jomamma 08.03.07, 11:05 ...i perfumy, które kosztują o 1/3 mniej, niż w sklepie. Gdyby nie te 560 pozytywów i ani jednej opinii negatywnej podejrzewałabym z całą pewnością sprzedaż podróbek, a tak...? Kupić, czy nie kupić? Podpowiecie? Joanna Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
crises Re: znalazłam na allegro perfumerię... 08.03.07, 11:34 Daj linka, przyjrzymy się. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzia3331 Re: znalazłam na allegro perfumerię... 08.03.07, 11:50 Może i ja kupię,rzuć linkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
quicherchetrouve Re: znalazłam na allegro perfumerię... 08.03.07, 11:49 bardzo wątpię aby to były oryginały,a jeśli masz wątpliwości to wystarczy napisać do kilku osób które już kupiły u tego allegrowicza, namiary masz w wystawionych komentarzach Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy Re: znalazłam na allegro perfumerię... 08.03.07, 11:56 podaj login tej osoby,bo jak podasz link to skasuja Ci tego posta pozdrawiam tak w ogole Odpowiedz Link Zgłoś
crises Re: znalazłam na allegro perfumerię... 08.03.07, 12:04 Bzdura. Na forum o pefumach wrzuca się dziesiątki linków do aukcji, w różnych celach - czy to oryginał, ciekawe aukcje itp. Jakoś nikt nie kasuje. Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy Re: znalazłam na allegro perfumerię... 08.03.07, 12:08 crises napisała: > Bzdura. Na forum o pefumach wrzuca się dziesiątki linków do aukcji, w różnych > celach - czy to oryginał, ciekawe aukcje itp. Jakoś nikt nie kasuje. no coz,moze forum o perfumach nie jest dobrze pilnowane. Zapraszam do lektury Regulaminu i Netykiety. Jak nie wierzysz ,załóz wątek i dodaj jakiś link z allegro-zakład,że będzie jeszcze dzis usunięty? Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: znalazłam na allegro perfumerię... 08.03.07, 17:00 Przecież nawet w tej chwili na tym forum jest kilka wątków gdzie też sa linki na aukcje na allegro i jakoś nikt ich nie kasuje. Odpowiedz Link Zgłoś
babsee Re: znalazłam na allegro perfumerię... 08.03.07, 11:55 Ale co w tym dziwnego.Czasem można dostac w Rossmanie perfumy ktore w Sephorze kosztuja 45% wiecej!!! Sieciowe perfumerie sa szalenie drogie.Np.ostatnie perfumy kupialm w drogerii (dobrej ale jednak drogerii)za 165 zl podczas gdy w Duglasie kosztuje 210 zl. Mnie wiec to nie dziwi. Odpowiedz Link Zgłoś
magia Re: znalazłam na allegro perfumerię... 08.03.07, 12:38 Dokladnie. !/3 taniej to wcale nie problem dostac za granica. W pierwszej lepszej bezclowce do kupienia. Na duzo wieksze okazje trafiam. Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: znalazłam na allegro perfumerię... 08.03.07, 12:38 Już od kilku lat kupuję na allegro perfumy i nigdy się nie "nadziałam". Mniej spotykane zapachy kupuję za połowę ceny, inne za 1/3. Jeśli mam taką możliwość to wybieram testery. Odpowiedz Link Zgłoś
alojw Do pia... 08.03.07, 14:14 Czy możesz podać mi namiary na priva osób z allegro, u których kupowałaś perfumy? Odpowiedz Link Zgłoś
megaa Re: Do pia... 08.03.07, 14:47 jezeli mnie rowniez moglabys podac bylabym wdzieczna. Nie chcialabym trafic na jakies podroby, dlatego jezeli masz sprawdzonych sprzedawcow, chcetnie skorzystalabym. Odpowiedz Link Zgłoś
drzazga69 Perfumy 08.03.07, 16:49 Mąż kupuje mi perfumy na promie Stena Line; raz na 1,5 miesiąca przyjeżdża do Polski i jak któraś z mam by chciała to może coś kupić, bez żadnych marży tylko po cenie z promu. Jest trochę taniej no i pewność, że nie podróbka Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: Do pia... 08.03.07, 19:20 Min. Barti_N, ale reszty sprzedawców nie pamiętam. Odpowiedz Link Zgłoś