Dodaj do ulubionych

Trojkolowy Chicco Footing???

IP: *.* 20.11.02, 18:10
Czesc dziewczyny, znalazlam promocje na baby.com.pl na wozek chicco footing i zastanawiam sie czym sie rozni od quinny. czy sa tu uzytkowniczki wyzej wymienionych i moga cos napisac? szczegolnie interesuje mnie jak sie oba skladaja i czy mieszcza sie do bagaznika, oraz czy sa bardzo ciezkie i jesli tak to czy bardzo to przesszkadza. a i jeszcze jedna rzecz jaka jest dlugosc i szerokosc tych wozkow (jesli ktorejs z was chcialoby sie sprawdzicbylabym bardzo wdzieczna, pytam, bo mam mala winde). z gory dziekuje za pomoc.pozdrawiamjustyna
Obserwuj wątek
    • Gość: agacia Re: Trojkolowy Chicco Footing??? IP: *.* 20.11.02, 18:18
      witaj,ja nie polecam tych wozkow...i jeden i drugi sa takie same-na powierzchni 4 kol maja 3 kola...i na tym polega roznica...ja mam wozek instep-u...jest cuuuuudny...ma duzo wieksze kola, moge sama nim wjechac do autobusu i wyjechac, jezdzic na rolkach, jest lekki i swietnie sie sklada, naprawde same superlatywy..aha noi jeszcze cena-ok 800 zl...to naprawde nieduzo...pozdrawiamAgacia
      • Gość: joas Re: Trojkolowy Chicco Footing??? IP: *.* 20.11.02, 19:02
        My szykujemy się do kupna Quinny Fashion (przekonuje mnie głównie regulowany podnóżek i pałąk z przodu), ale napisz pls coś więcej o Instepie, tzn. jaki to jest model, ile mniej więcej waży, czy ma wspomniany podnóżek i pałąk i gdzie go można kupić? Bardzo dziękuję.Pozdrawiam,Joanka
        • Gość: polanka Re: Trojkolowy Chicco Footing??? IP: *.* 20.11.02, 20:24
          Ja mam Chicco Jogger na monstrualnych kołach i jestem z niego baardzo zadowolona (jeździ po schodach)i ten mogę Ci polecić. tylko Widziałam Footing ale zauważyłam,że on jest dla większych dzieci i mam wrażenie, że jest nieszczególny, a na pewno (według mnie) jest mniej fajny niż Jogger!
        • Gość: polanka Re: Trojkolowy Chicco Footing??? IP: *.* 20.11.02, 20:34
          To znowu ja (haha) zdaje się, że jest instep na Allegro. Pozdrowienia. Spadamsmile)
      • Gość: jl101 Re: Trojkolowy Chicco Footing??? IP: *.* 20.11.02, 21:26
        a gdzie w warszawie kupic wozki instep??
    • Gość: polanka Re: Trojkolowy Chicco Footing??? IP: *.* 20.11.02, 20:27
      Sorry, niedopatrzenie. Mój Jogger jest cały wielki, a Ty szukasz czegoś generalnie małego. No więc... Szukaj dalej. Powodzenia.
      • Gość: agacia Re: Trojkolowy Chicco Footing??? IP: *.* 21.11.02, 15:04
        instep da sie rozlozyc w sprawie szczegolow piszcie na priva to powiem wam o kupnie i tak dalej.w wozku jest koszyk na zakupy, drugi przypocowany do oparcie-ja polecam kazdemupozdrowionka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka