Dodaj do ulubionych

Niedrogie buty zimowe

IP: *.* 06.10.02, 20:06
CZeśćW sklepie sieci "CCC" przy Jana Pawła kupiłam dziecku buty zimowe, kozaczki firmy "Melania" ( włoskie) za 60 zł :))! Są z nubuku, ocieplane , skórzana wkładka ( nieprofilowana! ) na gąbce, mięciutkie, na suwak. Bardzo fajne. W tej cenie były równiez półbuty oceplane, buty za kostkę, wysokie ocieplane i inne, różne kolory. Numery od 19 ... Wydają sie godne polecenia, zobaczymy jak sie spiszą, a i tak zamierzam je zapastować, więc to że nie są z licowanej skóry nie robi mi róznicy.Pozdrawiam BeataPS. Znajomy ortopeda mnie zmartwił. Ja sugerowałąm sie znakiem "zdrowej stopy", a okazuje się że nie każdy z butów nim oznakowanych jest rzeczywiście dobry. Dzieci do 5-go roku życia mają fizjologiczne płąskostopie, które nie wymaga korygowania! Żadne wkładki nie są potrzebne dla takich maluchów, chyba że mają zdiagnozowaną wadę stóp.
Obserwuj wątek
    • Gość: Dor Re: Niedrogie buty zimowe IP: *.* 07.10.02, 18:07
      Moj Michal chodyil w bucikach z CCC w zeszlym roku i bylismy z nich bardzo zadowoleniDorota
    • Gość: heldom Re: Tanie Bartki w Warszawie IP: *.* 09.10.02, 14:00
      Witam i informuję, że w domu handlowym PTT wOLA NA UL:Wolskiej w jednym ze stoisk na pierwszym piętrze (stoisko firmowe Bartka) można kupić ocieplane kozaczki na zimę w rozmiarach 24 - 25 (lekko zawyżone) w cenie 70 PLN, co jak na kozaki Bartka nie jeast ceną wygórowaną. Są to egzemplarze wystawiane na targach producentów i nie są noszone czy zniszczone. Producent sprawdzał po prostu jakim będą cieszyć się zainteresowaniem poszczególne modele. Polecam. My już mamy niepowtarzalne kozaczki! Pozdrowienia, Dominika
      • Gość: MonikaKkk Re: Tanie Bartki w Warszawie IP: *.* 09.10.02, 14:07
        Dominika,A nie ma tam mniejszych numerow np. 22?M
        • Gość: heldom Re: Tanie Bartki w Warszawie IP: *.* 13.10.02, 20:45
          Niestety nie wiem, są na pewno 24 ale czy są mniejsze to trudno mi powiedzieć.Pozdrawiam
    • Gość: Miśk@ Re: Niedrogie buty zimowe IP: *.* 17.10.02, 22:05
      A ja kupiłam buciki "Daniel" INENTYCZNE jak "Bartek" nawet podeszwy butów od tego samego producenta i wzór ten sam.Różnica w cenia znaczna "Bartek" 110zł,"Daniel" 60zł
      • Gość: AnnLu Bo Danielki robi siostra Bartka... IP: *.* 18.10.02, 09:06
        Tak mi wytłumaczył sprzedawca.Rodzona siostra włściciela firmy "Bartek" ma swoją firmę i robi "Danielki" :)Też je mamy :) - bardzo fajne i cena przyzwoita...Pozd. Anka i Patyk.
        • Gość: mono Re: Bo Danielki robi siostra Bartka... IP: *.* 18.10.02, 09:55
          I gdzie można kupić Danielki? W Smyku dostanę? Gdzie Wy kupiłyście?
          • Gość: AnnLu Re: Bo Danielki robi siostra Bartka... IP: *.* 18.10.02, 12:15
            Ja kupiłam na Stadionie :), ale pan który je sprzedaje ma też sklep na ul. Siennej. Tam oczywiście drożej....Wejście od Al. Zielenieckiej, na końcu alejki prowadzącej do "korony" po prawej stronie.Pozdr. Anka i Patyk.
            • Gość: MariolaP Re: Bo Danielki robi siostra Bartka... IP: *.* 21.10.02, 13:11
              Cześć.Nie wiesz może czy pan ze stadionu (ten sprzedający Danielki) jest tam codziennie czy też tylko w soboty i niedziele?
            • Gość: Husia Re: Bo Danielki robi siostra Bartka... do ANI IP: *.* 21.10.02, 14:46
              Aniu,Napisz, jeżli możesz, konkretniej w którym miejscu to stoisko? Idąc od strony Al. Zielenieckiej mam dojść do wejścia na koronę od Zielenieckiej czy iść dalej w stronę Ronda Waszyngtona? Napisz też coś o butkach, które kupiłaś (jakieś szczegóły lub inne info o asortymencie).Z góry dziękuję i pozdrawiam,Husia z Julcią
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka