lena99 07.09.06, 23:47 w którym mozna kupić buty ecco i inne fajne w fajnych cenach? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
greenland Re: czy w Poznaniu jest outlet 08.09.06, 09:09 niestety nie Jest jedynie "VABBI -Outlet Factory" www.factoryoutlet.com.pl/ ale z ubraniami bardziej sportowymi, mozna tam czasami kupic dziecięce ubranka H&M ale ceny wcale nie sa duzo nizsze niz w sklepie, buty Nike dla dzieci ale tutaj tez ceny nie powalają jakos specjalnie. Nie ma tam niestety butów ECCO, GEOX, Naturino itp. Odpowiedz Link Zgłoś
lena99 Re: czy w Poznaniu jest outlet 08.09.06, 09:59 Szkoda(( A może wiesz gdzie kupię buty zimowe ww. firm nie bankrutując? Ja znam tylko sklep na Szkolnej, w King Crosie i Plazie. Jest coś jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
greenland Re: czy w Poznaniu jest outlet 08.09.06, 10:05 we wiekszosci Riccardo www.riccardo.com.pl/ (np. rowniez w Panoramie, ETC), w Apia w Kupcu, w Bartku (Naturino i SuperFity), w Humanicu w KingCrossie (SuperFit). Z wymienionych butów najtansze są SuperFity - podobno zimowe z gore- texem nawet za 199 zł. Inne czasami tansze zródło gdzie mozna dostać tego typu buty (nowe) to allegro. Odpowiedz Link Zgłoś
lena99 Re: czy w Poznaniu jest outlet 08.09.06, 10:08 Dzięki! Ciekawa jestem jak się te superfity sprawdzają zimą? A allegro niestety odpada, bo moje dzieci muszą mierzyć buty 'na żywo'. Odpowiedz Link Zgłoś
greenland Re: czy w Poznaniu jest outlet 08.09.06, 10:36 Kolezanka z pracy miala dla córki rok temu SuperFity i mowi, ze sie sprawdzily. My mielismy ecco i przy nich pozostajemy bo tez sie super sprawdzily. Przez allegro mozna kupic ale mierzac najpierw buta w sklepie (konkretny rozmiar, konkretny model). Odpowiedz Link Zgłoś