Dodaj do ulubionych

Spacerówka ciężarowa-prośba o radę

IP: *.* 15.01.03, 23:36
Czesc dziewczyny, od jakiegos juz czasu szukam spacerowki dla mojego synka i jakos nic mnie nie zachwycilo, fakt ze wymagania sa niemale. zalezy mi na wozku ktory poradzi sobie z dzieckiem, wielkimi zakupami, bedzie mial dobra amortyzacje, duze pompowane kola bo jezdze po schodach no i bedzie wygodny przy okazji :))) dla dziecka. niedawno pytalam was o emmaljunge ec sport ale nikt nie odpowiedzial :( w sklepie pan tak bardzo ja polecal, ze maz juz wyciagal pieniadze, ale ja postanowilam sie was jeszcze dopytac. moze macie jakas sprawdzona spacerowke ciezarowa?pozdrawiamjustyna
Obserwuj wątek
    • Gość: Małgosia24 chicco pc up air 6 IP: *.* 16.01.03, 12:59
      ja bylam zachwycona z wózka chicco pic up air 6(nowsza wersja nazywa sie chicco pic up top airalbo jakos podobnie),wózek jest na pompowanych kołach,przednie skretne ,jak chcesz skrecic nie musisz podnosic całego wóżka,ma bardzo szerokie siedzisko wiec dziecku jest bardzo wygodnie,ponaddto ma kola na amortyzatorach przez co dziecko w wózeczku nie czuje ze jedziesz na przyklad po brukowej kostce,rozklada sie do lezenia na plasko,dla mnie rewelacja,tyle zejest on ciezki,ok 11kg ale tyle waza wszystkie wózki na pompowanych kołach.
    • Gość: Małgosia24 chicco pc up air 6 IP: *.* 16.01.03, 12:59
      ja bylam zachwycona z wózka chicco pic up air 6(nowsza wersja nazywa sie chicco pic up top airalbo jakos podobnie),wózek jest na pompowanych kołach,przednie skretne ,jak chcesz skrecic nie musisz podnosic całego wóżka,ma bardzo szerokie siedzisko wiec dziecku jest bardzo wygodnie,ponaddto ma kola na amortyzatorach przez co dziecko w wózeczku nie czuje ze jedziesz na przyklad po brukowej kostce,rozklada sie do lezenia na plasko,dla mnie rewelacja,tyle zejest on ciezki,ok 11kg ale tyle waza wszystkie wózki na pompowanych kołach.
    • Gość: ania_z35i Re: Spacerówka ciężarowa-prośba o radę IP: *.* 16.01.03, 18:32
      Mój dwuletni synek jeżdzi BEBECAR"em RAIDER AT+. Myślę, że można wózek ten spełniałby Twoje wymagania. Ma duże, pompowane koła, świetną amortyzację (3 rodz.) i duży koszyk, a przy okazji jest wygodny dla malucha. Możesz go kupic w Centrum Dziecięcym na Ostrobramskiej 73. Poza tym - proponuję abyś tam pojechała, bo oni dobrze Ci doradzają, jak przedstawisz swoje wymagania. Pozdrawiam. Ania Z.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka