Gość: MileyHannahFan IP: *.elblag.vectranet.pl 30.03.09, 19:55 anty fanie nie mogom tu wchodzic!!!!!!!!!!!!pliz... piszcie tylko mile rzeczy!naprzyklad:miley to pereleczka..itd...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!]:- > :serce: Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: miley_fan_1000000 Re: dla fanów MILEY CYRUS!!!! IP: *.elblag.vectranet.pl 02.04.09, 18:44 kocham miley Odpowiedz Link Zgłoś
ketrin Re: dla fanów MILEY CYRUS!!!! 03.04.09, 09:40 Ja bardzo lubię Miley i uwazam ze ma swietny glos i jest bardzo utalentowana.; ppp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poki Re: dla fanów MILEY CYRUS!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.09, 16:28 Ja ją uwielbiam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 Odpowiedz Link Zgłoś
demicullen Re: dla fanów MILEY CYRUS!!!! 23.04.09, 17:06 Lubię jej piosenkę The Climb Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milunia_cyrusx3 Re: dla fanów MILEY CYRUS!!!! IP: *.xdsl.centertel.pl 23.04.09, 18:54 Miley to moja ulubiona gwiazda!!polecam jej piosenki: Let's get crazy,the climmb itd...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!! szkoda że anty_miley założyła taki wątek Odpowiedz Link Zgłoś
rozyczka Re: dla fanów MILEY CYRUS!!!! 23.04.09, 19:00 kocham ją jest utalentowana i śliczna Odpowiedz Link Zgłoś