. tez jest
        super ma wszystkie rzeczy na których ci zalezy. różnica pomiedzy tymi wózkami
        to waga. pierwszy waży ok 17 kg, drugi ok 8.
        pozdrawiam.
    • piechcia5 Re: jaka spacerówka? mam konkretne oczekiwania... 29.08.06, 15:31
      up
      • karolka17 Re: jaka spacerówka? mam konkretne oczekiwania... 03.09.06, 23:44
        u nas się sprawdziła inglesina Max, ma coprawda piankowe koła, ale super amortyzacje. i odpowiada innym twoim wymaganiom, myślę, że na allegro można ją kupić używaną, bo oryginalnej nowej włoskiej, chyba już nie da się w sklepie kupić.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka