Dodaj do ulubionych

Pomocy do Warszawianek

IP: *.* 02.04.02, 11:33
hej jade do Warszawy na jeden dzien prosze poleccie mi sklepy dla dzieci godne uwagi !Moga to byc sklepy z nowymi jak i uzywanymi ciuszkami, zabawkami itp itd. Gdzie warto pójść do których sklepów.Dzieki wam z gory bardzo serdeczne ulcik
Obserwuj wątek
    • Gość: Honda Re: Pomocy do Warszawianek IP: *.* 02.04.02, 14:23
      HejCentrum: poszukiwania możesz rozpocząć od DH Smyk Al. Jerozolimskie (cały przedział wiekowy: ubranai i zabawki), Mothercare, ZARA (dawny Junior przy ul. Marszałkowskiej), Endo (Chmielan i Mokotowska)- ubraniawielkie Centra Handlowe typu: Klif http://www.klif.pl ul. Okopowa, Galeria mokotów (sklepy: mothercare, chicco, 5-10-15, chatka Puchatka, Kapphal) ul. Wołoska.zyczę udanych zakupówEliza
    • Gość: Kasia_M Re: Pomocy do Warszawianek IP: *.* 02.04.02, 15:49
      ja może ci polecę trochę tańsze sklepy - bez obrazy dla Hondy ale podała same najdroższe butiki dziecięce w stolicy więc na pewno warto wstąpić do każdego małego sklepiku - np osiedlowego z ciuszkami - ceny są bardziej przystępne niż w firmowych sklepach - takie małe sklepiki są praktycznie wszędzie - powiedz tylko w jakim rejoie W-wy będziesz to postaram ci się podać szczegółowe namiaryz takich większych sklepów polecam na 1 piętrze Uniwersamu Grochów - stoisko z ubrankami - także formowycmi np esprit - ale po cenach naprawdę niskich - ostatnio kupiłam Marcie tam śliczną sukienkę na ramiączka letnią za 25 złotych - bluzki po ok 10-25 zł, spodenki 15-30 itp - a teraz mają przeceny zimowych rzeczy i warto kupić coś na wyrostsmilena Grochowie niedaleko Uniwersamu (jakieś 200 m) jest też w pawilonie sklepik prowadzony przez uroczą panią z ciuszkami o niskich w miarę cenach a jakościowo b.dobrychi tak bym mogła wymieniać jeszcze - i mogę - tylko podaj jakie rejony W-wy będziesz w stanie odwiedzić w ciągu 1 dnia to podpowiem z chęciąsmile))pozdrawiam Kasia
    • Gość: kasiap. Re: Pomocy do Warszawianek IP: *.* 02.04.02, 17:36
      Polecam sklep z odzieza dziecieca Adi na Woli na ul. Cio?ka, dokladnie srodek jej dlugosci (numeru nie pamietam...). Wlasciciele jezdza po calej Polsce w poszukiwaniu ladnych wzorow, odwiedzaja przerozne Targi i wybor jest tam ogromny. Ceny bardzo przyzwoite, ubranka przepiekne i mozesz byc pewna, ze to nie bedzie masowka. W sobote przepuscilam tam 200 zl, chociaz obiecalam sobie, ze wstrzymam sie z kupowaniem ciuchow dla dzieci przez jakis miesiac. (a zagladam tam kilka razy w miesiacu i tak strasznie trudno mi sie oprzec...)Udanych zakupowKaskaps. ul. Cio?ka odchodzi od Gorczewskiej, jezeli bedziesz w tej okolicy to koniecznie odwiedz ten sklep! Przyjezdzaja do niego na zakupy dziewczyny nawet z drugiego konca Warszawy!
      • Gość: Dorcia25 Re: Pomocy do Warszawianek IP: *.* 02.04.02, 18:42
        Tak tak sklep na Ciolka jest OK Ja tam kupilam lozeczko dla Sarci , wszystkie ubranka na jej urodzenie , posciel i inne akcesoria dla dziecka . Rowniez POLECAM P.S. Obsluga bardzo sympatyczna , zawsze doradzi i z usmiechem na twarzy przyjmuje klientow a nie jakies naburmuszone panienki czy faceci .POZDRAWIAM

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka