Dodaj do ulubionych

Przeceny z Zara dla dzieci - wiecie kiedy?

20.12.06, 14:46
Macie może dziewczyny informację odkiedy przeceny będą w zarze dziecięcej?
albo w innych sklepach np. mothercare?
Obserwuj wątek
    • gosia.mama.wojtusia Re: Przeceny z Zara dla dzieci - wiecie kiedy? 20.12.06, 14:53
      w zarze przeceny zaczynają się jakoś na poczatku stycznia
      • agni71 Re: Przeceny z Zara dla dzieci - wiecie kiedy? 20.12.06, 21:39
        pamietam, że w zeszłym roku kupowałam w Zarze w Poznaniu przecenione bluzeczki
        (były tez inne rzeczy, np. kurtki zimowe) pomiędzy Bożym Narodzeniem a
        Sylwestrem. W Mothercare raczej przed styczniem bym się nie spodziewała przecen.
        Ciekawa jestem, czy w tym roku w styczniu będą też przeceny w Bhs, jak w
        zeszłym roku, czyli wszystko -50%?

aga
        • kwiatom1 Re: Przeceny z Zara dla dzieci - wiecie kiedy? 21.12.06, 13:37
          a gdzie w Poznaniu jest Bhs? Są tam dziecięce ciuszki?
          • alojw Re: Przeceny z Zara dla dzieci - wiecie kiedy? 21.12.06, 13:48
            Bhs jest tylko w Warszawie i tylko jeden sklep i do tego w miejscu, którego
            najbardziej nie lubię.
            • moni303 Re: Przeceny z Zara dla dzieci - wiecie kiedy? 21.12.06, 17:18
              hej a gdzie w -wie ten sklep bhs
              • kaliaa Re: Przeceny z Zara dla dzieci - wiecie kiedy? 21.12.06, 17:20
                w arkadii
            • agni71 Re: Przeceny z Zara dla dzieci - wiecie kiedy? 22.12.06, 00:32
              Ja też nie cierpię Arkadii. Niestety, jest tam jednak dużo sklepów pod jednym
              dachem (niektóre tylko tam, jak np. bhs czy Peek&Cloppenburg) i dlatego tam
              bywam. Niedawno miałam okazje być jednego dnia w Arkadii, a drugiego w Klifie i
              to drugie centrum w por. z Arkadią było wręcz kojące wink

aga
    • minkapinka Re: Przeceny z Zara dla dzieci - wiecie kiedy? 22.12.06, 15:01
      wyprzedaz w Zarze bedzie prawdopodobnie zaraz po swietach, wszystkie rzeczy sa juz
      przygotowane do wyprzedaży.
      • monika78kr Re: Przeceny z Zara dla dzieci - wiecie kiedy? 22.12.06, 15:03
        Czy to znaczy ze jeszcze w grudniu, przed Nowym Rokiem?
        • dzidzia_ch Re: Przeceny z Zara dla dzieci - wiecie kiedy? 22.12.06, 20:32
          bylam dzis w zarze w GK w Krakowie
          w zasadzie nie juz ani jednej rzeczy ktore sobie upatrzylam sad!
          akbo ludziska wykupili albo panie sprzedawczynie pochowaly dla znajomkow co
          fajniejsze ciuszki
          • mamaemmy dzidzia_ch 22.12.06, 21:00
            może pojawią się na wyprzedarzy??
            A byłaś w Galerii Kazimierz czy w Krakowskiej?
            • dzidzia_ch Re: dzidzia_ch 22.12.06, 21:52
              bylam w galerii krakowskiej
              nie sadze zeby pojawily sie na wyprzedazy bo raczej sklep woli sprzedac za
              wyzsza kwote
              patrzylam na rzeczy dla dzieci 0 do 2 lat
              wkurzona jestem bo napalilam sie na plaszczyk dla Oli i juz go nie ma sad!
              szkoda no ale moze w letniej kolekcji tez beda smile!
              • faustine Re: dzidzia_ch 22.12.06, 23:47
                Dzidzia , a może wypatrzyłaś tam takie spódniczki w szaro - czerwoną kratkę ?
                Żal mi było dać 75 PLN i też czekam na wyprzedaż...
                Pozdrawiam!
                • dzidzia_ch Re: dzidzia_ch 23.12.06, 09:50
                  o tak widzialam te spodniczki - slicznosci smile!
                  narazie sa ale zobaczymy czy dotrwaja do wyprzedazy!
                  • muchomorek23 Re: dzidzia_ch 23.12.06, 15:06
                    opisz mi dokładnie ten płaszczyk to może u nas będzie w Poznaniu to Ci kupię.
                    ipodaj rozmiar oczywiście.
                    smile
                    • muchomorek23 Re: dzidzia_ch 23.12.06, 15:07

i najlepiej przślij mi nr tel na priva to w razie czego się upewnię i powiem
                      co i jak

Olka ma juz
                      to ja
        • minkapinka Re: Przeceny z Zara dla dzieci - wiecie kiedy? 23.12.06, 11:13
          sprzedawczynie tłumacza się, ze nie maja jeszcze informacji, ale w jednym
          sklepie powiedziały, ze najprawdopodobniej wyprzedaz zacznie zaraz po świętach
          (jak w zeszłym roku)
          • dzidzia_ch muchomorek23 23.12.06, 19:11
            dzieki!!!
    • misia_75 Re: Przeceny z Zara dla dzieci - wiecie kiedy? 23.12.06, 13:45
      A od jakiego upustu zaczynają się wyprzedarze,od 50%?
      • dzidzia_ch Re: Przeceny z Zara dla dzieci - wiecie kiedy? 27.12.06, 18:44
        jest juz wyprzedaz
        dzial dzieciecy 0-24 miesiace
        przykladowo plaszcyki,kurtki,budrysowki po 89zl
        sweterki po 55zl
        spodniczki-ogrodniczki sztruksowe po 65-75zl
        spodnie sztruksowe po 45zl
        kupilam Oli dwie spodniczki sztruksowe i czerwona budrysowke
        czekam cos moze jeszcze przecenia smile!
        • anka241 Re: Przeceny z Zara dla dzieci - wiecie kiedy? 27.12.06, 19:50
          Zara w Starym Browarze w Poznaniu, tez ma atrakcyjne upusty cenowe. Kupiłam
          dzisiaj córeczce (21m-cy, 80-86cm) śliczny sweterek 55zł, jeansową sukienkę z
          fajna wstawką cos w stylu wzoru jodełki beżowej - śliczna (69zł) i dwie
          bluzeczki (25 i 35zł).buciki w równie atrakcyjnych cenach - małe oficerki,
          baletki - od 45-69.Napaliłam się strasznie na te buciki, szczególnie oficerki
          (przecena ze 119 na 69)ale nie było już rozmiaru.W mothercare natomiast
          wyprzedaży brak.Pozdrawiam i życzę miłych zakupów
          ania
          • dzidzia_ch Re: Przeceny z Zara dla dzieci - wiecie kiedy? 27.12.06, 21:58
            piszesz ze Twoja Corcia ma 21 miesiecy i kupujesz jej ubranka na 18-24 miesiace
            czy sa na nia dobre?czy ciut za duze?
            a mialas juz moze sweterki z zary?jakiej sa jakosci?
            • mmu a są golfy na 2-3 latka? 27.12.06, 22:24
              Kupiłam wcześniej taki fajny golfik, w dziale dla starszych, od 2 lat.
              Kosztował chyba 65 złotych, ja mam kolor czerwony, ale były jeszcze inne.
              Tkanina taka w prązek. Nie wiecie, czy jest przecena?Rozmiar 2-3 lata.

co do sweterków z Zary, to ja mam 2 i są super, ale oba były z droższych ubrań -
              jeden własnie ten golf a drugi taki zielony sweterek, z poprzedniej kolekcji.
              Zachowują się super i wyglądają, jak nowe. Jednak, jak się pokusiłam na takie
              bawełniane bluzeczki z dł. rękawem, po 25 złotych były, to po jednym praniu
              rozciągnęły się przy szyjce. Tak więc z moich doświadczeń wynika, że opłaca się
              kupować te droższe, starczają na dłużej.
            • anka241 Dzidzia_ch 27.12.06, 23:39
              Moja córeczka jest drobniutka i ubranka z zary 80-86(18-24)są na nią ciut za
              duże(na świeta kupiłam koszule w tym rozm. i Nadia musi miec podwinięte
              rękawki) w H&M natomiast ostatnio kupiłam kamizelkę Hallo Kitty w rozm.74 i
              jest dobra - dziwna ta rozmiarówka.mamy kilka sweterków z zary, dla mnie sa
              doskonałej jakości, nawet po wielu praniach.Pozdrawiam
              ania
              • dorotafx Co tam słychać w Zarze w K-cach? nt 29.12.06, 21:29
                • mama-smyka Re: Co tam słychać w Zarze w K-cach? nt 29.12.06, 23:15
                  Byłam wczoraj, przeceny do 50%, ludzi tłum, do kasy dłuuugaśne kolejki.
                  Wpadłam niby tylko zerknąć, ale po prostu NIE MOGŁAM wyjść i nic nie kupić. wink
                  Na dziecięcym chyba wszystko przecenione, sweterki, bluzy, polarki po 55zł,
                  spodnie po 65zł, bluzeczki po 25 i 35zł.
                  Buty przecenione mniej, ale też fajne ceny.
    • bgoralska1972 Re: Przeceny z Zara dla dzieci - wiecie kiedy? 29.12.06, 21:34
      Byłam dziś w zarze w Galerii Kazimierz. Kupiłam swetry po 55 zł, spodnie chyba
      po 65 zł. Były tez przecenione koszule, bluzy kurtki. Duzy wybór. Opłaci się
      zajrzeć. szczególnie polecam swetry i spodnie
      • dzidzia_ch Re: Przeceny z Zara dla dzieci - wiecie kiedy? 30.12.06, 11:49
        a wiecie moze czy jeszcze obniza ceny?
        czy to juz max przecen?
        • rysia30 Re: Przeceny z Zara dla dzieci - wiecie kiedy? 30.12.06, 18:20
          Jeszcze pewnie będzie jedna przecena do -70(przynajmniej tak bywało wcześniej).
          Wtedy dopiero opłaca się robić zakupy w Zarze. To co teraz dzieje się w tym
          sklepie to jakiś absurd. Towary przecenione o 10-20 zł(oczywiście są i bardziej
          ale jest ich niewiele) a rozchwytywane jak niebywałe okazje. Ja czekam na
          resztki(wtedy można jeszcze fajne rzeczy trafić)po atrakcyjnych cenach. Latem
          jeansy były po 35zł, koszulki od 9-19, krótkie spodenki od 20 do 40zł.
          • dzidzia_ch Re: Przeceny z Zara dla dzieci - wiecie kiedy? 31.12.06, 12:32
            o kurka jakbym mojego Maze slyszla gdy mnie sila wyciagal z zary smile))!
            ale co fakt to fakt niezbyt tanie te ciuszki sad!
            no ale kurtke przecenili prawie o 60zl smile))!
            ja mam upatrzone dwa sweterki!wyjezdzam teraz na Krynicy i mam nadzieje ze jak
            wroce beda tansze smile!
            • dzidzia_ch Przeceny z Zara siegnely juz zenitu :)! 27.01.07, 20:21
              bylam dzis w galerii kazimierz i znow wyszlam z pelna reklamowka
              moje zakupy to:
              spodniczka w szkocka kratke 19zl
              spodenki sztruksowe 19zl
              bluzeczka z dlugim rekawkiem 19zl
              cieply sweterek 25zl
              spodniczka ogrodniczka 25zl
              byly tez sliczne kurteczki budrysowki za 45zl,kozuszki po 65zl,sukienczki po
              25zl,sweterki bawelniane krotkie po 25zl
              • faustine Re: Przeceny z Zara siegnely juz zenitu :)! 29.01.07, 21:26
                Cześc dzidzia!
                Ja też dziś wreszcie upolowałam tę spódniczkę w szkocką kratę smile))
                Ciekawe czemu w pierwszych dniach wyprzedaży jej nie było ... Ależ jestem
                zadowolona!
                I te sztruksiki też były śliczne i teraz żal mi że się nie skusiłam .
                Pozdrawiam!
                • dzidzia_ch Re: Przeceny z Zara siegnely juz zenitu :)! 29.01.07, 21:34
                  moja Olka superowsko wyglada w tej spodniczce smile))!
                  jak juz taka dorosla 13 miesieczna pannica smile))!
                  • faustine Re: Przeceny z Zara siegnely juz zenitu :)! 29.01.07, 21:51
                    U nas " premiera" jutro , bo malutka już śpi. A spódniczki po prostu
                    uwielbiam smile

Pozdrawiam!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka