kakuba 29.11.06, 08:53 czy ktoś wie coś o nowych pieluszkach Pampers Sleep&Play ??? są w pomarańczowych paczkach wyglądają jak te Baby Active ale nie mają wzorków (tylko kolorowe rzepy) nie ma o nich informacji na stronie Pampersa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gabunia27 Re: Pampers Sleep&Play 29.11.06, 21:56 Nie polecam tych pieluch, nie są wcale bardziej chłonne niż zwykłe pampersy i mają cienkie paseczki z klejem, moja córeczka miała mokre ubranko bo się przekręcają. Odpowiedz Link Zgłoś
beanata7 Re: Pampers Sleep&Play 29.11.06, 23:36 A dla mnie bomba - bardzo cienkie i pachnące rumiankiem. Bardzo chłonne. Odpowiedz Link Zgłoś
benignusia Re: Pampers Sleep&Play 30.11.06, 10:02 a gdzie mozna kupic te pieluszki? Odpowiedz Link Zgłoś
morepig Re: Pampers Sleep&Play 30.11.06, 10:16 w ulotce jest napisane ze tylko w malych sklepach. i fakt, w malych sklepach sa a w duzych nie widzialam. nie testowalam ich bo mi sprzedawczyni znajoma powiedziala ze to taki sam szit jak rozowe huggiesy. ale sie pewnie skusze, moze to odzwyczai mojego mlodego od pieluch Odpowiedz Link Zgłoś