Dodaj do ulubionych

wozek dla blizniakow

IP: *.* 04.07.01, 11:30
Poszukuje wozka dla blizniakow. Czy ktos moze mi cos doradzic? wybrac z dwiema budami czy z jedna? polski czy zagraniczny? szeroki czy podlozny? Czy ktos moze zna adresy sklepow, w ktorych takie wozki bylyby dostepne?pozdrawiamasia
Obserwuj wątek
    • Gość: Jadźka Re: wozek dla blizniakow IP: *.* 04.07.01, 12:36
      asia! Wejdź na www.baby.com.pl tam sa w dziale wozkow w inglesinie wozki dla blizniakow. Tylko ze drogie jak fiks ale dobre. Ceny maja takie jak w normalnym sklepie a transport za free
      • Gość: guest Re: wozek dla blizniakow IP: *.* 04.07.01, 20:41
        Zgadzam sie, że wozek Inglesiny jest prawdopodobnie najpraktyczniejszy - pod warunkiem, że się składa - wyobraź sobie taką krowę w polskim mieszkaniu :-) Jej plusem jest to, że dzieci siedzą osobno i nie przeszkadzają sobie nawzajem. Ja osobiście mam wózek głęboki niedzielony (kupiłam używany) - spisuje się bardzo dobrze (moje małe są spokojne i do tej pory były w miarę nieruchliwe), używamy go do usypiania maluszków, przechodzi przez drzwi (76 sm szer.), dobrze spisuje się w parku. Tylko że dzieci skończyły 6 m-cy i czas na spacerówkę: i tu wybór jest bardzo trudny. trzeba wziąć pod uwagę: wagę wózka, to jak się składa, ile jest miejsca dla każdego dziecka (kiedy przymierzam je do jakiejkolwiek spacerówki, to wydaje mi się że tam w ogóle nie ma miejsca na rozrzucenie tych małych łapek w czasie snu!), czy przechodzi przez drzwi, jakie ma kółka, jakie są dostępne dodatkowe elementy (folia przeciwdeszczowa, ciepłe ochraniacze na nóżki, parasolki) i za jaką cenę oraz jakiego serwisu można się spodziewać na wypadek awarii. Powiem Ci krótko - nie ma wózka, który by spełniał wszystkie wymagania - wybór jest bardzo ograniczony a ceny bajońskie. Może warto rozważyć zrobienie takiego wózka na zamówienie u jakiegoś prywaciarza. Ja zastanawiam się już chyba za długo więc chętnie usłyszałabym opinie innych rodziców bliźniąt (oparte na własnym doświadczeniu), ale jakoś mało ich na tym forum.
        • Gość: guest Re: wozek dla blizniakow IP: *.* 06.07.01, 11:55
          Czesć!Szwagierka kupiła dla swoich 2 chłopców wózek Graco. Ładny kolor, zgrabny, potem z głębobiego na spacerówkę (wyjmowana gondola jak w pojedyńczych), jest zadowolona. Aha cena była jeszcze przyzwoita, przyjechali go kupić do W-wy na pl. Uni lubelskiej, są też identyczne w Smyku, tyle że cena o 450 zł wyższa!Milka
          • Gość: guest Re: wozek dla blizniakow IP: *.* 11.07.01, 08:57
            Hejale jaki wozek Graco? czy on ma duze kola? bylam w sklepie na placu unii, tam nie maja nic na miejscu, tylko w katalogu. Nie wiesz, ile wazy? i ile kosztowal w sumie ze spacerowka? interesuje mnie tez szerokosc no i te kolka!pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka