Dodaj do ulubionych

Gdzie kupować

IP: *.* 02.12.02, 13:13
Hej pomocy, właśnie przeprowadziłam się do Wwy i na dobrą sprawę to nie mam zielonego pojęcie gdzie powinnam robić zakupy dla mojego 17 miesięcznego synka. Byłam parę razy w Smyku ale jakoś niewiele mi się podobało, bardzo kiepska obsługa. Czy ktoś zna sklepy Mothercare???? są godne polecenia???? A może gdzieś indziej????
Obserwuj wątek
    • Gość: kasiorek Re: Gdzie kupować IP: *.* 03.12.02, 10:48
      Hej,ja kupywałam dla mojego malucha ubranka w Mothercare i byłam zadowolena. Teraz nie moge tego powiedziec i zdecydowanie nie polecam. Jakość tak się pogorszyła, że szkodagadać. Body po jednym praniu są tak wyciągnięte, poza tym cienizna straszna, aż prześwitujące, przy szyji trzeba było pozaszywać, bo spadały. Z innymi ubrankami podobnie, mechaca się , wyciągaja, spierają. ja moge polecić Kapphal i Cubus. Kupiłam tam wiele ubranek i narazie wyglądaja jak nowe. Dla chłopczyków maja naprawde świetne serie. A ich stoiska znajdziesz w wiekszych sklepach typu Carrefour, Klif, Wola Park.pozdrawiam
      • Gość: jl101 Re: Gdzie kupować IP: *.* 05.12.02, 00:22
        zgadzam sie w 100% co do mothercare - tragedia, kapphal tez polecam. ja czasem tez kupuje w familly shop na grojeckiej.pozdrawiam
        • Gość: rn10 Re: Gdzie kupować IP: *.* 05.12.02, 12:58
          Poza wspomnianymi już sklepami Cubus i KappAhl lubię kupować w jednej "budzie" na stadionie. Ubranka są dobrej jakości, dobrych firm np. "Adams" i tańsze (bluzeczki 25 zł, spodnie 55zł- w Cubusie odpowiednio 40 i 80). Drugie miejsce to bazarek przy Hali na Banacha, mają tam rewelacyjne czapki {co prawda niezbyt tanie ok. 50 zł).Na stadionie jest jeszcze jedno miejsce gdzie mają świetne body(jakość porównywalna z Schiesserem i ładne wzory) cena -15 zł.
          • Gość: ewamuniak Re: Gdzie kupować IP: *.* 08.12.02, 11:02
            Hej, Jakies namiary na te budy na stadionie chetnie bym zanotowala....bo bez namiarow, to szukanie "igly w stogu siana"
            • Gość: rn10 Re: Gdzie kupować IP: *.* 10.12.02, 23:52
              Niestety nie pamiętam nr. sektora a trudno jest to dokładnie opisać. Obie są na koronie stadionu, ale tam niżej gdzie sprzedają Polacy. Ja wchodzę od ronda Waszyngtona i idę w lewo, gdy dwie alejki łączą się w jedną, kawałek dalej po prawej stronie. Body są dalej (ale przed rozwidleniem alejek) po lewej. Przed świętami się tam nie wybieram ale później sprawdzę i mogę dopisać.Udanych zakupów.Natka
              • Gość: rn10 Re: Gdzie kupować IP: *.* 06.01.03, 23:14
                Sprwadziłam, fajne ciuszki dobrych firm są na stadionie w sektorze 26. Stoiska z bodami niestety już nie było.
          • Gość: Malech Re: Gdzie kupować IP: *.* 11.12.02, 21:55
            A ja polecam Galerię Mokotów.Wiele sklepów pod jednym dachem jest Smyk(wg mnie całkiem niezły),wspomniane wyzej Cubus i Kappahl,jest Mothercare,jest Chicco,Benetton,Funny Kids,Jacadi,5 10 15 (sa tam ubrania dla maluchów)no i jeszcze parę innych.Ceny sa różne ale na każdą kieszeń coś sie znajdzie i na tą wielce zasobną i na tą mniej.Pozdrawiam Gonia
    • Gość: Jacek35 Re: Gdzie kupować IP: *.* 04.12.02, 21:16
      Mozesz zajrzec do sklepu TOMI na Pradze Polnoc ul. Chojnowska 35. Maja spory wybor bardzo ladnych ubranek zarowno prod. krajowej jak i z importu. A ceny, sama sprawdz. Chociaz to kawalek drogi od centrum, to warto sie tam przejechac w tygodniu. Sobot nie polecam bo jest naogol duzo ludzi.
    • Gość: Kicia Re: Gdzie kupować IP: *.* 06.12.02, 16:51
      Co do Tomi - dla mnie porażka. Nic specjalnego a niektóre ceny jak w Smyku (np. wkładki laktacyjne, nie wiem nawet czy nie ciut droższe). Byłam tam raz.Pozdrawiam,Anita
      • Gość: Agnieszka71 Re: Gdzie kupować IP: *.* 08.01.03, 18:41
        A ja proponuje, zebys zajrzala do La Halle (jest np. w Tesco przy Polczynskiej) - ubranka sa bardzo ladne, a czesto maja tam duze obnizki. Niedawno kupilam sliczna aksamitna sukieneczke na moja 4-mies. Gabrysie za 20 zl (cena oryginalna 68,80). Do Mothercare warto zajrzec, niektore rzeczy sa naprawde fajne - my z powodzeniem uzywamy kombinezonu zimowego. Ubranka "na co dzien" (body, spioszki) kupuje w Swiecie Dziecka w Hicie-Tesco przy Gorczewskiej lub w sklepie Bobas przy Broniewskiego. Aha, Smyk Smykowi nierowny. Ten przy Kruczej jest malo ciekawy, natomiast w Wola Parku znalazlam calkiem fajne rzeczy.Pozdrawiam,Agnieszka
    • Gość: wrona Re: Gdzie kupować IP: *.* 26.01.03, 12:41
      Hej,w Mothercare niestety nie ma nic godnego polecenia.Ubranka nie dość że szalenie drogie-to kiepskie gatunkowo (Chińszczyzna),ciężko znależć pełną rozmiarówkę.Kiedyś były fajne kosmetyki-ale jak sie przekonałam-większośc z nich jest bez atestów (ZDECYDOWANIE ODRADZAM)-dodatkowo są brudne i często już pootwierane.Personel wygląda na znudzony a kilkakrotnie spotkałam sie z odpowiedzią na zadane pytanie przeze mnie :Nie wiem!Poza tym zraża mnie też to,że wiekszość opakowań np. z body i pidżamami jest brudnych,podartych badź posklejanych byle jak taśmą.Nie kupuje w tych sklepach -wolę Kappahla,Cubusa,La Halle i Nico.PozdrawiamWrona
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka