Dodaj do ulubionych

wózek firmy emjot

IP: *.* 09.02.03, 23:18
proszę użytkowników wozków Emjot o opinie .Warto czy nie warto się nimi interesować?dzięki,Mysiam
Obserwuj wątek
    • Gość: elle-elle Re: wózek firmy emjot IP: *.* 12.02.03, 12:02
      Witam, Sama używam tego wózka dokladnie od 4 września 2002 , czyli od dnia kiedy wrocilam do domu ze szpitala - Bartłomiejek spał w nim przez prawie 3 miesiace zanim kupiliśmy mu łóżeczko .Jestem zadowolona z niego , bo :- ma naprawdę obszerna gondole i maluszek ma w niej duzo miejsca do spania i w czasie spacerów-ma dużę pompowane koła i tzw. szelki przez co maluszek w czasie spaceru po wertepach nie jest rzucany od ścianki do ścianki - wstrząsy są zamortyzowane-ja mam śliczną tapicerkę , która świetnie czyści się w razie czegośTeraz mój maluch ma już 80 cm wzrostu i nadal woże go na spacery w tym wózku, dodam , że maluszek jest w grubym śpiworku , do tego zakręcam do w kocyk , a na całej długości jak leży maluszek leży coś w rodzaju poduszki co dodatkowo ociepla maluszka (uszyła to moja mama specjalnie do wozka )na całość zakładam wierzchni pokrowiec.Wózek jest ciężki a przez to stabilny , myślę , że bez windy to ani rusz ;) .Jedynym minusem jego minusem są koła : skrzypią od początku a z jednym jest coś nie w porządku , bo się odkręca czasem, jest to co prawda sporadyczne , ale warto o tym napisać.Ja jestem z niego zadowolona , bo mój synek jest dużym dzieckiem (ma dopiero 5 miesięcy), w domu często usypiamy go w wózku , bo świetnie się buja.Jest też spacerówka , ale jeszcze nie używałam jej - czeka do wiosny.To oczywiście moja subiektywna opinia.Gdybym go miała kupić ponownie zrobiłabym to , ale zwróciłabym uwagę na koła.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka