Dodaj do ulubionych

Adresy ciucholandów

IP: *.* 13.03.02, 11:26
Cześć!Ostatnio przeczytałam, że wiele z Was zaopatruje się w ciuszki dla dzieci w ciucholandach. To rzeczywiście dobry pomysł, ale ja tak naprawdę żadnego godnego uwagi nie znam. Czy mogłybyście podzielić się jakimiś adresami?Acha, może wiecie przy okazji o jakimś sklepie gdzie jest aktualnie promocyjna cena butków dziecięcych (fajnych i małych: 20-21). A może znacie jakieś komisy z ciekawymi rzeczami dla dzieci (zabawki, ciuchy itp.)Za wszelkie użyteczne informacje z góry dziekuję !!!Pozdrawiam.Husia (mama Julci)
Obserwuj wątek
    • Gość: Gabula Re: Adresy ciucholandów IP: *.* 15.03.02, 11:38
      Polecam ciuchlandy na Natolinie: na ul. Kazury 2a (po schodkach w dół) oraz w bloku przed ww. ciuchlandem (pomarańczowo-kremowy blok obok kościoła stoi przy ulicy Braci Stryjeńskich) - dostawy są w niedziele (g.10-14), a najtaniej jest w piątki i soboty. Fajne rzeczy można także znaleźć w ciuchlandzie na ul. Mielczarkiego chyba 1 (prawie pod stacją postojową metra, jadąc od Wąwozowej po prawej stronie na abrtesoli, napis chyba-ubrania angielskie). Ciuszki są renomowanych marek: Mothercare, George, Adams, LadyBird, większość w dobrym stanie. Ceny w tych sklepikach - w zależności od dnia wahają się od 3-6 zł do 25-40 zł. Ja od ponad 1,5 roku zaopatruję się w nich i naprawdę jestem bardzo zadowolona.
      • Gość: Dorcia25 Re: Adresy ciucholandów IP: *.* 15.03.02, 22:41
        :hello: Ja rowniez bylam w sklepie na ul.Kazury na Natolinie , bylam tam tylko raz za namowa kolezanki (mam zbyt daleko z Żoliborza) i naprawde POLECAM kupilam Sarci fajna kuteczke fifmy Mathercare za 1,50 nie zniszczona i jeszcze kilka ciuszkow , a ile dla meza i wydalam tylko 50 czy 60 zl. a ubran dosc duzo .POZDRAWIAM
        • Gość: krakowianka Re: Adresy ciucholandów IP: *.* 17.03.02, 10:43
          Ja jestem z krakowa ale u nas też są lumpeksy godne odwiedzenia. Naprzykład na ulicy Nowa ,ditla.Ceny wachająsię od 20-30zł za kilogram do 50gr za sztuke na wyprzedaży.Głównie ubieram tam syna.Ale ja też coś sobie wybiorę.Można tam spotkać również ciuszki orginalne.Ania

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka