Dodaj do ulubionych

dla fanów MILEY CYRUS!!!!

IP: *.elblag.vectranet.pl 30.03.09, 19:55
sercekwiatanty fanie nie mogom tu wchodzic!!!!!!!!!!!!pliz... piszcie tylko mile rzeczy!naprzyklad:miley to
pereleczka..itd...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!smilesadwinkbig_grintongue_outkisssurpriseduncertainindifferentsmirkshockangryconfusedcryingconfusedconfusedcrying]:-
>suspiciouscoolscianapiwokwiatbrawoserceshockcryscaredsantachoinkaprezentprezentserceserce
serceserceserceserceserce:serce:
Obserwuj wątek
    • Gość: miley_fan_1000000 Re: dla fanów MILEY CYRUS!!!! IP: *.elblag.vectranet.pl 02.04.09, 18:44
      kocham mileyserceserceserceserceserceserceserce
      • ketrin Re: dla fanów MILEY CYRUS!!!! 03.04.09, 09:40
        Ja bardzo lubię Miley i uwazam ze ma swietny glos i jest bardzo utalentowana.; ppp
    • Gość: poki Re: dla fanów MILEY CYRUS!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.09, 16:28
      Ja ją
      uwielbiam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11serceserceserceserceserceserceserce
      • demicullen Re: dla fanów MILEY CYRUS!!!! 23.04.09, 17:06
        Lubię jej piosenkę The Climbserce
    • Gość: milunia_cyrusx3 Re: dla fanów MILEY CYRUS!!!! IP: *.xdsl.centertel.pl 23.04.09, 18:54
      crycryMiley to moja ulubiona gwiazda!!sercesercepolecam jej piosenki:
      Let's get crazy,the climmb
      itd...serceserceserce!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      !!!!!!!!!!!!!!!!
      szkoda

że

anty_miley

założyła taki

wątek
      piwopiwopiwokwiatbrawobrawobrawobrawo
      • rozyczka Re: dla fanów MILEY CYRUS!!!! 23.04.09, 19:00
        kocham ją jest utalentowana i ślicznasmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka