eta78 22.02.07, 20:46 Chce kupić pierwsze buciki na wiosne dla swojej rocznej córeczki.Jaką firme polecacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
enia555 Re: pierwsze buciki 22.02.07, 21:04 Też mam problem z pierwszymi bucikami - co oznacza rozmiar 19 - bo mniejszego nie znalazłam Mój maluszek ma stópkę 12 cm - i czy znajdę dla niego buciki? Narazie biega po domu trzymany za rączki więc wystarczą skarpetki ale za miesiąc, dwa obawiam sie że potrzebne już będą prawdziwe buciki na spacer! Co myślicie o bucikach z CCC - o bartkach już się naczytałam na plus i na minus :- ))) Odpowiedz Link Zgłoś
ninka70 Re: pierwsze buciki 23.02.07, 11:57 Jaka cena taka jakosc, ja bym nie ryzykowala tam kupowac butow dziecku. O Bartkach sa rozne opinie, co nie zmienia faktu, ze sa to buty nieporownywalne jakosciowo z CCC (znaczaco lepsze, choc tez i o wiele drozsze). Moj ortopeda ostatnio polecil tez buty Mrugala, troche tansze, mniej reklamowane, ale podobno niezle. Ja przyznam, ze sama jeszcze ich nie kupowalam. Odpowiedz Link Zgłoś