Gość: M_iśka IP: *.* 26.04.02, 22:06 Czy któraś ma ten fotelik?Jakie są wasze opinie?Czy się rozkłada?czy nadaje się dla 10-miesięcznego malucha?Monika Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: AgaT Re: Fotelik DELTIM IP: *.* 27.04.02, 16:00 Czesc! My mamy fotelik Deltim "maly podrożnik". jestem z niego zadowolona ale kupilam go dla zdecydowanie wiekszego dziecka - Krzys mial 2 latka. Fotelik ma mala mozliwosc rozkladania i slabo "trzyma po bokach". Ja osobiście dla dziecka 10 mies. wybrala bym fotelik 0-18.Pozdrawiam AgaT Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: halina Re: Fotelik DELTIM IP: *.* 27.04.02, 18:23 My kupilismy, jak mala miala 10,5 miesiaca, ale juz od dluzszego czasu dobrze sama siedziala, nie wiem, jak z tym u Ciebie.. I jestesmy zadowoleni. Warto przymierzyc fotelik do samochodu, bo np. to, jak lezaca jest pozycja "lezaca", w duzej mierze zalezy od tego, jak wyprofilowane sa siedzenia w samochodzie, i u nas to calkiem dobrze funkcjonuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AnetaByra2 Re: Fotelik DELTIM IP: *.* 11.05.02, 17:44 Witaj!Miałam przyjemność korzystać z tego fotelika i po podróży nad morze szybko się go pozbyłam. Nie bedę pisać jakie ma wady, ale za tą samą cenę kupiłam Chicco Transit Jet ( w sklepiku edziecka nawet taniej) i wreszcie jestem zadowolona. Na jakiś czas mam spokój a co potem? kupię coś uzywanego, bo nie warto w sklepie. Teraz topiero moja córka jeździ w konfortowych warunkach i nie straszne sa dalekie podróże.Pozdrawiam,Aneta Odpowiedz Link Zgłoś