Dodaj do ulubionych

architekt wnętrz

16.01.07, 11:59
Witam, jestem w trakcie budowy domu, szukam dobrego architekta wnętrz. Mam do
zagospodarowania otwartą przestrzeń salonu, jadalni i kuchni.To musiałaby być
taka nowoczesna stylistyka, bo taki też jest nasz dom. Proszę o podanie także
ile w przybliżeniu kosztuje taki projekt.Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • wiktorka99 Re: architekt wnętrz 16.01.07, 15:27
      Wszystko chyba zalezy gdzie mieszkasz. Ja miałam dziewczyne ktora projektowała
      nam wnetrze całego domu.Robila projekty potem symulacje na komputerze az
      wrescie woziła mnie po róznych hurtowniach sklepach i wspolnie dobierałysmy to
      co bedzie potrzebne.Za m2 brała 150 zł cena warszawska z tym ze my mamy spory
      domek ale mysle ze za sam projekt pewnie biora mniej.
      • iwek33 Re: architekt wnętrz 16.01.07, 17:04
        A skąd jesteś? Ja też w tej chwili korzystam z kompleksowych porad architekta
        wnętrz, mogę napisać na gazetowy.
        • wisia30 Re: architekt wnętrz 16.01.07, 19:32
          Jestem z Rybnika (to na Śląsku).
          • kaprysia Re: architekt wnętrz 17.01.07, 13:44
            Ja co prawda z Warszawy, ale może kilka słów i tak napiszę: mieliśmy ciężki
            orzech do zgryzienia, bo dom niemal zabytkowy, na dodatek perełka
            architektoniczna jak się okazało (lata 20.), w środku zostało kilka fajnych
            detali, ale generalnie chcieliśmy zrobic duży remont, dom unowocześnić i
            dostosować dla naszej sporej rodzinki. Mimo, że interesuje mnie urządzanie
            wnetrz i mam ku temu smykałkę, to było to zdecydoanie ponad moje laickie siły.
            Skorzystaliśmy z pomocy, kompleksowej (od projektu pod klucz) firmy Zebra Art
            (namiary na priv lub przez google), płaciliśmy nie od metra, ale za całość -
            sporo, nawet bardzo sporo, ale po tysiąckroć warto było. Bardzo ścisła
            wspólpraca na każdym etapie, elastycznoiść i przedkładanie interesu klienta i
            jego wizji nad własne. POwstał dom (niemal, bo ideałów wszak nie ma) idealny,
            uwzględniający i artystyczne ciągoty pani domu, i potrzeby (i ograniczenia
            stwarzane przez) dzieci, i potrzeby pana, no naprawdę warto!
            • iwek33 Re: architekt wnętrz 17.01.07, 15:24
              Wisiu, napisałam na adres gazetowy.
              • anet1 Re: architekt wnętrz 17.01.07, 22:03
                Witam, dołącze się do zapytania, ja szukam architekta do zaprojektowania wnętrza domu (Kraków), mam już kogoś na oku, ale nie jestem przekonana. Będe wdzięczna za polecenie kogoś sprawdzonego. Informacje mogą być też na maila gazety.
                Pozdrawiam,
                anet
              • mama-smyka do iwek33 17.01.07, 23:29
                Iwek, ja też bym się uśmiechnęła o namiar. smile
                • iwek33 Re: do mamy-smyka 18.01.07, 14:00
                  Dzisiaj lub jutro będę się widziała z naszym architektem, zapytam go czy zgadza
                  się na podawanie jego namiarów, bo naprawdę nie wiem. Nie jest to żaden nasz
                  znajomy, jeśli nie będzie miał nic przeciwko temu, to oczywiście zaraz napiszę
                  do Ciebie na adres gazetowy.
                  Pozdrawiam
    • wiktorka99 Re: architekt wnętrz 18.01.07, 08:31
      Jak ja poszukiwałam to kolezanka mówiła mi ze projektantki z IKEA tez
      projektuja prywatne domy i mieszkania. Ale wtedy miały bardzo odległe terminy a
      mi bardzo zalezało na czasie
      Moze warto spróbowac i zapytac w IKEA
    • asania Re: architekt wnętrz 18.01.07, 12:34
      Tez jestem zainteresowana namiarami na architekta wnętrz ze Ślaska! I jeszcze
      szukam sprawdzonej ekipy wykończeniowej (kafle itp.)! Byłabym bardzo wdzięczna
      za jakieś namiary! smile Pozdrawiam!
      • mikita10 Re: architekt wnętrz 18.01.07, 15:15
        Jak nie jesteś przekonana to nie bierz. Byle jaki architekt to gorzej niż
        wogóle. Podstawą jest dla mnie, aby dobrze Ci się z nim/nią rozmawiało, aby się
        jej/jemu chciało poznać Wasz styl życia, potrzeby. To niestety kosztuje.
        Jak dla mnie - albo poświęcić te parę tysięcy, albo dać sobie wogóle spokój.
        Oczywiście nie twierdzę, że wszyscy dobrzy architekci są najdrożsi,ale tak jest
        jest najczęściej.
        • iwek33 Re: architekt wnętrz 22.01.07, 21:45
          Mamo-smyka napisałam na gazetowy.
          • iva_marti Re: architekt wnętrz 23.01.07, 18:49
            Dziewczyny ja tez bardzo poproszę o namiar na dobrego architekta z Krakowa.
            Może napiszecie tez cene za m2 i jakiś adres stronki.
            Poproszę na ivonka_krakow@o2.pl
            • ricky300 Re: architekt wnętrz w Krakowie 24.01.07, 10:08
              Podaję namiary na dobrą projektantkę wnętrz ( z polotem) w Krakowie:
              Anna Gawlik
              kom. 0691 944 692, lub 012 262 01 60,

Pozdrawiam
              Magda
    • euzebia500 Re: architekt wnętrz 29.01.07, 23:29
      cześć ,
      Posłałam Ci na gazetowy adres namiary na architektów ze Śląska (tychy). Robili
      dla nas dużo oddziałów (jako dla firmy). Ja jako prawie prawa ręka prezesa wink
      miałam ich pilnować i tak się dogadałam że domy też robią. Jak dla nas robili
      pod klucz - projekt a potem realizacja.
      Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka