stypkaa 07.12.06, 12:29 Szukam małego, lekkiego, cichego (tak żeby dało się odkurzać przy śpiącym w drugim pokoju dziecku) i dobrego odkurzacza - w cenie do 300 pln. Co możecie polecić? Jakich Wy używacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stypkaa Re: Odkurzacz... 08.12.06, 09:22 Czy naprawdę nikt nie może mi nic poradzić w tej kwestii? Wiem, może nie jest to do końca zakup dotyczący dziecka, ale jednak zakup Będę wdzięczna za jakieś porady. Odpowiedz Link Zgłoś
ju_mi Re: Odkurzacz... 08.12.06, 11:25 Ja kupiłam odkurzacz Zelmer Meteor 2 z elektroszczotką. Jest cichy, mały i lekki. Ma w komplecie dużo końcówek (m.in. szczotkę do parkietu i elektroszczotkę, która jest bardzo przydatna jeśli ma się w domu zwierzęta). Odkurzacz ma 4 lata gwarancji Aktualnie jestem w trakcie remontu mieszkania więc Zelmerek jest w częstym użyciu. Teraz w RTV EURO AGD jest w promocji: www.euro.com.pl/odkurzacze/zelmer-400-0-eq-meteor-2.bhtml Odpowiedz Link Zgłoś
stypkaa Re: Odkurzacz... 08.12.06, 12:09 Dzięki za odzew Meteor 2 też brałam pod uwagę, ale chyba jakąś inną wersję, bo tańszy był ten co widziałam. A da się odkurzać przy śpiącym dziecku? Elektroszczotka - co to takiego? I jak działa? Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusza_zona Re: Odkurzacz... 08.12.06, 12:13 Ja również mam Meteora 2 i jestem bardzo zadowolona.Mój model ma możliwość regulowania mocy-przy najniższym ustawieniu chodzi cichutko ale powiem szczerze że moje dziecko niejednokrotnie zasnęło kiedy odkurzacz pracował pełna parą. Uważam że ten odkurzacz to dobry wybór. Odpowiedz Link Zgłoś