mamuska284 11.10.06, 22:15 Gdzie najczęściej robicie zakupy dla Waszych Pociech? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alexsc Re: Sklepy Poznań....? 12.10.06, 08:59 allegro Pati i Maks Polna, Maluszek Obornicka, Dyzio Opieniskiego-tesco, Smyk Browar, King kross, Zara i Mothercare Browar, H&M M1 Odpowiedz Link Zgłoś
mamaprzemka1 Re: Sklepy Poznań....? 13.10.06, 12:46 Baby Center, Dyzio Tesco Piątkowo,Elephant Rondo .Pati i Maks ale to odpuscilabym sobie za dużo ludzi,ciagle kolejki i brak wystarczajacej ilosci obsługi Odpowiedz Link Zgłoś
mamuska284 Re: Sklepy Poznań....? 13.10.06, 12:35 byłam już na Polnej, obsługa fatalna a raczej jej brak! W sobote była tragedia.Jak dla mnie to za duży tłok wiec sobie odpuściałam.Panie może i miłe ale chyba za bardzo przemęczone. Odpowiedz Link Zgłoś
baranek44 Re: Sklepy Poznań....? 18.10.06, 22:09 Dyzio Piatkowo, czasem Elephant Rondo Starołeka Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandra245 Re: Sklepy Poznań....? 19.10.06, 12:34 Akpol ul.Kraszewskiego była Modena Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: Sklepy Poznań....? 19.10.06, 12:55 Mnie znapojmi robią w Mothercare i przysyłają do krakówka) Odpowiedz Link Zgłoś
netczukd Re: Sklepy Poznań....? 23.10.06, 22:27 SMYK CH Stary Browar, CH Plaza, CH Marcelin - ubramka, kosmetyki, posciel, zabawki H&M CH Stary Browar, CH Plaza, CH Marcelin, CH M1 - ubranka MOTHERCARE CH Stary Browar - ubranka GLUCK CH Marcelin - ubranka, kosmetyki, mebelki firmy Gluck, wózki (te z gornej półki) C&A CH kupiec Poznanski - ubranka AKPOL hurtownia artykułów dzieciecych ul. Kraszewskiego - wszystko co potrzebne dziecku COCCODRILLO CH Plaza, hurtownia Akpol - ubranka DYZIO Tesco os. Batorego - ubranka, wozki, foteliki, lozeczka itp. ... wiecej sklepów nie przychodzi mi do glowy Odpowiedz Link Zgłoś