magdulka2 27.11.06, 12:47 Poszukuję osoby, która mogłaby mi zrobić zakupy w Next na wyprzedaży po świętach. Proszę o info i warunki zakupu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magdulka2 Re: kto może zrobić zakupy w Next - wyprzedaż 27.11.06, 23:30 podbijam Odpowiedz Link Zgłoś
magdulka2 Re: kto może zrobić zakupy w Next - wyprzedaż 28.11.06, 19:35 nikt nie może zrobić zakupów? Odpowiedz Link Zgłoś
beata.londyn Re: kto może zrobić zakupy w Next - wyprzedaż 29.11.06, 09:43 Hej, podejrzewam , iz wiekszosc dziewczyn , ktore zajmuja sie zamowieniami Next po prostu wyjezdzaja na swieta do Polski, tak jak ja. Pomimo tego , iz oczywiscie zamowienie mozna zlozyc przez internet to niestety nie bedzie mial kto odebrac paczuszki. Ja osobiscie boje sie aby ubranka sie nie zgubily na przyklad u moich sasiadow, ktorych zreszta nie znam zbyt dobrze - przez te dwa tygodnie zanim wroce do UK. Moze jednak znajdzie sie ktos kto zostaje w Uk i ci pomoze. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
detinka Re: kto może zrobić zakupy w Next - wyprzedaż 29.11.06, 13:36 Jakie Next ma wyprzedaże po świętach ? Znane są ceny jak w powakacyjnej czy z marszu jak to robi H&M ? Odpowiedz Link Zgłoś
minkapinka Re: kto może zrobić zakupy w Next - wyprzedaż 29.11.06, 14:09 ceny sa znane z kilkudniowym wyprzedzeniem Odpowiedz Link Zgłoś
iberka do minkapinka 29.11.06, 18:17 czy ta wyprzedaż będzie tą z serii dużych czyli wszystkoe taniej czy też wybrane kilka ciuszków jak było w październiku? Iza Odpowiedz Link Zgłoś
minkapinka Re: do minkapinka 29.11.06, 22:07 wybór jest duzo większy niz w marcu lub październiku, ale przecenione sa tylko wybrane rzeczy. Czasami poluje na jakąś rzecz która do konca jest in stock i okazuje sie, że na wyprzedazy jej nie ma. Bardzo mało jest przecenionych rzeczy na dzieci do roku, a najmniej na 9-12 miesiecy. Poza tym problemem jest przeciazona siec, co chwilę system się zawiesza (tak było w zeszłym roku w grudniu) i trzeba zamówienie wprowadzać od początku. Odpowiedz Link Zgłoś
sylaluk Re: kto może zrobić zakupy w Next - wyprzedaż 29.11.06, 14:22 napisałam na priv Sylwia Odpowiedz Link Zgłoś
minkapinka Re: a kiedy nowa kolekcja Next? 29.11.06, 22:08 nowa kolecja wprowadzana jest na kilka dni przed wyprzedaża, ok 18-19 grudnia. Odpowiedz Link Zgłoś
magdulka2 Re: kto może zrobić zakupy w Next - wyprzedaż 29.11.06, 22:46 żadna mi nie pomoże??? bardzo mi zależy - może jednak ktoś się znajdzie chętny Odpowiedz Link Zgłoś
aniasia Re: kto może zrobić zakupy w Next - wyprzedaż 29.11.06, 23:01 napisałam na maila, pozdrawiam ANIA Odpowiedz Link Zgłoś
renata28 Re: kto może zrobić zakupy w Next - wyprzedaż 30.11.06, 04:49 Podłączam się do prośby. Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_ch minkapinka 01.12.06, 08:11 a czy ta nowa kolekcja to juz bedzie typowo wiosenno-letnia czy beda jeszcze jakies cieple ubranka? w sumie to dopiero poczatek grudnia Odpowiedz Link Zgłoś
minkapinka Re: minkapinka 01.12.06, 09:24 to jest kolekcja wiosenno letnia. Kurtek zimowych nie bedzie, raczej wiosennne. Buty, bluzeczki, sukienki tez typowo letnie. Druga czesc kolekcji letniej bedzie w marcu. Odpowiedz Link Zgłoś