bea975 16.01.07, 15:59 Matarnia (Gdańsk), ale przypuszczam, że w pozostałych sklepach jest podobnie. Kupiłam sobie dwie pary rękawiczek (w tym jedne z mięciutkiej skórki - pierwotna cena 44 zł) za jedyne 18 zł Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pia_ Re: Kappahl 50% zniżki na już przecenione rzeczy 16.01.07, 17:39 We Wrocku też jest. Niestety dopiero jutro będę tam mogła podjechać . Odpowiedz Link Zgłoś
kanna Trzeba być uwaznym 16.01.07, 18:47 czasem rzeczywiscie przeceniaja na pół od ceny przecenionej (było 100, przeceniaja na 50, wiec w końcu wychodzi 25), czasem jednak przeklejaja druga cenę - było 100, jest 50, a kiedy dowieszaja metkę 50 % od juz obnizonej ceny, to tamto 50 zmienia sie na np. 80. Oczywiście cena nadal jest relatywnie korzystna, ale warto to kontrolować i czasem opłaca sie czekac na prawdziwe obniżki. pozd. Ania Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Kappahl 50% zniżki na już przecenione rzeczy 16.01.07, 21:27 A ja mam jeszcze dodatkowy kupon -20% ważny też na juz przecenione rzeczy, tylko nie mam się kiedy i jak wybrać na zakupy I to dopiero jest pech.... aga Odpowiedz Link Zgłoś
monika121975 Re: Kappahl 50% zniżki na już przecenione rzeczy 16.01.07, 22:10 Wpadłam dzisiaj na chwilę do Galerii Dominikańskiej i upolowałam spódniczkę moro oraz śliczną sukienkę z bolerkiem Obie za niecałe 20zł Odpowiedz Link Zgłoś
coronella Re: Kappahl 50% zniżki na już przecenione rzeczy 16.01.07, 22:25 Kappahl robi prawdziwe przeceny nie w czasie wyprzedazy. Ja tam kupuje bardzo duzo, i najcześciej za 10 zł sztuka (bluzy, pizamki, spodnie) A teraz widze jak działają przeceny i wyprzedaze. Rzeczy, które normalnie sa np za 15 zł (przecenione na 15 zł) nagle "drożeją" do 69 zł i sa "przecenione" na 39 z; autentyxzny przykład. Mam Kappahl blisko domu, i jestem tam bardzo czesto. bardzo dobrze znam cała ofertę. Generalnie mam wrazenie, że na wyprzedażach najlepiej zarabiaja sklepy. Robia w konia ludzi jak mogą. Odpowiedz Link Zgłoś
rysia30 Re: Kappahl 50% zniżki na już przecenione rzeczy 17.01.07, 18:09 W Warszawie też zniżka na przecenione rzeczy. Rozczarowałam się troche, ponieważ nie wszystkie obniżone ubrania podlegały promocji. Niesmak pozostawia również wewnętrzna polityka sklepów, ponieważ co sklep to inne ceny. Ja odwiedziłam Arkadie i Klif. W Klifie niestety nie było nic z dodatkowym rabatem dla chłopców(choć na wieszakach ten sam asortyment), w przeciwieństwie do Arkadii gdzie udało mi się kupić kilka fajnych szmatek( bluzeczke bawełnianą za 12,50zł, bluze z polaru za 17zł i do niej spodnie za 20zł, bluze z misia za 20zł).Jednak w Arkadii nie było większych przecen na damskie bawełniane sukienki za 99zł, które już od miesiąca były przecenione(ok.50zł, a teraz po 25zł) w innych sklepach sieci sklepach . Wniosek z tego, że aby coś trafić trzeba odwiedzić wszystkie sklepy bo ceny mogą się bardzo różnić. Odpowiedz Link Zgłoś
agamamaoli Re: Kappahl 50% zniżki na już przecenione rzeczy 17.01.07, 18:48 Tym razem byłam zadowolona : kupiła spódnicę którą oglądałam przed Swiętami i wtedy kosztowała 179 - teraz kupiłam za 24,50. W Wola Parku sporo było bielizny dziewczęcej z tą promocją: majtki i skarpetki. A Odpowiedz Link Zgłoś
kamalew Re: Kappahl-Wroclaw 17.01.07, 19:17 Witam.Mam pytanie czy byl ktos na wyprzedazy we Wroclawiu?Interesuja mnie ubranka dla dziewczynek w rozmiarze 104-122.Czy warto wybac sie na zakupy czy jak zwykle to co ciekawe sprzedalo sie bez przecen.Dziekuje za odpowiedzi.Pozdrawiam.Magda Odpowiedz Link Zgłoś
beata1974 Dobra oferta w Matarni Gdańsk 18.01.07, 07:55 Lubię ten sklep - zawsze jak mają takie oferty to wychodzę z pełną torbą. W poniedziałek zadzwoniłam tam przypadkowo spytać się czy mają coś nowego na obniżce to pani poinformowała mnie że jest 50 od przecenionych - to już wiedziałam że muszę pojechać. wtedy nabyłam ubranka dla synka na które wcześniej byłam napalona :1 dres dla syna rozm 104 za 25 zł, 1 dres chłopięcy rozm 110 za 30zł swetr rozpinany rozm 110/116 za 22,45 zł kurtka zimowa rozm 116 za 40 zł ale z tych cieńszych, 1 bluzeczkę rozm 110/116 za 12,45zł, 1 bluzeczkę 110/116 za 15 zł w ten dzień byłam dosyć wcześnie bo ok 17 i był naprawdę ogromny wybór na wszystko z obniżki mogłam jeszcze coś kupić dla siebie ale musiałabym przymierzyć a juz nie miałam na to czsu - zgapiłam się mogłam jeszcze pokupować ciuszków dla takich roczniaków na prezenty ale następnego dnia czyli wczoraj to już były resztki tylko dla dorosłych jeszcze był spory wybór - duża oferta była na czapki i szaliki damskie i męskie, a tych dziecięcych na rozmiar do 80 to już sama nędza a te wieszaki które były pełne zoferty dla chłopca od 86 to teraz świeciły pustkami - wcale się nie dziwię ale żeby w przeciągu jednego popołudnia wszystko sprzedali. Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: Kappahl-Wroclaw 18.01.07, 08:15 Byłam wczoraj w Dominikańskiej i uważam, że warto jechać. Było dużo spódniczek, bluzeczek, spodni dresowych (z serii fioletowej z Myszką Minnie), sukienek. Akurat jak wychodziłam wywiesili przepiękne, eleganckie sukienki w szkocką kratkę, przetykaną srebrną nitką na białej halce, teraz cena tego cuda to 35 zł. Najwięcej ciuszków jest w rozmiarówce 86-122. Odpowiedz Link Zgłoś