bomaki 27.10.06, 09:23 Może jest ktos w temacie. Które zestawy warto kupić? Gdzie w necie najtaniej? Myślę o dużej skrzyni, lotnisku i mega farmie, zastanawiam się też nad pociągiem a może jeszcze coś fajnego polecacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
katarzyna2222 Re: lego duplo dla 3-latka 27.10.06, 10:31 ja mam prawie 2,5latkę i sporo klocków "po starszym" bracie... największą popularnością cieszą się elementy domku: łóżeczka, krzesełka, stolik, wózek.... czyli zabawa w dom... oraz zwierzęta, które bardzo lubi ładować na podwozia z kółkami robiąc długi pociąg... oraz najwyklejsze klocki, z których buduje zamki taka skrzynia wydaje się fajna lego.persoft.pl/product_info.php?products_id=698 choć przyznam, że co do cen nie mam pojęcia, gdzie najtaniej... domek, choć my mamy poprzednią wersję lego.persoft.pl/product_info.php?products_id=957 ta skrzynia też wydaje się fajna na początek lego.persoft.pl/product_info.php?products_id=1884 (sa i zwierzęta i ludzie i płytka i podwozie i klocki) może poczekać na świąteczne promocje (będą lada moment), wówczas często można zestawy taniej kupić? Odpowiedz Link Zgłoś
katarzyna2222 Re: lego duplo dla 3-latka 27.10.06, 10:35 aha, doczytałam, że to chłopiec ma się tymi klockami bawić mój synek zdecydowanie od momentu gdy skończył 1,5 roku i dostał koparkę Boba Budowniczego na każdą okazję marzył o kolejnej maszynie... super się nimi bawił... podobno statek też fajny dla chłopców jest Odpowiedz Link Zgłoś