Gość: Leon IP: *.adsl.inetia.pl 23.04.07, 08:20 HAHAHA Dallas i San antonio przegrały! Jak ja lubię jak faworyci dostają po tyłkach!!! oby tak dalej!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: beskitu NBA: szok w Dallas IP: 195.164.6.* 23.04.07, 08:23 GO LAKERS GO!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nati denver na mistrza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.07, 12:16 myślę że w tej chwili najlepszym zaspołem NBA jest Denver- super duet Anthony- Iverson wreszcie się zgrał, do tego dochodzi bardzo dobrze grający na tablicach Camby. Daje to taką siłe ofensywną jakiej nie ma żaden inny zespół, może tylko Phoenix.Nie wiem, jak wygląda drabinka Playoffs, ale chciałbym, żeby własnie te dwa zespoły zagrały w finale Zachodu, bo nie lubię Dallas i ich siłowej koszykówki. Odpowiedz Link Zgłoś
zarafi Re: denver na mistrza 23.04.07, 12:45 Nie zagraja niestety. Zwyciezca z meczu san antonio-denver gra ze zwyciezca phoenix-lakers Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nati Re: denver na mistrza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.07, 12:58 to mnie załamałeś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trenerski guru Ja bym to tak widział - nie ma powodów do paniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.07, 13:45 Porażki się wyżej rozstawionym zdarzają, ale liczy się wygrana seria. Jedna porażka niczego nie zmienia, dalej Dallas i San Antonio są faworytami i na razie nie ma żadnych powodów do paniki. Dallas byli diablo nieskuteczni po prostu - 35 procent z gry (jak tu wygrać z taka skutecznością). Nowitzki 4/16 z gry, Stackhouse z ławki przez 20 minut całkowicie bezproduktywny - 0 punktów i 5 strat miał). Ale Baron Davis się popisał, trzeba przyznać, doskonały mecz zagrał dla Warriors. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Insider Re: Ja bym to tak widział - nie ma powodów do pan IP: *.dsl.emhril.sbcglobal.net 23.04.07, 16:12 Dallas i SAntonio przegraly zasluzenie!! Grali zenujaco i tyle! Bez energii,wolno i przewidywalnie.Teraz zarty sie skonczyly... SAntonio juz to przerabialo 2 lata temu,tez z Denver.Tym razem Denver jednak mocniejsze i pewniejsze.Grali druzynowa koszykowke.Nene i Iverson szaleli.Szczegolnie ten drugi gral super zespolowo. A Dallas-Barkley w studio,mowiac o taktyce Mavs na ten mecz-mial swieta racje!! To byl ich blad. Zeby tak jeszcze w GState mial kto zbierac... Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom Same dobre wiadomości! IP: *.culm.net 23.04.07, 15:37 Wygrana PHX, porażki Spurs i Mavs, a dzień wcześniej zwycięstwo Byków! Super, oby tak dalej! Odpowiedz Link Zgłoś
bartman7 NBA: szok w Dallas 26.04.07, 09:57 Charles Barkley bilardzista !!! usasports.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś