Gość: dorka IP: *.* 19.02.03, 18:36 czesc, na ul. baśniowej na ochocie jest jakas pracownia, w ktorej robia mape stopy i odpowiednie wkladki dla doroslych i dzieci. zadzwon na informacje na pewno udziela ci dokladnych informacji.justyna Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dorka Re: Pieluchy Rossmann? IP: *.* 19.02.03, 18:41 Witam,przepraszam za pusty post ale chciałam zejść do okna niżej i odruchowo wcisnęłam enter. Sorki Moje pytanko jest takie - czy ktoś kupował już te pieluchy i może wypowiedzieć się na temat ich jakości.Z góry dziękuję i pozdrawiamDorota Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: youst Re: Pieluchy Rossmann? IP: *.* 19.02.03, 22:30 Akurat wczoraj spotkałam koleżankę z roczną córeczką. Jak jej powiedziałam, że jestem w ciąży zaczęła zasypywać mnie radami co do m.in. kosmetyków, środków pielęgnacyjnych dla dziecka i pieluch właśnie. Powiedziała, że nie poleca Pampersów, bo są zbyt sztywne i jej córci było w nich chyba niewygodnie, na temat Huggies powiedziała, że mała miała na nie jakieś uczulenie, natomiast jako rewelacyjne oceniła właśnie pieluchy Rossmanna - tanie, wytrzymałe, chłonne, po prostu według niej najlepsze. Przytaczam tylko cudzą opinię, bo "mokra robota" z pieluchami czeka mnie dopiero za około dwa miesiące.Pozdrawiam,Justyna (i Zuzia inside!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roxanne Re: Pieluchy Rossmann? IP: *.* 20.02.03, 10:56 Witam, na forum Niemowlę we wczesniejszych postach znajdziesz obszerne wypowiedzi o wszelakiej masci pieluszkachPozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś