Gość: AgaT IP: *.* 28.11.02, 12:50 Czesc Dziewczyny!Szukam namiarow na krakowskie komisy, szukam mojego wymarzonego wozeczka bebe comfort Everest. Na nowego mnie niestety nie stac ale moze trafie na jakas mega okazje i zafunduje go namProsze o adresy i nr telefonowDzieki AgaT Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ola.P Re: Komisy w Krakowie IP: *.* 29.11.02, 16:35 Jest komis na ul. Kurczaba w Prokocimiu (na wprost Instytutu Pediatrii). Niestety nie znam nr telefonu.Pozdrawiam, Ola Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michalmo Re: Komisy w Krakowie IP: *.* 01.12.02, 19:40 Komis jest na ul.Kurczaba (vis a vis Hita) tel.659-12-59.Pozdrawiam Monika z Krakowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michalmo Re: Komisy w Krakowie IP: *.* 01.12.02, 19:40 Komis jest na ul.Kurczaba (vis a vis Hita) tel.659-12-59.Pozdrawiam Monika z Krakowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ulcik Re: Komisy w Krakowie IP: *.* 01.12.02, 20:42 Komisy :ul. Szlak - nie znam nr domu ale to jest pomiędzy Łobzowską a Krowoderską - gość sprowadza rzeczy na zamówienie też !!!ul. Siemieradzkiego 3 - komisul. Kochanowskiego ul. Limanowskiego ( na części w stronę Wielickiej ) pozdrawiamulcik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yenna Re: Komisy w Krakowie IP: *.* 01.12.02, 20:43 Jest też komis na ul. Siemiradzkiego i na ul.Limanowskiego (mniej więcej w połowie - po prawej stronie jadąc w kierunku Prokocimia) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yenna Re: Komisy w Krakowie IP: *.* 01.12.02, 20:44 Jest też komis na ul. Siemiradzkiego i na ul.Limanowskiego (mniej więcej w połowie - po prawej stronie jadąc w kierunku Prokocimia) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katyk Re: Komisy w Krakowie IP: *.* 04.12.02, 09:07 Znane mi komisy z ubrankami, wózkami i innymi artykułami dla dziaci i niemowląt:ul. Stanisława ze Skalmierza 5ul. Dietla 51oś. Bohaterów Września 76ul. Kurczaba 2ul. Limanowskiego 42ul. Krakowska 35aul. Lwowska 26oś. Kombatantów 10to chyba tyleKasia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IrminaM Re: Komisy w Krakowie IP: *.* 04.12.02, 17:11 na Skalbmierza już nie ma( szukałam, ale nie znalazłam)jest jeszcze jeden na Wysłouchów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renata27 Re: Komisy w Krakowie IP: *.* 04.12.02, 20:42 na boh. wrzesnia juz nie ma Odpowiedz Link Zgłoś