Dodaj do ulubionych

Bebe Confort

IP: *.* 05.06.01, 12:33
Czy ktoś ma może doświadczenia z wózkiem Bebe Confort na podwoziu Trophy. Zastanawiam się jak on się zachowuje na nierównym podłożu. Czy łatwo prowadzić ten wózek np. po lesie (jak zachowują się te podwójne przednie koła). Bardzo proszę o jakieś rady.
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: Bebe Confort IP: *.* 07.06.01, 08:38
      Miałam wózek na stelażu Trophy i spisywał się bardzo dobrze. Mieszkam może nie w lesie, ale w okolicy, gdzie jest sporo nierówności terenu. Wózek radził sobie świetnie. Jego zaletą jest to, że jest lekki (w wersji spacerowej) i bardzo zwrotny. Gdzie moje koleżanki miały problem ja podjeżdżałam śpiewająco. Bardzo sobie chwaliłam łamaną rączkę, która nie tylko dostosowuje wózek do wzrostu prowadzącego, ale także ułatwia podjeżdżanie pod krawężniki.
    • Gość: halina Re: Bebe Confort IP: *.* 08.06.01, 17:45
      Też mam Trophy, na razie wożę na nim fotelik samochodowy. Po wykrptach jeździ bardzo dobrze, zwrotny, że taki lekki to bym polemizowała. Rączka jest rzeczywiście dobrze pomyślana, działa jak dźwignia. A przednie kólka na nierównym terenie trzeba zablokować na sztywno, ale i tak możesz skręcać, nuralnie nie 360 stopni w miejscu.
      • Gość: guest Re: Bebe Confort IP: *.* 08.06.01, 18:21
        po moich doswaidczeniach z wozkami mam teze, ze jesli wozek ma byc stabilny i dobrze sie spisywac w trudnym terenie, to musi swoje wazyc

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka