ursgmo 07.11.06, 10:54 Kupiłam dziś rano "Mamo to ja" i z zaskoczeniem stwierdziłam że jako dodatek dołączony jest film pełnometrażowy "Kubuś i Hefalumpy". Naprawdę ładnie wydany w zamkniętej książeczce. Kto nie ma ... niech pędzi do kiosku Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kuczynska78 Re: Płyta dvd z Kubuś i Hefalumpy w Mamo to ja 07.11.06, 11:02 Hej! Ja tez już kupiłam dla siebie i dwóch innych koleżanek. Cena atrakcyjna-6,99 zł, gdyż chcą zachęcic do zbierania calej kolekcji. Ale koszt kolejnych płyt to 28 zł. My pewnie zostaniemy przy tej jednej. Własnie moje chore dziecko ogląda nową bajeczkę. Aga www.szafamalucha.pl/index.php Odpowiedz Link Zgłoś
cesarus Re: Płyta dvd z Kubuś i Hefalumpy w Mamo to ja 07.11.06, 12:57 dziewczyny, a w tej płycie jest tylko dubbing, czy można włączyć oryginał? Odpowiedz Link Zgłoś
kuczynska78 Re: Płyta dvd z Kubuś i Hefalumpy w Mamo to ja 07.11.06, 13:02 Można włączyc oryginal, a takze kilka innych jezyków. Jest to pełna płyta dvd z dodatkami. Za ta cene naprawdę warto. Aga Odpowiedz Link Zgłoś
cesarus Re: Płyta dvd z Kubuś i Hefalumpy w Mamo to ja 07.11.06, 13:35 dzięki wielkie! zależy mi na oryginalnej wersji! Odpowiedz Link Zgłoś
mimamo w Przyjaciółce 07.11.06, 13:47 a ja kupiłam z Przyjaciółką - też jestw tej cenie Odpowiedz Link Zgłoś
buanitka Re: w Przyjaciółce 07.11.06, 15:55 Dziewczyny, WIELKIE dzięki! Pobiegłam, kupiłam, włączyłam - moje dziecię ogląda i jest baardzo zadowolone (a ja zadowolona z ceny )) A w następnym numerze będzie droższa płytka ? Nigdzie nie znalazłam info na ten temat -może źle szukałam ... Odpowiedz Link Zgłoś
twin2003 Re: Płyta dvd z Kubuś i Hefalumpy w Mamo to ja 07.11.06, 18:20 Mam pytanie do mam które kupiły owa płytę, chodzi mi o treść bajki czy jest to film w którym przyjaciele wyruszają na hefalumpie łowy i Maleństwo poznaje Lumpka? Proszę o odpowiedz bo nie chcę kupować czegoś co już mamy. Dziękuje za odpowiedz. Odpowiedz Link Zgłoś
twin2003 Re: Płyta dvd z Kubuś i Hefalumpy w Mamo to ja 07.11.06, 18:33 dzięki za odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Płyta dvd z Kubuś i Hefalumpy w Mamo to ja 07.11.06, 21:52 Ja te bajke nagralam kiedys na kasete z HBO, ale chetnie kupie na DVD. Dzieki za info! aga Odpowiedz Link Zgłoś
nelly29 Re: Płyta dvd z Kubuś i Hefalumpy w Mamo to ja 08.11.06, 08:43 Kiedy będą następne części kolekcji bajek? Czy będą w jakieś gazecie? Odpowiedz Link Zgłoś
kuczynska78 Re: Płyta dvd z Kubuś i Hefalumpy w Mamo to ja 08.11.06, 09:19 Będą sie ukazywac co dwa tygodnie. Sprzedawane będa w kioska, ale już nie z gazetami. Koszt kolejnych wydań to 28 zł Pozdrawiam Agnieszka www.szafamalucha.pl/index.php Odpowiedz Link Zgłoś