Dodaj do ulubionych

dobre i niedrogie...

IP: *.* 10.12.02, 17:40
Już niedługo mojego Malutka pojawi się na świecie, i coraz naglejszy staje się problem łóżeczka, wózeczka itd... Mam pytanie do Warszawianek w szczególności - jak i gdzie można nabyć w stolicy rzeczy dobre a tanie????
Obserwuj wątek
    • Gość: wike Re: dobre i niedrogie... IP: *.* 10.12.02, 19:23
      Może komisy z rzeczami używanymi?Można znależć bardzo fajne rzeczy tanio i w dobrym stanie(np.nowe łóżeczko z szuladą plus materac za 150 zł).Znam jeden w Warszawie Zacisze ul. Porannej Bryzy 34.Pzdrawiam i polecam ,to nic zdrożnego kupować w komisie.
      • Gość: blue_eye Re: dobre i niedrogie... IP: *.* 10.12.02, 19:27
        Ja mogę polecić hurtownię na Lubelskiej (przy Dworcu Wschodnim) - jest naprawdę super :)
        • Gość: resorak Re: dobre i niedrogie... IP: *.* 13.12.02, 20:00
          Ja znam komis na ul. Sucharskiego. Nie pamiętam numeru (chyba 6), nazywa się "Komiś".Jeśli chodzi o nowe niedrogie rzeczy, to najtaniej jest chyba w supermarketach, ale tam nikt Ci niczego nie doradzi. Najlepiej chyba zrobić rozeznanie w dobrych sklepach z fachowymi pracownikami, a potem szukać gdzie taniej. Acha - ten Pan w komisie na Sucharskiego może Ci sprowadzić nowe rzeczy większości dobrych (niekoniecznie drogich) firm za stosunkowo niską cenę.Przy okazji, mam do sprzedania fotelik samochodowy tzw. nosidełko - jeśli Cię to interesuje to napisz na priv.Resorak.
          • Gość: Agnieszka71 Re: dobre i niedrogie... IP: *.* 01.01.03, 21:47
            Potwierdzam, ze w Komisiu mozna zamowic np. wozek duzo taniej niz w innych sklepach. Niestety, czasem trzeba dlugo czekac i sie w koncu nie doczekac - my musielismy w koncu kupic wozek w drogim sklepie przy Solidarnosci, bo dlugo trwalo zanim hurtownia sprowadzila Komisiowi wozek, a i tak okazalo sie, ze w zlym kolorze. Radze wiec zamawiac z duzym wyprzedzeniem. Polecam tez sklep Adi przy Ciolka - mieli naprawde tanio wozki Polak lub Mikado (niestety, nie pamietam ktorej z firm, bo my szukalismy wozka Implastu, ktorego tam nie sprzedaja). Rowniez posciel i akcesoria, typu lampa, zaslonki maja tam w niezlych cenach. Warto tez sprawdzac, czy nie ma jakiejs ciekawej promocji w Mothercare - niedawno widzialam fajny wozek o bodajze 300 PLN taniej.Pozdrawiam, Agnieszka
            • Gość: resorak Re: dobre i niedrogie... IP: *.* 02.01.03, 23:54
              Z tym Mothercare to masz rację. Ja tam kupiłam fotelik za 660 zł a nie za 825 zł, bo był to ostatni z kolekcji (tzn. stał w sklepie "już" 2 m-ce, a nowa kolekcja była identyczna - foteliki różniły się wyłącznie kolorami obić).
      • Gość: elzkul Re: dobre i niedrogie... IP: *.* 18.12.02, 11:26
        Zgadzam się z Tobą. Gdybym teraz miał kupować, to kupowałabym w komisie. Sama niedawno sprzedawałam wózek w komisie, ktorego prawie nie używałam, był niemalże nowy i to za mniej niż połowa ceny, plus marża komisu to i tak wyszło ok. połowy ceny nowego w sklepie. Na Al. Krakowskiej, kawałeczek za rondem z Łopuszańską (w stronę Raszyna), po prawej stronie jest komis Junior. Tam panie bardzo dbają o przyjowany sprzęt, tzn. przyjmują tylko w bardzo dobrym stanie. Nawet jeśli się nie jest przekonanym co do słuszności zakupu w komisie, to chociaż trzeba sprawdzić, co tam jest i po ile. Pozdrawiam i życzę udanych zakupów.Ela
    • Gość: Kicia Re: dobre i niedrogie... IP: *.* 14.12.02, 18:38
      Hi,Dużo fajnych rzeczy w rozsądnych cenach widziałam w komisie w Al. Krakowskiej. Polecam, sama kupiłam tam kilka fajnych zabawek. Jest tam oczywiście wszystko.Pozdrawiam,Anita
      • Gość: Kicia Re: dobre i niedrogie... IP: *.* 14.12.02, 18:39
        Al. Krakowska 219
        • Gość: Katiek Re: dobre i niedrogie... IP: *.* 20.12.02, 19:35
          Jest jeszcze Tomi, też na zaciszu(mają str. internetową www.tomi.(com?).pl z cennikiem!!!!). nam się opłaciło kupić tam łóżeczko, niekiedy body i pajacyki(bielizny z zasady nie kupiłabym używanej). Fotelik za to w Calineczce na Grochowskiej(taniej o 50 zł). I akcesoria typu butelki, laktator, smoczki w Piotrusiu Panie na Bolesławickiej róg Julianowskiej na Bródnie. Wózek za to na Targowej 16 przy Wedlu. To na tyle. Pozdrawiam-Kasia
          • Gość: Monique76 Re: dobre i niedrogie... IP: *.* 22.12.02, 16:58
            No ja własnie jestem po pierwszych zakupach dla mojego maluszka - w "Tomi" kupiłam łóżeczko, materacyk i przewijak. Łóżeczko kupiłam firmy KLUPŚ, takie z szufladą i wyjmowanymi szczebelkami (model Radek ileś tam) i zapłaciłam 196 zł (w Calineczce ten sam model kosztował chyba 30 zł drożej).Za materac kokosowy (sam kokos) zapłaciłam 69 zł.Aaa i w ramach polecania sklepów chciałabym NIE POLECIĆ sklepu/hurtowni TUTEK (jeśli nie mylę nazwy) w Markach na ul. Gen. Zajączka... Nie dość, ze telefonicznie gość zapewniał mnie, że mają dany model łózeczka, a w rzeczywistości go nie mieli, to na dodatek pan chciał wcisnąć mi materacyk mieszany (piankowo-kokosowy) zamiast samego kokosowego. I na dodatek nie pozwolił sprawdzić co faktycznie jest w tym materacykusad Generalnie nie zamierzam już tam jechać po cokolwiek.Pozdr.Monika
            • Gość: katarzyna102 Re: dobre i niedrogie... IP: *.* 02.01.03, 20:18
              Chciałabym potwierdzić solidność komisu Junior w al. Krakowskiej. Bardzo miła obsługa i sprzęt w naprawdę dobrym stanie. Sama tam sprzedawałam i kupowałam różne rzeczy dla mojej córki. Wybór maja bardzo duży.PozdrawiamKasia
              • Gość: Madzia2002 Re: dobre i niedrogie... IP: *.* 03.01.03, 08:01
                jeśli zamierzasz kupić używane rzeczy to ja mam do sprzedania łózeczko firmy DREWEX białe z szufladą, bujakami,kółeczkami i wyjmowanymi szczebelkami + materac kokosowo-gryczany .Pozdrawiam Magdap.s komisu na Porannej Bryzy nie polecam - jest tam obskurno i śmierdzi !!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka