rocaania 01.02.07, 10:23 Czy ktoś korzysta z wózka firmy Implast? Jak się sprawdza? Czy jest godny polecenia? Ktoś mi proponuje odsprzedanie tego wózka, ale niewiele wiem na jego temat. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kotek15 Re: wózek Implast 01.02.07, 11:53 a jaki model? my mieliśmy Driver 4x i nie byłam zadowolna, bardzo cieżki ale jak ktoś ma windę to może bedzie ok, jest dość szeroki i nie mieściłam sie w kasie w supermarkecie ale pozatym szczegółami był ok, dobrze sie prowadził, był ładny i wygodny pzdr M Odpowiedz Link Zgłoś
ankat80 Re: wózek Implast 01.02.07, 12:42 ja mam do tej pory 4XL - jak dla mnie super Też kupiłam uzywany i córa (teraz 13mcy) dopiero teraz się nie mieściPP Musze zmnienić na parasolkę - ale generalnie same plusy - dobrze się prowadzi, składa, super amortyzacja itd itp... Odpowiedz Link Zgłoś
anicaf Re: wózek Implast 01.02.07, 13:01 My mamy drivera 3xl. Jak bym miała kupować drugi raz wózek to bym też go kupiła. świetnie się sprawdził w jeździe po plaży, lesie, mieście. Synek ma 2,5 roku i w spacerówce ma luz. mamy wersję bez gondoli z nosidełkiem.polecam anka Odpowiedz Link Zgłoś
magkan Re: wózek Implast 01.02.07, 13:31 ja mam drivera 3xl i też kupiłabym go jesCze raz (miałam okazję jeździć jeszcze Quinny i Chicco) Odpowiedz Link Zgłoś
luna333 Re: wózek Implast 01.02.07, 14:31 mam driver 4xl wersję z 2004 roku więc nie wiem o co wzbogazono nowsze modele - jeździ nam się nim świetnie - super amortyzacja, synek uwielbia ten wózek - mimo że mam 2 lżejsze spacerówki on najchętniej w tym ciężkim lubi siedzieć. Z wad - brakowało mi możliwości zablokowania przednich skrętnych kół - bo na wertepach koła skręcały jak chciały i wózek jechał slalomem - to samo się tyczyło nie odśnieżonyh chodników - nie wiem czy to poprawili - no i ciągnąć go za sobą nie można było bo właśnie kółka skręcały w bok. Jest szeroki czyli utyka w bramkach w sklepach niektórych dlatego w hipermarketach wybierałam kasy dla inwwalidów, mam szeroką windę ale na wcisk wózek wszedł do innej - wąskiej i małej jak pojechałam w gości, poza tym budka przy składaniu pykała ale nie wiem czy to wina każdego czy mój tylko pykał. Poza wymienionymi nie doszukałam się innych uciążliwych wad - i z wózka byliśmy bardzo zadowoleni - i jesteśmy bo mały mimo że ma prawie 18 m-cy nadal w nim jeździ i się wygodnie mieści. Odpowiedz Link Zgłoś
rocaania Re: wózek Implast 02.02.07, 15:47 Wielkie dzięki wszystkim za opinie. Chyba zdecyduje sie na ta firmę. Serdecznie pozdrawiam. Ania Odpowiedz Link Zgłoś
beti_1975 Re: wózek Implast 01.02.07, 14:43 Ja mam volant 4 - to model z 2006 roku. Korzystałąm na razie z wózka głębokiego a od neidawna ze spacerowki. Generlanie Ok - w swojej kategorii cenowej jest bardzp dobry. Ktoś pisał wczesniej o braku blokady skrętnych kół - Volant ja ma. W ogóle prowadzi się leciutko i wygodnie. Fajnie, że można montować fotelik ale to przykręcanie adapterków złości mnie - powinien byc wygodniejszy system ich montażu. Minusy? - rózne jest z dostepnością produktów tej firmy (co ma znaczenie gdy chcesz np. dokupić torbe do wózka). Budla u mnie też "pykała" a w instrukcji obsługi i materiałach reklamowych pisza, ze jest "bezszelestna". Gondola jest dośc mała (ale to w większości wózków wielofunkcyjnych). A poza tym ma parę fajnych bajerów. Pozdrawiam Beata Odpowiedz Link Zgłoś