Dodaj do ulubionych

BebeComfort Everest 3 czy Quinny Fashion

IP: *.* 06.12.02, 18:56
dawno sie juz zdecydowalam, ze chce miec 3-kolowca z pompowanymi kolami, a poniewaz maly urodzi sie na wiosne, to postanowilam darowac sobie gondele, a na poczatku wozic go w fotelikuktory wozek (BebeComfort czy Quinny) polecacie - czy byly jakies problemy, awarie, ktory latwiej sie sklada
Obserwuj wątek
    • Gość: burek Re: BebeComfort Everest 3 czy Quinny Fashion IP: *.* 06.12.02, 19:15
      Fiona!Rozważ również MAXI TAXI SPEEDI!!! Ja taki mam i jestem baaaardzo zadowolona. Jego główną zaletą jest waga(7 kg) bo jest aluminiowy. Również fotelik jest super( dostał tytuł "Hit 2001" od "Mamo to ja"). Na temat awarii i jej usunięcia pisałam na emamie w wątku "Zdarzyło się..." .Poczytaj i podejmij decyzję. Gdybyś miała jekieś pytania to pisz na priv. Aaa i daj znać co wybrałaś. Pozdrawiam. Ania
    • Gość: ewamuniak Re: BebeComfort Everest 3 czy Quinny Fashion IP: *.* 08.12.02, 10:52
      Hej, Ja tez ma trojkolowca, tyle ze ABC design, nie jest on moze najlzeszy, ale ma dwie podstawowe zalety, ktore zadecydowaly o wyborze tego wlasnie wozka. Czyli: rozkladane oparcie, calkowicie na plasko i mozliwosc wozenie dziecka przodem do mnie.Mnie rownierz bardzo podobal sie Everest, ale niestety, dziecko, szczegolnie takie malenstwo, nie moze w nim spac na plasko. Kupilismy wozek, jak Adas mial 3 miesiace, i wozenie go przodem do nas tez bardzo sie sprawdzilo. Co do fotelika ,to zastanow sie czy warto. Poniewaz gdy sie dobrze wczytasz w istrukcje, to znajdziesz tam informacje, ze zaleca sie aby dziecko przebywalo w nim max 2, 3 godz. Mysle ze uda Cio sie znalezc wozek 3-kolowy, ktory laczy wszytskie te cechy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka