Dodaj do ulubionych

BIUSTONOSZ DLA MAM KARMIĄCYCH

IP: *.* 18.03.03, 15:31
Kochane,mam pytanko:czy spotkałyście się z biustonoszami do karmienia ale w innym kolorze niż biały?mam mamabel z Trumpha ale jest biały .zależałoby mi na czarnym lub innych kolorkach -idzie lato ,odsłonimy co nieco....dajcie proszę jakieś namiary jeśli kojarzycie "ubranka na bar mleczny" w innych kolorkachpozdrawiam,mysiam
Obserwuj wątek
    • Gość: dorotaklatka Re: BIUSTONOSZ DLA MAM KARMIĄCYCH IP: *.* 18.03.03, 16:53
      rzeczywiscie w normalnych sklepach jest z tym problem ja znalazlam takie w matercare ale ochydne i drogie za to napewno znajdziesz takie i to nawet nie drogie ok30 zl na stronie biust.pl sa czarne i kolorze cialka jedyna wada koszt przesylki 15 zla jak chcesz wpisz sobie w wyszukiwarke np gugle staniki da mam wyrzuci ci mase stronpzdr.
    • Gość: kasia1974 Re: BIUSTONOSZ DLA MAM KARMIĄCYCH IP: *.* 18.03.03, 17:08
      W Auchan są czarne. Skoro są u mnie w mieście (Białystok) to w innych też .Pozdrawiam i życzę udanych zakupów. Kasia
      • Gość: burek Re: BIUSTONOSZ DLA MAM KARMIĄCYCH IP: *.* 18.03.03, 23:35
        Są na www.biust.pl Kolorki różne. Same zobaczcie. Polecam ten sklep z całych sił.burek
        • Gość: krajka Re: BIUSTONOSZ DLA MAM KARMIĄCYCH IP: *.* 19.03.03, 13:03
          Jeśli jesteś z Warszawy to polecam sklep Atut na ul. Grochowskiej 93. Świetna obsługa, pani dobiera staniki idealnie i potrafi doradzić. Ja jak na razie nie interesowałam się innymi kolorami, ale na pewno są tam do dostania. Ceny różne.PozdrawiamPola
    • Gość: lili Re: BIUSTONOSZ DLA MAM KARMIĄCYCH IP: *.* 19.03.03, 14:38
      Ja karmię już ponad 20 miesięcy i trumpha do karmienia urzywałam tylko na początku.Teraz noszę normalną, ładną i kolorową biliznę (marce pozostaję wierna) i jest mi jeszcze wygodniej :) a przede wszystkim lepiej ja sie czuję i wyglądam.Czuję się atrakcyjną kobietą a nie tylko mamą ;)pozdrawiamDorota
    • Gość: _misia_ Re: BIUSTONOSZ DLA MAM KARMIĄCYCH IP: *.* 20.03.03, 22:06
      Witamw marketacch widziałam chyba Canpola czarnePozdrawiam_misia_
    • Gość: fran Re: BIUSTONOSZ DLA MAM KARMIĄCYCH IP: *.* 21.03.03, 13:23
      ja dla odmiany polecam staniki z kappahl z serii dla mam,jako jedyne sa na fiszbinach, co jest nie bez znaczenia dla mam z duzym biustem, są czarne i biale, bardzo wygodnefran
      • Gość: ewok1 Re: BIUSTONOSZ DLA MAM KARMIĄCYCH IP: *.* 22.03.03, 17:53
        Zamówiłam sobie w www.biust.pl dwa staniki z klapkami: czarny i łososiowy (który de facto jest różowy). Przesyłkę dostałam za dwa dni. Jestem b. zadowolona, za całość zapłaciłam niecałe 90 PLN (wraz z kosztem przesyłki), czyli za jeden wychodzi 45 PLN. Świetnie się noszą i są ładne.A gdzie i za ile można dostać staniki z kappahl? Czy są w rozmiarze 75D lub 70E?EWA
    • cait Re: WARSZAWA - BIUSTONOSZ DLA MAM KARMIĄCYCH 11.04.03, 00:04
      Jeśli któraś z Was jest z Warszawy, to polecam sklep "Mama Dama" na ulicy Jana
      Pawła II 68. Jeszcze tam nie byłam ale widziałam ich stoisko na targach "Bądź
      mamą". Oferta całkiem ciekawa, bardzo fajne staniki-koszulki, rozmiary nawet do
      miseczki K (nie wiedziałam, że coś takiego istnieje wink ) Wprowadzają właśnie
      nową firmę - śliczne, bawełniane staniczki. Jedyny feler to cena, ale dobrze
      jest mieć choć jeden dobry stanik do karmienia.
    • agni71 Re: BIUSTONOSZ przez Internet 12.04.03, 18:21
      Ja zamowilam ostatnio biustonosze na www.biust.pl Maja dosc duzy wybor
      biustonoszy dla mam karmiacych. Ja zamowilam triumfa (oczywiscie tylko bialy -
      dlaczego tak znana firma nie wyprodukuje czegos w innym kolorze?) i Mami-Bo w
      kolorze lososiowym (mam nadzieje, ze bedzie to cos w rodzaju cielistego).

Sklep jest o tyle fajny , ze za zamowienie pow. 100 zl, a wiec stosunkowo malo,
      nie placi sie nic za przesylke (oczywiscie Poczta Polska, a nie kurierem).
      Zamowienie dostane w przyszlym tygodniu, dam znac czy wszystko OK, ale
      slyszalam juz pozytywne opinie o tym sjklepie,.

aga
    • anusiahubusia Re: BIUSTONOSZ DLA MAM KARMIĄCYCH 13.04.03, 16:19
      Zobacz w Mothercare - kiedyś były białe, beżowe i czarne. Pozdrawiam
    • mamajuliana Re: BIUSTONOSZ DLA MAM KARMIĄCYCH 14.04.03, 11:38
      A nie obawiacie się Panie, że zamówiony biustonosz w internecie nie będzie
      pasował. W sklepie zawsze można przymierzyc. Problem z tym,ze w sklepach nie ma
      dużego wyboru, wiem...!
      Triumf jest oki, pod wzgledem trzymania biustu, ale mimo delikatnego, częstego
      prania szybko stracił biały kolor!
      Canpol odradzam - jest niepraktyczny , baaaaaaardzo niewygodny!
      Pozdrówka, Julinka
      • agni71 Re: BIUSTONOSZ DLA MAM KARMIĄCYCH 14.04.03, 12:56
        mamajuliana napisała:

> A nie obawiacie się Panie, że zamówiony biustonosz w internecie nie będzie
        > pasował. W sklepie zawsze można przymierzyc.

ja zamowilam triumfa, ktorego juz mam. w Internecie podobna cena jak w realu, a
        za to nie trzeba jechac do sklepu. drugi biustonosz, ktory zamowilam jest tani -
        40zl, wiec zaryzykowalam, a zaciekawil mnie kolor.

> Triumf jest oki, pod wzgledem trzymania biustu, ale mimo delikatnego,
        częstego
        > prania szybko stracił biały kolor!

zgadzam sie, dlatego zamowilam nowy smile)

aga
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka