Gość: Marta_B IP: *.* 10.06.02, 00:47 Czy któraś z Was próbowała depilatora Veet w spray"u? Jest on dość drogi i niewiem czy można mu wierzyć..........A doładnie czy wierzyć reklamie.......Marta Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gooh Re: Veet w sprayu IP: *.* 10.06.02, 14:57 marta,ja jeszcze niestety nie próbowałam, ale ... reklama bardzo zachęca... dlatego tez czekam z Toba na opinię tych emam, co już go uzywały pozdrawiamGooh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miśk@ Re: Veet w sprayu IP: *.* 10.06.02, 21:10 A nie lepiej w wosku? Cena ta sama a skuteczność lepsza i włoski dłużej odrastają.W piance "łamie" tylko włoski tuż przy skórze jak zwykła maszynka a wosk wyrywa z cebulkami (nie boli tak bardzo)PozdrawiamMiśka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miśka! Re: Veet w sprayu IP: *.* 10.06.02, 22:03 Miśko!Kupiłam Veet- wosk, ale do jego stosowania najlepsze są włoski 3-4 mm. Kurczę, aż wstyd takie wyhodować!!! Dlatego na moim 1-mm odroście po goleniu nóżek, depilacja woskiem zupełnie nie wyszła.I...znowu wróciłam do kremu, choć najczęściej stosuję to, co szybkie - golenie. Tylko, aż mi się chce płakać, jak na 2. dzień synek brany na kolana woła "ziazi", gdy dotknie swoimi nóziami moich łydek. tak wię stwierdzam, że owszem mosk jest dobry, ale zimą, kiedy można zarost nożny ukryć, a dłuzszy - usunąć woskiem,czy to na zimno, czy na ciepło.Pozdrawiam imienniczkęnajsampierwsza Miśka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta_B Re: Veet w sprayu IP: *.* 11.06.02, 16:55 Ale jak się wywoskować w miejscach "bikini"? Może jeszcze od kolan w dół to rozumiem, ale bikini czy pod pachami? Brrr, już mnie boli A jak się golę zwykłą maszynką to robią mi się bolące i niezyt ładnie wyglądające krostki. Po prostu chodzi mi tylko o to żeby uniknąć krostek i bólu przy wyrywaniu włosków z cebulkami.Już sama niewiem co lepsze....Dziękuję za dotychczasowe odpowiedzi - Marta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miśka! Re: Veet w sprayu IP: *.* 11.06.02, 20:25 hi, hiTez nie wyobrażam sobie woskowania w miejscu bikini. A i mnie się pojawiają czerwone krostki po goleniu w tych okolicach, pozostaje nam chyba tylko kremik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwias Veet w sprayu IP: *.* 11.06.02, 08:11 Ja używałam i byłam zachwycona. Skóra idealnie gładka, jak po goleniu, ale na pewno nie na wiele tygodni. W zależności do szybkości porostu "sierści" - kilka dni. Właściwie to tylko nieco dłużej niż po golarce. Veet pianka oczywiście nie wyrywa włosków z cebulkami jak plaster ale też efekt różni się znacznie (o niebo lepszy). Używałam plastrów parę lat i wiem co mówię. A w ogóle to jeśli ktoś może sobie pozwolić na bardzo kosztowny zabieg - polecam laser. Super efekty i pozbywa się człowiek tego świństwa na stałe. Jedyny minus to cena.pozdrawiamsylwia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta_B Re: Veet w sprayu IP: *.* 11.06.02, 21:48 A czy można pianki Veet używać w okolicach bikini i pod pachami?Pozdrawiam,Marta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta_B Re: Veet w sprayu IP: *.* 16.06.02, 21:26 Muszę z przykrością stwierdzić że wyrzuciłam pieniądze w błoto kupując ten Veet. CZy ktoś mógłby mnie uświadomić dlaczego to nie działa na mnie???????Marta Odpowiedz Link Zgłoś