Dodaj do ulubionych

ile w Polsce kosztuja cieple rajtuzy na dziewc 3 l

06.10.06, 10:18
Jestem teraz zagranicą i ciagle porownuje ceny, bo chce wykorzystac to ze tu
teraz jestem. Ale pojecia nie mam ile kosztuja w Polsce takie i lepsze i
gorsze rajtuzki na zime na 104 cm? czy moze ktos wie?
Obserwuj wątek
    • minkapinka Re: ile w Polsce kosztuja cieple rajtuzy na dziew 06.10.06, 10:23
      najlepsze z H&M 24,90 - 29,90, na te tansze jest promocja kup 3 zapłac za 2
      czyli za 3 pary 50 zł
      gorsze 12-13 zł (np. Wola)
      • jakasik Re: ile w Polsce kosztuja cieple rajtuzy na dziew 06.10.06, 10:42
        U mnie z Woli są po 7zł.
        • pelczarka Re: ile w Polsce kosztuja cieple rajtuzy na dziew 06.10.06, 10:56
          u Ciebie tzn . gdzie?
          • kate8025 Re: ile w Polsce kosztuja cieple rajtuzy na dziew 06.10.06, 11:14
            A co jest takiego dobrego w rajstopach z H&M, nie znam ich w ogole sad zawsze kupowalam wole i wydawalo mi sie, ze są jakośćiowo bardzo dobre.
            A jesli chodzi o bardzo ciepłe(wola frotka) to cena ok. 22 zl z tego co pamietam z zeszlego roku, a takie zwykle bawelniane, drukowane z woli to cos ok. 15 zl/ Tanszych chyba nie widzialam.
            pozdrawiam
            • minkapinka Re: ile w Polsce kosztuja cieple rajtuzy na dziew 06.10.06, 11:44
              kate8025 napisała:

> A co jest takiego dobrego w rajstopach z H&M, nie znam ich w ogole sad zawsze
              ku
              > powalam wole i wydawalo mi sie, ze są jakośćiowo bardzo dobre.

rajstopy z H&M nie mechaca się. Rajstopy Woli po kilku praniach nie wygladają
              tak dobrze.
              Ja tez czasami kupuje Wolę, ale rajsopy z H&M sa o niebo lepsze.

Podobno dobre sa rajstopy Cherokee, kolezanka kupiła w SzafaMalucha.pl i była
              bardzo zadowolona.

Nie polecam rajstop Mothercare i Nexta - jakośc tragiczna.
              • kate8025 Re: ile w Polsce kosztuja cieple rajtuzy na dziew 06.10.06, 13:03
                Dzieki smile
                a jak jest z rozmiarami w H&M?
                moja corcia z woli zawsze musiala miec wieksze niz jej faktyczny wzrost. Ma okolo 100 cm wzrostu, a rajstopki na 104/110 sa akurat.
              • pade Re: ile w Polsce kosztuja cieple rajtuzy na dziew 06.10.06, 13:13
                no niestety, z h&m czasami się mechacą i dodam, że kupuję te po 24,9-29,9, dla
                mnie to one są takie jak wola tylko zdecydowanie lepsze wzornictwo i nie
                przecierają się tak szybko jak inne.
                fajne rajstopki ma też rewon i gatta, te zdecydowanie polecamsmile
                • agni71 Re: ile w Polsce kosztuja cieple rajtuzy na dziew 06.10.06, 22:14
                  Ja tam raz tylko kupiłam rajstopki w H&M (z tych większych rozmiarów, nie dla
                  niemowlaczków) i zniechęciłam się - nogawka szeroka, bez wyprofilowanej stópki,
                  za to w pupie wąskie i ze szwem z tyłu, bez klina jak w Woli. Ja tam chyba wolę
                  Wolę smile Może kupiłam te tańsze H&M, nie pamietam już ile kosztowały, to było w
                  zeszłym roku....
                  A prawdziwie niemechacące się rajstopki miałam jedne, niestety bez metek, bo
                  były prezentem, ale miały taki charakterystyczny wzorek w misiaczki, jak
                  niektóre rzeczy z Gap, więc myślę, że mogły być tej firmy.

Wracając do pytania - grube, z frotką w środku, z zewnątrz gładkie, rajstopki
                  były w ostatniej kolekcji TCM (Tchibo) - dość drogie mi się wydały, bo
                  niespełna 40 zł dwupak. Bardzo ładne, ale też się mechacą i łatwo zaciągają.

aga
                  • dzidzia_ch Re: ile w Polsce kosztuja cieple rajtuzy na dziew 07.10.06, 09:12
                    o kurcze a ja sobie zamowilam kilka par rajstopek z Next
                    no trudno moze nie beda takie zle
                    ostatnio kupilam z h&m i byly beznadziejne
                    • renata28 Re: ile w Polsce kosztuja cieple rajtuzy na dziew 08.10.06, 16:56
                      Rajstopki z Nexta są jak najbardziej w porządku. Moja córa używa ich od roku i
                      nadal wyglądają świetnie (podobnie jak skarpetki). Także nie martw się na
                      zapas, bo nie sądzę żebyś się zawiodła. Osobiście wolę je od H&M.
                      • mmikus Re: ile w Polsce kosztuja cieple rajtuzy na dziew 08.10.06, 22:34
                        Ja też sądzę, że rajstopki z nexta sa dobrej jakości. Co prawda do tej pory
                        kupowałam tylko skarpetki dla synka, a dla córeczki rajstopki dopiero będę
                        nakładać jak troszkę podrośnie, bo za duże zamówiłamwink ale zarówno skarpetki
                        jak i rajstopy są z tej samej dzianiny. I skarpetek synek nigdy nie przetarł,
                        nie skulkowały się, ogólnie są świetne.
                        A rajstopki czekają i są śliczne, i myślę że będę tak samo zadowolona jak ze
                        skarpetek.
    • pia_ Re: ile w Polsce kosztuja cieple rajtuzy na dziew 07.10.06, 10:14
      We Wrocławiu rajstopki gładkie z Woli można dostać już za 6 zł, z wzorami są po
      12-13 zł. Ostatnio oworzyli u nas outlet i zainwestowałam w rajstopki
      Caltzedonii (pończochowe i dzianinowe) po 3,90 i 6,90 - wzornictwo cudne, te
      pończochowe już wypróbowałam i są świetne. Na moją 3-latkę kupuję rozmiar 2-4
      lat i jest akurat.
      • dzidzia_ch renata28 08.10.06, 19:09
        mam nadzieje smile!
        wczoraj Ola wystapila w nowej kreacji!razem ze sweterkiem i kapelusikiem
        wzbudzila ogolny zachwyt smile))!
    • agata9991 Re: ile w Polsce kosztuja cieple rajtuzy na dziew 09.10.06, 11:01
      H&M nie polecam, najbardziej zmechacone rajstopy ze wszystkich jakie mieliśmy. O
      niebo jepsze Wola, Gatta.
    • monika26kr A jak oceniacie rajstopki C&A??? 09.10.06, 13:04
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka