k.wita 23.10.06, 11:17 na 6 rocznice slubu, podpowiedzcie cosik no i cenowo, zeby bylo w miare pozdr kasia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mlodytatus Re: co mezowi na prezent na rocznice slubu 23.10.06, 11:29 nie mam pojecia. napisz co chcesz kupic i powiem ci co o tym jako facet mysle Odpowiedz Link Zgłoś
babka71 Re: co mezowi na prezent na rocznice slubu 23.10.06, 11:34 a zasłuzył??.. wyszukiwarka polecam Odpowiedz Link Zgłoś
kalina_p uwielbiam takie pytania... 23.10.06, 11:40 wydaje mi się, że powinnas wiedziec, co by sprawilo przyjemnośc facetowi, którego znasz 6 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
k.wita hmmmm 23.10.06, 11:52 Jemu przyjemnosc sprawiloby kupno czegos do kompa, bo jest komputerowcem. A bez sensu, zebym mu kupowala jakies czesci do komputera na rocznice slubu. poradzcie cosw oryginalnego kasia Odpowiedz Link Zgłoś
kalina_p ano:) 23.10.06, 12:09 tak będzie najbardziej oryginalnie Albo kup SOBIE piekne body koronkowe, z tego tez on sie pewnie bardzo ucieszy Odpowiedz Link Zgłoś
iwona-wiki Re: ano:) 23.10.06, 18:22 ja swojemu mezowi dalam zlota "blaszke" dalam pare rzeczy do zlotnika np kolczyki ktorych nie mozna naprawic zerwany lancuszek i kawalki od obraczek za robcizne zapalcilam 80zl a za grawer 25zl jest napisane na zawsze razem i data naszego slubu to bylo we wrzesniu na 2 rocznice slubu pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
aluc Re: co mezowi na prezent na rocznice slubu 23.10.06, 18:28 samochód żeby było cenowo w miarę, proponuję używany ))) mój ulubiony rodzaj pytań, zaiste Odpowiedz Link Zgłoś
bujanna Re: co mezowi na prezent na rocznice slubu 23.10.06, 19:57 Zegarek z wygrawerowanym kocham cie lub inny napis, Piersiówka z grawerką, Odpowiedz Link Zgłoś
marii7 Re: co mezowi na prezent na rocznice slubu 23.10.06, 20:27 powiem Tobie, jaki prezent zrobiłam ja: znalazłam fotografa artystycznego - kobietę, która zrobiła mi zdjęcie nie do końca ubrane ( zrobione tak, że trzeba się domyślać, co skrywa jedwabny szal, który upięła na mnie). Plus odpowiednie światło, czarno-biały odcień, cienie - po prostu super, po jego obejrzeniu czułam się jak superlaska z rozkładówki. Cena - około 100 zł ( z oprawką ). Mąż zaskoczony, ale bardzo bardzo pozytywnie!!! Odpowiedz Link Zgłoś