Dodaj do ulubionych

Huśtawki Fisher Price

28.08.06, 17:06
Moja córica ma 4 tygodnie. Chcialabym jej kupić huśtawkę i zastanawiam się
pomiedzy tymi dwoma :
www.allegro.pl/item123337177_hustawka_turystyczna_na_wakacje_fisher_price_e_.html
www.allegro.pl/item123414841_nowy_lezaczek_hustawka_fisher_price_delux_3_w_1.html

Czy któraś e-mama ma i mogłaby polecić ew. odradzić ?
Będę wdzieczna za wszelkie info.
Obserwuj wątek
    • przyszla_mama1 Re: Huśtawki Fisher Price 28.08.06, 21:27
      my mamy ta pierwsza super sprawa byla do 8 ms smile teraz maly nie za bardzo chce
      w niej siedziec uzywalismy jej np kiedy gotowalam obiad polecam ta pierwsza wink
      bo drugiej nie znam.
    • mouha Re: Huśtawki Fisher Price 28.08.06, 21:32
      ja mam jeszcze inna- morscy przyjaciele, kupiona z tego samego zrodla- mamy ja
      2 tygodnie i maly ja uwielbia, polecam
      • ewa2000ewa Re: Huśtawki Fisher Price 29.08.06, 11:45
        huśtawka morscy przyjaciele - od jakiego wieku?
      • dyzia81 Re: Huśtawki Fisher Price 29.08.06, 12:31
        No wlasnie , tyle jest tych huśtawek ze ciezko sie zdecydowac smile
        Dzieki za opinie smile

Moze jeszcze ktos cos poradzi ?
        • beautiful1 Re: Huśtawki Fisher Price 29.08.06, 12:34
          Ja mam fisher price 3 w jednym, tylko że jej jeszcze nie używałam, jako że jest
          tam tylko pozycja siadząca, a moj maly ma 4 miesiące, boję się go sadzać. Ale
          od 6 miesięcy będzie na pewno zdawać egzamin.
          • owianka Re: Huśtawki Fisher Price 29.08.06, 12:43
            "Morscy przyjaciele" to jest ta sama co podana w pierwszym linku. Mamy taką -
            jest super. Też się wahałam między nią a 3 w 1, ale wybrałam właśnie przenośną -
            zajmuje mniej miejsca, i można przenosić z pokoju do pokoju bez problemu, a
            nawet zabrać ze sobą na wyjścia.

Beautiful1 - nie wiem jak Twoja, ale moja huśtawka też sprawia wrażenie
            wymuszającej pozycję siedzącą jak jest pusta, ale pod ciężarem dziecka przyjmuje
            pozycję niemal leżącą, nawet bardziej niż fotelik samochodowy! Używaj huśtawki -
            inaczej prawie jej nie wykorzystasz, bo 6 miesiąc to już prawie koniec jej czasu!
    • ewa2000ewa Re: Huśtawki Fisher Price 29.08.06, 22:08
      moja mała ma miesiąc, dziś kupiłam huśtawkę morscy przyjaciele, super zabawka
      polecam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka