Gość: E.T. IP: *.* 31.01.03, 22:25 Czy ktos ma zolwia Taylor"a firmy Tiny Love? Czy dziecko jest zadowolone? Dla jakiego przedzialu wiekowego jest najodpowiedniejszy i co to znaczy ze "mowi"? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: monaj Re: Zolw Taylor IP: *.* 31.01.03, 23:24 ja mam zółwika małego z tiny love, zdaje się że taylor jest tym większym. mały ma nagrany śmiech dziecka, strasznie rozśmieszający, szczególnie mnie i mojego męża (to była pierwsza zabawka jaką kupiliśmy na wieść o ciąży), ale Polcia, która ma teraz 4 miesiące jest nim także zainteresowana, bo jest kolorowy, estetyczny i super się śmieje. do 6-7 miesięcy powinnien działać, potem myślę że będzie się go bała, razem z wszystkim dziwnym i obcym. pozdrawiam, mona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: Zolw Taylor IP: *.* 01.02.03, 05:51 Wielkie dzieki za odpowiedz. Myslalam ze to "mowienie" to na innej zasadzie. Sama maskotka jednak nie zrobi wrazenia (juz jedna chichoczaca wariatke mamy) na mojej 5 miesiecznej coreczce. Moze w przyszlosci spodoba jej sie ten duzy zolw. Jeszcze raz dzieki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lili Re: Zolw Taylor IP: *.* 01.02.03, 10:39 Hej Kacprpwi kupliśmy dużego żółwia jak miał ok 6 miesięcy (obecnie 1,5 roku i nadal chętnie zabiera go ze sobą na spacery).Duży się śmieje i ma nagrane jeszcze gaworzenie dziecka, jakąś wyliczankę, mówi także papa. Śmiech ma rozbrajający Dorota Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia.d.d Re: Zolw Taylor IP: *.* 02.02.03, 10:08 Ania dostała dużego żłówia Tiny Love jak miała ok 4 m-cy, teraz ma prawie 15 m-cy i przez ten czas nie wzbudził jej zainteresowania...Za to mi i mojemu mężowi bardzo się podoba i często się nim bawimy Odpowiedz Link Zgłoś