latouche 17.12.06, 13:41 doradźcie kobitki Powinna się rozkładać do pozycji leżącej, mieć w miarę duże kółka (na ile to mozliwe w parasolce), rozkładany podnóżek i "barierkę" z przodu. Co polecacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magda.lu Re: jaka dobra parasolka do 350 PLN? 17.12.06, 13:54 baby dreams, travel, co prawda nierozkłada sie do pozycji całkowicie leżącej, tylko do pół, ale moja córka jezdziła w niej i spała odkąd skonczyła 7 miesięcy, bardzo praktyczna folia przeciwdeszczowa, przykrywa cału wóżek i dziecko no i lekka ok 6 kg, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
magda.lu Re: jaka dobra parasolka do 350 PLN? 17.12.06, 13:54 kosztuje ok 250 zł Odpowiedz Link Zgłoś
glaz.ren Nowy Coneco Traffic 17.12.06, 14:15 Traffic wydaje się być dobrym rozwiązaniem, fajny wygląd, opuszczana jak w Maclarenie budka i okrycie na nogi w standardzie. To wszystko za jedyne 290zł. Odpowiedz Link Zgłoś
iwek33 Re: Nowy Coneco Traffic 17.12.06, 14:18 Albo Coneco Polo www.allegro.pl/item151015965_coneco_polo_kol_2007_gratisy_najwyzsza_jakosc.html Tylko przymierz się do wózka, bo np. Polo ma wysoko rączki do prowadzenia, raczej dla niskich mam odpada. Wydaje się, że Traffic ma niżej. Odpowiedz Link Zgłoś
latouche Re: Nowy Coneco Traffic 18.12.06, 09:28 Dzieki dziewczyny, wlasnie nad tymi modelami sie zastanawialam. Przy czym w Coneco Polo troche odstraszyl mnie fakt, ze kiedy w sklepie pani prezentowala mi ten wozek zacial sie jej mechanizm opuszczjacy/unoszacy podnozek ale to pewnie przypadek. Odpowiedz Link Zgłoś
koma.edziecko Re: jaka dobra parasolka do 350 PLN? 18.12.06, 10:00 Obejrzyj jak może sz te wózki w sklepie bo Coneco Traffic dla mnie się tragicznie źle prowadzi i podbija pod krawężniki. Ja polecam nową wersję Chicco London,kosztuje niecałe 300zł a barierkę dokupisz uniwersalną,jest dużo lepszy jakościowo od wszelkich Coneco i Babydreamsów i dobrze się podbija. Odpowiedz Link Zgłoś
latouche Re: jaka dobra parasolka do 350 PLN? 18.12.06, 11:00 fajny, ale nie ma podnozka. Ja mam teraz dwa wozki - Graco Ultima Plus "stacjonarny" na spacery w okolicy i ABC Design taka lekka spacerowka, ktora woze stale w bagazniku samochodu i wykorzystuje na dalszych wyprawach. Ani jeden ani drugi nie ma opuszczanego podnozka; wczesniej mi to nie przeszkadzalo, ale teraz Dzidek ma prawie rok i nogi mu zwisają, wydaje mi sie że to niewygodne. Podoba mi sie Coneco Solar, ale cena troche zaporowa, bo az 540 PLN Odpowiedz Link Zgłoś
koma.edziecko Re: jaka dobra parasolka do 350 PLN? 18.12.06, 12:05 Oczywiście że London ma podnóżek,chyba pomyliłaś go z caddy. Ma też dosyć wysokie oparcie więc nawet starszakowi głowa nie będize wystawała. Odpowiedz Link Zgłoś
latouche Re: jaka dobra parasolka do 350 PLN? 18.12.06, 12:32 www.allegro.pl/item148512687_extra_spacerowka_chicco_london_06_od_1zl.html na allegro znalazlam tylko cos takiego, a to nie ma podnozka... chyba ze panna wystawiajaca sie pomylila z modelem wozka Potem poszukam w netowych sklepach jeszcze, a teraz mykam na spacer jeszcze raz dziekuje za wypowiedzi i rady Odpowiedz Link Zgłoś
koma.edziecko Re: jaka dobra parasolka do 350 PLN? 18.12.06, 13:07 Pomyliłą się to jest caddy. London jest tutaj ale radzę Ci poszukać nowego w sklepach bo tegoroczny model jest ulepszony i dużo lepiej się prowadzi,ma wyczuwalną amortyzację i lepsze podbijanie. www.allegro.pl/item151427664_wozek_spacerowy_chicco_parasolka.html Odpowiedz Link Zgłoś
latouche Re: jaka dobra parasolka do 350 PLN? 18.12.06, 17:54 znalazlam ten Chicco London w sklepie internetowym bobowózki.pl za 290 pln czyli cena bardzo przyjazna Odpowiedz Link Zgłoś
mamadamianka Re: jaka dobra parasolka do 350 PLN? 18.12.06, 21:09 hej ja miałam ten nowy chicco london podczas wakacji dla trzylatka. Naprawdę fajnie sie podbija i ma wyyssookie oparcie Odpowiedz Link Zgłoś
asia9186 Re: a Deltim Kazoo ? 19.12.06, 15:19 Ja tez stoję przed takim jak Ty wyborem i dziś oglądałam Deltim Kazoo. Wygląda fajnie, ma wszystko czego szukam: podnóżek, pałąk, rozkłada sie do spanka, dość wysokie oparcie i wygląd - nie rachityczny jak niektóre parasolki. Co o nim sądzicie? Czy któraś z mam używa Deltima Kazoo? Odpowiedz Link Zgłoś