Gość: swieradm IP: *.* 24.05.02, 11:10 Cześć dziwczyny! CZy ktoś może mi powiedzieć gdzie w Krakowie można kupić trójkołówca Quinny?PozdrawiamMarta Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: swieradm Re: Quinny-3-kołowy IP: *.* 27.05.02, 14:28 Czy naprawdę w Krakowie nie da się kupić takiego wózka???A może jakis sklep internetowy, ale raczej krajowy...Muszę już kupować wózek i mam do wyboru tylko BB Confort (o ile można nazwać to wyborem)PozdrawiamMarta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ulcik Re: Quinny-3-kołowy IP: *.* 27.05.02, 14:58 Hej Jestem z Krakowa.Ale o wózkach Quinny w Krakowie nie słyszałam - spróbuj na os. Zgody w Hucie może oni coś wiedzą.Jakbyś je znalazła w Krakowie to daj znać pozdrawiam ulcik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agis Re: Quinny-3-kołowy IP: *.* 29.05.02, 21:42 wydaje mi sie na 90% ze widzialam je gdzies w marcu w sklepie dzieciecym przy dworcu glownym, to byla chyba ul. lubicz, naprzeciwko przystanku tramwajowo-autobusowego (trzeba przejsc przez mostek nad ulica). mozliwe tez ze sa w sklepie przy ul. starowislnej, taki sklep z ksiezycem i gwiazdkami na wystawie, po stronie kina uciecha, chociaz tu juz nie jestem pewna czy to byly Quinny, ale chyba tak. Odpowiedz Link Zgłoś