Dodaj do ulubionych

wózek Implast

01.02.07, 10:23
Czy ktoś korzysta z wózka firmy Implast? Jak się sprawdza? Czy jest godny
polecenia? Ktoś mi proponuje odsprzedanie tego wózka, ale niewiele wiem na
jego temat. Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • kotek15 Re: wózek Implast 01.02.07, 11:53
      a jaki model? my mieliśmy Driver 4x i nie byłam zadowolna, bardzo cieżki ale
      jak ktoś ma windę to może bedzie ok, jest dość szeroki i nie mieściłam sie w
      kasie w supermarkecie wink ale pozatym szczegółami był ok, dobrze sie prowadził,
      był ładny i wygodny
      pzdr M
      • ankat80 Re: wózek Implast 01.02.07, 12:42
        ja mam do tej pory 4XL - jak dla mnie supersmile
        Też kupiłam uzywany i córa (teraz 13mcy) dopiero teraz się nie mieścitongue_outPP
        Musze zmnienić na parasolkę - ale generalnie same plusy - dobrze się prowadzi,
        składa, super amortyzacja itd itp...
    • anicaf Re: wózek Implast 01.02.07, 13:01
      My mamy drivera 3xl. Jak bym miała kupować drugi raz wózek to bym też go kupiła.
      świetnie się sprawdził w jeździe po plaży, lesie, mieście. Synek ma 2,5 roku i w
      spacerówce ma luz. mamy wersję bez gondoli z nosidełkiem.polecam
      anka
    • magkan Re: wózek Implast 01.02.07, 13:31
      ja mam drivera 3xl i też kupiłabym go jesCze raz (miałam okazję jeździć jeszcze
      Quinny i Chicco)
      • luna333 Re: wózek Implast 01.02.07, 14:31
        mam driver 4xl wersję z 2004 roku więc nie wiem o co wzbogazono nowsze modele - jeździ nam się nim świetnie - super amortyzacja, synek uwielbia ten wózek - mimo że mam 2 lżejsze spacerówki on najchętniej w tym ciężkim lubi siedzieć. Z wad - brakowało mi możliwości zablokowania przednich skrętnych kół - bo na wertepach koła skręcały jak chciały i wózek jechał slalomem - to samo się tyczyło nie odśnieżonyh chodników - nie wiem czy to poprawili - no i ciągnąć go za sobą nie można było bo właśnie kółka skręcały w bok. Jest szeroki czyli utyka w bramkach w sklepach niektórych dlatego w hipermarketach wybierałam kasy dla inwwalidów, mam szeroką windę ale na wcisk wózek wszedł do innej - wąskiej i małej jak pojechałam w gości, poza tym budka przy składaniu pykała ale nie wiem czy to wina każdego czy mój tylko pykał. Poza wymienionymi nie doszukałam się innych uciążliwych wad - i z wózka byliśmy bardzo zadowoleni - i jesteśmy bo mały mimo że ma prawie 18 m-cy nadal w nim jeździ i się wygodnie mieści.
        • rocaania Re: wózek Implast 02.02.07, 15:47
          Wielkie dzięki wszystkim za opinie. Chyba zdecyduje sie na ta firmę. Serdecznie
          pozdrawiam. Ania
    • beti_1975 Re: wózek Implast 01.02.07, 14:43
      Ja mam volant 4 - to model z 2006 roku. Korzystałąm na razie z wózka
      głębokiego a od neidawna ze spacerowki.
      Generlanie Ok - w swojej kategorii cenowej jest bardzp dobry.
      Ktoś pisał wczesniej o braku blokady skrętnych kół - Volant ja ma. W ogóle
      prowadzi się leciutko i wygodnie.
      Fajnie, że można montować fotelik ale to przykręcanie adapterków złości mnie -
      powinien byc wygodniejszy system ich montażu.
      Minusy? - rózne jest z dostepnością produktów tej firmy (co ma znaczenie gdy
      chcesz np. dokupić torbe do wózka).
      Budla u mnie też "pykała" a w instrukcji obsługi i materiałach reklamowych
      pisza, ze jest "bezszelestna".
      Gondola jest dośc mała (ale to w większości wózków wielofunkcyjnych).
      A poza tym ma parę fajnych bajerów.
      Pozdrawiam
      Beata
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka