Dodaj do ulubionych

quelle - pomocy!

10.11.06, 14:30
kilka dni temu złożyłam przez formularz na stronie zamówienie, nie dostałam
jeszcze potwierdzenia przyjęcia zamówienia. napisałam wczoraj maila, nikt nie
odpisał, dziś tam dzwonie od rana i nikt nie odbiera.
jakie są wasze doświadczenia? musiałyście się upominać, i czy dostałyście
potwierdzenie przyjęcia zamówienia? a może to olać i spróbować zamówić przez
sms, tylko co wtedy z tamtym zamówieniem.
straszna chała, bo muszę mieć te rzeczy na koniec listopada.
pomocy!

Obserwuj wątek
    • maaszka Re: quelle - pomocy! 10.11.06, 15:19
      Ha! ja mam to samo, tyle ze jeszcze nie dzwoniłam! Ciekawa jestem co dalej?
    • katka74 Re: quelle - pomocy! 10.11.06, 15:20
      Miałam podobnie. Też nie raczyli potwierdzić zamówienia, czekałam cierpliwie z
      miesiąc, po moim meilu raczyli odpowiedzieć, że przesyłka już jest realizowana.
      No to się jeszcze naczekałam że dwa tygodnie aż wreszcie dotarła. U nich trzeba
      zamawiać ze 2 miesiące wcześniej, bo czasem czekają na rzeczy z Niemiec jak ich
      nie ma na miejscu. Koniec listopada niby to jeszcze ze 3 tygodnie ale koniecznie
      upewnij się że realizują zamówienie.
    • klubiale1 Re: quelle - pomocy! 10.11.06, 15:38
      Zamawiałam w quelle rok temu. Złożyłam zamówienie internetowo - nie otrzymałam
      potwierdzenia. Po 3 dniach dodzwoniłam się, panienka sprawdziła i okazało się
      że nie ma takiego zamówienia w systemie (podobno mieli awarię). Złożyłam
      zamówienie jeszcze raz przez internet - znów nie było potwierdzenia, al ejak
      zadzwoniłam po kilku dniach to już było w systemie.
      Niestety realizacja zamówienia była koszmarnie długa. W ciągu 3 tyg dostałam
      tylko 1 z zamówionych rzeczy, reszta dotarła po 2 miesiącach.

Jeśli zalezy Ci na terminie zamówienia dodzwoń się tam i może powidzą ci jaka
      jest szansa na otrzymanie tego do końca listopada. Jesli się nie wyrobią to
      anulujesz zamówienie.
      Moim zdaniem to marna szansa by zamówienie dotarło w 2 tyg.
      pozdr
    • katarzyna2222 Re: quelle - pomocy! 10.11.06, 15:38
      mi też nie potwierdzili zamówienia, ale po 2,5 tygodnia przyszła przesyłka,
      poprzednio rozbili zamówienie na trzy cześci (jedna przyszła po 2 tygodniach,
      druga po 2,5 tygodniu a trzecia po czterech)
      a na piaskownicę w czerwcu czekaliśmy chyba 7 tygodni (bo wielkogabarytowa i z
      Niemiec właśnie)
    • mamuskawiki kochane dzięki za odpowiedzi - jesteście naj... 10.11.06, 16:18
      • iwek33 Re: kochane dzięki za odpowiedzi - jesteście naj. 10.11.06, 19:49
        Ja zamawiałam telefonicznie ( w sumie ze 3 razy) i przy zamawianiu nigdy nie
        dostaje się potwierdzenia ( wydaje mi się, ze Quelle po prostu nie wysyła
        potwierdzeń jakąkolwiek drogą) zamawiałam prezent świąteczny na którym bardzo
        mi zależało, ale przy zamawianiu Pani nie potrafiła mi odpowiedzieć, czy na
        100% zamówienie będzie zrealizowane, w komputerze miała zabawkę na stanie, ale
        nie wiedziała ile osób przede mną być może ją zamówiło i czy dla mnie wystarczy
        ( przy każdym zamówieniu tak było) Wyjaśniłam, ze bardzo mi zależy i muszę
        wiedzieć, czy rzecz dostanę, bo jak nie, to będę szukać gdzie indziej. Pani
        poradziła, żebym zadzwoniła za około tydzień, wtedy sprawdzi, że zamówienie
        jest realizowane. Nie zdążyłam zadzwonić, bo za tydzień miałam paczkę w domu.
        • iwek33 Re: kochane dzięki za odpowiedzi - jesteście naj. 10.11.06, 19:50
          Miało być:"wtedy sprawdzi, czy zamówienie jest realizowane. "
          • maaszka Re: kochane dzięki za odpowiedzi - jesteście naj. 10.11.06, 20:39
            dziękuję, jutro dzwonie od samego rana. Ja mogę czekac do Świat, na szczęscie!
            • iwek33 Re: kochane dzięki za odpowiedzi - jesteście naj. 10.11.06, 20:41
              Jutro może być nieczynne, bo jest święto. Próbuj w poniedziałek.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka