muchomorek23 20.12.06, 14:46 Macie może dziewczyny informację odkiedy przeceny będą w zarze dziecięcej? albo w innych sklepach np. mothercare? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gosia.mama.wojtusia Re: Przeceny z Zara dla dzieci - wiecie kiedy? 20.12.06, 14:53 w zarze przeceny zaczynają się jakoś na poczatku stycznia Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Przeceny z Zara dla dzieci - wiecie kiedy? 20.12.06, 21:39 pamietam, że w zeszłym roku kupowałam w Zarze w Poznaniu przecenione bluzeczki (były tez inne rzeczy, np. kurtki zimowe) pomiędzy Bożym Narodzeniem a Sylwestrem. W Mothercare raczej przed styczniem bym się nie spodziewała przecen. Ciekawa jestem, czy w tym roku w styczniu będą też przeceny w Bhs, jak w zeszłym roku, czyli wszystko -50%? aga Odpowiedz Link Zgłoś
kwiatom1 Re: Przeceny z Zara dla dzieci - wiecie kiedy? 21.12.06, 13:37 a gdzie w Poznaniu jest Bhs? Są tam dziecięce ciuszki? Odpowiedz Link Zgłoś
alojw Re: Przeceny z Zara dla dzieci - wiecie kiedy? 21.12.06, 13:48 Bhs jest tylko w Warszawie i tylko jeden sklep i do tego w miejscu, którego najbardziej nie lubię. Odpowiedz Link Zgłoś
moni303 Re: Przeceny z Zara dla dzieci - wiecie kiedy? 21.12.06, 17:18 hej a gdzie w -wie ten sklep bhs Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Przeceny z Zara dla dzieci - wiecie kiedy? 22.12.06, 00:32 Ja też nie cierpię Arkadii. Niestety, jest tam jednak dużo sklepów pod jednym dachem (niektóre tylko tam, jak np. bhs czy Peek&Cloppenburg) i dlatego tam bywam. Niedawno miałam okazje być jednego dnia w Arkadii, a drugiego w Klifie i to drugie centrum w por. z Arkadią było wręcz kojące aga Odpowiedz Link Zgłoś
minkapinka Re: Przeceny z Zara dla dzieci - wiecie kiedy? 22.12.06, 15:01 wyprzedaz w Zarze bedzie prawdopodobnie zaraz po swietach, wszystkie rzeczy sa juz przygotowane do wyprzedaży. Odpowiedz Link Zgłoś
monika78kr Re: Przeceny z Zara dla dzieci - wiecie kiedy? 22.12.06, 15:03 Czy to znaczy ze jeszcze w grudniu, przed Nowym Rokiem? Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_ch Re: Przeceny z Zara dla dzieci - wiecie kiedy? 22.12.06, 20:32 bylam dzis w zarze w GK w Krakowie w zasadzie nie juz ani jednej rzeczy ktore sobie upatrzylam ! akbo ludziska wykupili albo panie sprzedawczynie pochowaly dla znajomkow co fajniejsze ciuszki Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy dzidzia_ch 22.12.06, 21:00 może pojawią się na wyprzedarzy?? A byłaś w Galerii Kazimierz czy w Krakowskiej? Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_ch Re: dzidzia_ch 22.12.06, 21:52 bylam w galerii krakowskiej nie sadze zeby pojawily sie na wyprzedazy bo raczej sklep woli sprzedac za wyzsza kwote patrzylam na rzeczy dla dzieci 0 do 2 lat wkurzona jestem bo napalilam sie na plaszczyk dla Oli i juz go nie ma ! szkoda no ale moze w letniej kolekcji tez beda ! Odpowiedz Link Zgłoś
faustine Re: dzidzia_ch 22.12.06, 23:47 Dzidzia , a może wypatrzyłaś tam takie spódniczki w szaro - czerwoną kratkę ? Żal mi było dać 75 PLN i też czekam na wyprzedaż... Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_ch Re: dzidzia_ch 23.12.06, 09:50 o tak widzialam te spodniczki - slicznosci ! narazie sa ale zobaczymy czy dotrwaja do wyprzedazy! Odpowiedz Link Zgłoś
muchomorek23 Re: dzidzia_ch 23.12.06, 15:06 opisz mi dokładnie ten płaszczyk to może u nas będzie w Poznaniu to Ci kupię. ipodaj rozmiar oczywiście. Odpowiedz Link Zgłoś
muchomorek23 Re: dzidzia_ch 23.12.06, 15:07 i najlepiej przślij mi nr tel na priva to w razie czego się upewnię i powiem co i jak Olka ma juz to ja Odpowiedz Link Zgłoś
minkapinka Re: Przeceny z Zara dla dzieci - wiecie kiedy? 23.12.06, 11:13 sprzedawczynie tłumacza się, ze nie maja jeszcze informacji, ale w jednym sklepie powiedziały, ze najprawdopodobniej wyprzedaz zacznie zaraz po świętach (jak w zeszłym roku) Odpowiedz Link Zgłoś
misia_75 Re: Przeceny z Zara dla dzieci - wiecie kiedy? 23.12.06, 13:45 A od jakiego upustu zaczynają się wyprzedarze,od 50%? Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_ch Re: Przeceny z Zara dla dzieci - wiecie kiedy? 27.12.06, 18:44 jest juz wyprzedaz dzial dzieciecy 0-24 miesiace przykladowo plaszcyki,kurtki,budrysowki po 89zl sweterki po 55zl spodniczki-ogrodniczki sztruksowe po 65-75zl spodnie sztruksowe po 45zl kupilam Oli dwie spodniczki sztruksowe i czerwona budrysowke czekam cos moze jeszcze przecenia ! Odpowiedz Link Zgłoś
anka241 Re: Przeceny z Zara dla dzieci - wiecie kiedy? 27.12.06, 19:50 Zara w Starym Browarze w Poznaniu, tez ma atrakcyjne upusty cenowe. Kupiłam dzisiaj córeczce (21m-cy, 80-86cm) śliczny sweterek 55zł, jeansową sukienkę z fajna wstawką cos w stylu wzoru jodełki beżowej - śliczna (69zł) i dwie bluzeczki (25 i 35zł).buciki w równie atrakcyjnych cenach - małe oficerki, baletki - od 45-69.Napaliłam się strasznie na te buciki, szczególnie oficerki (przecena ze 119 na 69)ale nie było już rozmiaru.W mothercare natomiast wyprzedaży brak.Pozdrawiam i życzę miłych zakupów ania Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_ch Re: Przeceny z Zara dla dzieci - wiecie kiedy? 27.12.06, 21:58 piszesz ze Twoja Corcia ma 21 miesiecy i kupujesz jej ubranka na 18-24 miesiace czy sa na nia dobre?czy ciut za duze? a mialas juz moze sweterki z zary?jakiej sa jakosci? Odpowiedz Link Zgłoś
mmu a są golfy na 2-3 latka? 27.12.06, 22:24 Kupiłam wcześniej taki fajny golfik, w dziale dla starszych, od 2 lat. Kosztował chyba 65 złotych, ja mam kolor czerwony, ale były jeszcze inne. Tkanina taka w prązek. Nie wiecie, czy jest przecena?Rozmiar 2-3 lata. co do sweterków z Zary, to ja mam 2 i są super, ale oba były z droższych ubrań - jeden własnie ten golf a drugi taki zielony sweterek, z poprzedniej kolekcji. Zachowują się super i wyglądają, jak nowe. Jednak, jak się pokusiłam na takie bawełniane bluzeczki z dł. rękawem, po 25 złotych były, to po jednym praniu rozciągnęły się przy szyjce. Tak więc z moich doświadczeń wynika, że opłaca się kupować te droższe, starczają na dłużej. Odpowiedz Link Zgłoś
anka241 Dzidzia_ch 27.12.06, 23:39 Moja córeczka jest drobniutka i ubranka z zary 80-86(18-24)są na nią ciut za duże(na świeta kupiłam koszule w tym rozm. i Nadia musi miec podwinięte rękawki) w H&M natomiast ostatnio kupiłam kamizelkę Hallo Kitty w rozm.74 i jest dobra - dziwna ta rozmiarówka.mamy kilka sweterków z zary, dla mnie sa doskonałej jakości, nawet po wielu praniach.Pozdrawiam ania Odpowiedz Link Zgłoś
mama-smyka Re: Co tam słychać w Zarze w K-cach? nt 29.12.06, 23:15 Byłam wczoraj, przeceny do 50%, ludzi tłum, do kasy dłuuugaśne kolejki. Wpadłam niby tylko zerknąć, ale po prostu NIE MOGŁAM wyjść i nic nie kupić. Na dziecięcym chyba wszystko przecenione, sweterki, bluzy, polarki po 55zł, spodnie po 65zł, bluzeczki po 25 i 35zł. Buty przecenione mniej, ale też fajne ceny. Odpowiedz Link Zgłoś
bgoralska1972 Re: Przeceny z Zara dla dzieci - wiecie kiedy? 29.12.06, 21:34 Byłam dziś w zarze w Galerii Kazimierz. Kupiłam swetry po 55 zł, spodnie chyba po 65 zł. Były tez przecenione koszule, bluzy kurtki. Duzy wybór. Opłaci się zajrzeć. szczególnie polecam swetry i spodnie Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_ch Re: Przeceny z Zara dla dzieci - wiecie kiedy? 30.12.06, 11:49 a wiecie moze czy jeszcze obniza ceny? czy to juz max przecen? Odpowiedz Link Zgłoś
rysia30 Re: Przeceny z Zara dla dzieci - wiecie kiedy? 30.12.06, 18:20 Jeszcze pewnie będzie jedna przecena do -70(przynajmniej tak bywało wcześniej). Wtedy dopiero opłaca się robić zakupy w Zarze. To co teraz dzieje się w tym sklepie to jakiś absurd. Towary przecenione o 10-20 zł(oczywiście są i bardziej ale jest ich niewiele) a rozchwytywane jak niebywałe okazje. Ja czekam na resztki(wtedy można jeszcze fajne rzeczy trafić)po atrakcyjnych cenach. Latem jeansy były po 35zł, koszulki od 9-19, krótkie spodenki od 20 do 40zł. Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_ch Re: Przeceny z Zara dla dzieci - wiecie kiedy? 31.12.06, 12:32 o kurka jakbym mojego Maze slyszla gdy mnie sila wyciagal z zary ))! ale co fakt to fakt niezbyt tanie te ciuszki ! no ale kurtke przecenili prawie o 60zl ))! ja mam upatrzone dwa sweterki!wyjezdzam teraz na Krynicy i mam nadzieje ze jak wroce beda tansze ! Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_ch Przeceny z Zara siegnely juz zenitu :)! 27.01.07, 20:21 bylam dzis w galerii kazimierz i znow wyszlam z pelna reklamowka moje zakupy to: spodniczka w szkocka kratke 19zl spodenki sztruksowe 19zl bluzeczka z dlugim rekawkiem 19zl cieply sweterek 25zl spodniczka ogrodniczka 25zl byly tez sliczne kurteczki budrysowki za 45zl,kozuszki po 65zl,sukienczki po 25zl,sweterki bawelniane krotkie po 25zl Odpowiedz Link Zgłoś
faustine Re: Przeceny z Zara siegnely juz zenitu :)! 29.01.07, 21:26 Cześc dzidzia! Ja też dziś wreszcie upolowałam tę spódniczkę w szkocką kratę )) Ciekawe czemu w pierwszych dniach wyprzedaży jej nie było ... Ależ jestem zadowolona! I te sztruksiki też były śliczne i teraz żal mi że się nie skusiłam . Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_ch Re: Przeceny z Zara siegnely juz zenitu :)! 29.01.07, 21:34 moja Olka superowsko wyglada w tej spodniczce ))! jak juz taka dorosla 13 miesieczna pannica ))! Odpowiedz Link Zgłoś
faustine Re: Przeceny z Zara siegnely juz zenitu :)! 29.01.07, 21:51 U nas " premiera" jutro , bo malutka już śpi. A spódniczki po prostu uwielbiam Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś