pelczarka 06.10.06, 10:18 Jestem teraz zagranicą i ciagle porownuje ceny, bo chce wykorzystac to ze tu teraz jestem. Ale pojecia nie mam ile kosztuja w Polsce takie i lepsze i gorsze rajtuzki na zime na 104 cm? czy moze ktos wie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
minkapinka Re: ile w Polsce kosztuja cieple rajtuzy na dziew 06.10.06, 10:23 najlepsze z H&M 24,90 - 29,90, na te tansze jest promocja kup 3 zapłac za 2 czyli za 3 pary 50 zł gorsze 12-13 zł (np. Wola) Odpowiedz Link Zgłoś
jakasik Re: ile w Polsce kosztuja cieple rajtuzy na dziew 06.10.06, 10:42 U mnie z Woli są po 7zł. Odpowiedz Link Zgłoś
pelczarka Re: ile w Polsce kosztuja cieple rajtuzy na dziew 06.10.06, 10:56 u Ciebie tzn . gdzie? Odpowiedz Link Zgłoś
kate8025 Re: ile w Polsce kosztuja cieple rajtuzy na dziew 06.10.06, 11:14 A co jest takiego dobrego w rajstopach z H&M, nie znam ich w ogole zawsze kupowalam wole i wydawalo mi sie, ze są jakośćiowo bardzo dobre. A jesli chodzi o bardzo ciepłe(wola frotka) to cena ok. 22 zl z tego co pamietam z zeszlego roku, a takie zwykle bawelniane, drukowane z woli to cos ok. 15 zl/ Tanszych chyba nie widzialam. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
minkapinka Re: ile w Polsce kosztuja cieple rajtuzy na dziew 06.10.06, 11:44 kate8025 napisała: > A co jest takiego dobrego w rajstopach z H&M, nie znam ich w ogole zawsze ku > powalam wole i wydawalo mi sie, ze są jakośćiowo bardzo dobre. rajstopy z H&M nie mechaca się. Rajstopy Woli po kilku praniach nie wygladają tak dobrze. Ja tez czasami kupuje Wolę, ale rajsopy z H&M sa o niebo lepsze. Podobno dobre sa rajstopy Cherokee, kolezanka kupiła w SzafaMalucha.pl i była bardzo zadowolona. Nie polecam rajstop Mothercare i Nexta - jakośc tragiczna. Odpowiedz Link Zgłoś
kate8025 Re: ile w Polsce kosztuja cieple rajtuzy na dziew 06.10.06, 13:03 Dzieki a jak jest z rozmiarami w H&M? moja corcia z woli zawsze musiala miec wieksze niz jej faktyczny wzrost. Ma okolo 100 cm wzrostu, a rajstopki na 104/110 sa akurat. Odpowiedz Link Zgłoś
pade Re: ile w Polsce kosztuja cieple rajtuzy na dziew 06.10.06, 13:13 no niestety, z h&m czasami się mechacą i dodam, że kupuję te po 24,9-29,9, dla mnie to one są takie jak wola tylko zdecydowanie lepsze wzornictwo i nie przecierają się tak szybko jak inne. fajne rajstopki ma też rewon i gatta, te zdecydowanie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: ile w Polsce kosztuja cieple rajtuzy na dziew 06.10.06, 22:14 Ja tam raz tylko kupiłam rajstopki w H&M (z tych większych rozmiarów, nie dla niemowlaczków) i zniechęciłam się - nogawka szeroka, bez wyprofilowanej stópki, za to w pupie wąskie i ze szwem z tyłu, bez klina jak w Woli. Ja tam chyba wolę Wolę Może kupiłam te tańsze H&M, nie pamietam już ile kosztowały, to było w zeszłym roku.... A prawdziwie niemechacące się rajstopki miałam jedne, niestety bez metek, bo były prezentem, ale miały taki charakterystyczny wzorek w misiaczki, jak niektóre rzeczy z Gap, więc myślę, że mogły być tej firmy. Wracając do pytania - grube, z frotką w środku, z zewnątrz gładkie, rajstopki były w ostatniej kolekcji TCM (Tchibo) - dość drogie mi się wydały, bo niespełna 40 zł dwupak. Bardzo ładne, ale też się mechacą i łatwo zaciągają. aga Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_ch Re: ile w Polsce kosztuja cieple rajtuzy na dziew 07.10.06, 09:12 o kurcze a ja sobie zamowilam kilka par rajstopek z Next no trudno moze nie beda takie zle ostatnio kupilam z h&m i byly beznadziejne Odpowiedz Link Zgłoś
renata28 Re: ile w Polsce kosztuja cieple rajtuzy na dziew 08.10.06, 16:56 Rajstopki z Nexta są jak najbardziej w porządku. Moja córa używa ich od roku i nadal wyglądają świetnie (podobnie jak skarpetki). Także nie martw się na zapas, bo nie sądzę żebyś się zawiodła. Osobiście wolę je od H&M. Odpowiedz Link Zgłoś
mmikus Re: ile w Polsce kosztuja cieple rajtuzy na dziew 08.10.06, 22:34 Ja też sądzę, że rajstopki z nexta sa dobrej jakości. Co prawda do tej pory kupowałam tylko skarpetki dla synka, a dla córeczki rajstopki dopiero będę nakładać jak troszkę podrośnie, bo za duże zamówiłam ale zarówno skarpetki jak i rajstopy są z tej samej dzianiny. I skarpetek synek nigdy nie przetarł, nie skulkowały się, ogólnie są świetne. A rajstopki czekają i są śliczne, i myślę że będę tak samo zadowolona jak ze skarpetek. Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: ile w Polsce kosztuja cieple rajtuzy na dziew 07.10.06, 10:14 We Wrocławiu rajstopki gładkie z Woli można dostać już za 6 zł, z wzorami są po 12-13 zł. Ostatnio oworzyli u nas outlet i zainwestowałam w rajstopki Caltzedonii (pończochowe i dzianinowe) po 3,90 i 6,90 - wzornictwo cudne, te pończochowe już wypróbowałam i są świetne. Na moją 3-latkę kupuję rozmiar 2-4 lat i jest akurat. Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_ch renata28 08.10.06, 19:09 mam nadzieje ! wczoraj Ola wystapila w nowej kreacji!razem ze sweterkiem i kapelusikiem wzbudzila ogolny zachwyt ))! Odpowiedz Link Zgłoś
agata9991 Re: ile w Polsce kosztuja cieple rajtuzy na dziew 09.10.06, 11:01 H&M nie polecam, najbardziej zmechacone rajstopy ze wszystkich jakie mieliśmy. O niebo jepsze Wola, Gatta. Odpowiedz Link Zgłoś