Dodaj do ulubionych

torba z mango

22.12.06, 19:41
za 99 pln to dużo czy mało?
w sensie okazja, normalnie, czy przepłacę?
na allegro oczywiście i powiem wam , że się napaliłam, ale ostatnio ostrożnie
podchodzę do cen na allegro
help
Obserwuj wątek
    • dominika8 Re: torba z mango 22.12.06, 19:44
      jak na Mango to małosmile
      • wiotka_trzpiotka Re: torba z mango 22.12.06, 19:52
        naprawdę?
        to chyba mikołaj mi ją przyniesie wink
        dziękuję za odpowiedź
        • hratli Re: torba z mango 22.12.06, 20:08
          teraz minus 50 % w mango.
          • anik801 Re: torba z mango 22.12.06, 22:14
            Ja kupuję sporo na allegro.Ceny są raczej niższe,ale towar często okazuje się
            dobrze wykonaną podrubką.Tak było z bluzą,za którą dałam 230zł.Jak ją
            zobaczyłam to mi szczena opadła!Zdjęcie na aukcji wstawione z firmowej strony,a
            towar to zwykła podróba.Nie powiem nawet się starali Ci co to robili(pewnie
            Chińczycy).Albo torba cropp-sprzedająca twierdzi,że sprzedaje tylko nowe rzeczy
            tej firmy,a torba którą mi przysłała miała wyraźne ślady noszenia.Ciuchów na
            allegro nie kupię już na pewno!Za dużo razy się nacięłam.Bluzkę znanej firmy
            (oczywiście też podróbkę)dostałam z dziurami.Sprzedająca zwróciła kasę,ale
            teraz mam uraz do tych ciuchów!Jak możesz podaj link z tą torbą-chętnie zobaczę
            to cudo!
            • arnikaarnika Re: torba z mango 22.12.06, 22:19
              jaki iloraz iQ trzeba mieć by stać się potencjalnym choćby klientem
              telezakupów mango ? i czy może być większy niż 58 ?
              • aleksandrynka Re: torba z mango 23.12.06, 15:42
                > jaki iloraz iQ trzeba mieć by stać się potencjalnym choćby klientem
                > telezakupów mango ? i czy może być większy niż 58 ?

A jaki iloraz inteligencji trzeba mieć żeby wiedzieć, że mango to firma
                produkująca ciuchy i dodatki(posiadająca butiki w galeriach handlowych)?
                Pewnie niewielki, i z 50 wystarczy, jednak jak widać nie wszystkim smile
                Milutko, nie?
                Jak chcesz z kimś pojechać to zastanów się, czy nie ma przypadkiem szansy, że
                się ośmieszysz. I ogólnie, zastanów się co i po co piszesz, bo ja nie widzę
                krzty sensu w tej wypowiedzi.
                • aleksandrynka to było oczywiście do kogoś, kogo skasowali już :) 23.12.06, 15:44
                  anik, to nie do Ciebie, arnikęarnikę wykasowali jak pisałam smile))
                  • anik801 Re: to było oczywiście do kogoś, kogo skasowali j 23.12.06, 20:12
                    Domyślam się,że to nie do mniesmile Trzeba naprawdę być nieco ograniczonym,by
                    myśleć,że post dotyczył telesprzedaży mango.Widocznie arnikaarnika nie słyszała
                    o rzeczach firmy Mango.Za to jak widać pilnie śledzi telewizyjne oferty.
                    Niektórzy ludzie,są naprawdę dziwni!Chcą komuś dopiec,a wychodzą na głupców.I
                    dobrze takim!
                • fergie1975 Re: torba z mango 25.12.06, 12:25
                  dobre hihi
              • wiotka_trzpiotka Re: torba z mango 25.12.06, 13:07
                DZIEKI, DZIEWCZYNY
                a arnikaaarnika to zawsze cos fajnego wymysli... wink- duże pozdro
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka