mamamilosza1 20.03.07, 10:30 nie wiem co wybrac- bebe design smart czy bebe desig walker? poradźcie!! chce kupic dobry wózek dla 6 miesięcznego maluszka i żeby służył mu długo. z góry dzięki za rady. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monikzy Re: ważne bo jutro jadę na zakupy 20.03.07, 12:10 ja wczoraj kupiłam chicco ponee xs express. Nie wiem jaki będzie. Ale szczerze mówiąc wybrac dobry wózek to masakra. Ja juz byłam zakręcona na maksa. Odpowiedz Link Zgłoś
margarita30 Re: mam dylemat- spacerówka 20.03.07, 13:49 ja miałam walkera, calkiem fajny wózeczek, ma wszystko co potrzeba, amortyzacja tylko jest trochę słaba, ale ogólnie to byłam zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
mamucha27 Re: mam dylemat- spacerówka 20.03.07, 14:08 ja mam sprinta i jestem z niego bardzo zadowolona. Mały zaczął w nim jeździć jak mial 5 mies. Odpowiedz Link Zgłoś
fiora81 Re: mam dylemat- spacerówka 20.03.07, 15:06 Ja tez zastanawiam sie nad kupnem walkera ale gdzies za okolo 2 tygodnie.Jak zdecydujesz sie na walkera to daj znac jak sie uzytkuje.Ja osobiscie na twoim miejcu bym wybrala walkera, w sprincie mi sie nie podoba to ze ma kiepska amortyzacje tzn.przymierzalam moje pierwsze dziecko do tego wozka i jak podnioslam do gory to dosc ciezko sie podnosi w wwalkerze jest juz calkiem inaczej lekko,przekaladana raczka- w wozku ktory ma przednie kola skretne przekladana raczka sie nie sprawdza bo zle sie prowadzi, moja kolezanka miala podobny model wozka i mowila ze nie da rady prowadzic tylem do kierunku jazdy. Smart jest ciezszy od walkera, moze optycznie jest wiekszy od walkera, ja ogladalam te wozki w sklepach i takie mam spostrzezenia. Odpowiedz Link Zgłoś
fiora81 Re: mam dylemat- spacerówka 20.03.07, 15:06 daj znac na forum co kupilas i jak sie uzytkuje. Odpowiedz Link Zgłoś
mamamilosza1 Re: mam dylemat- spacerówka 20.03.07, 19:44 Jak tylko na coś się zdecyduje to dam znac. Bo w tej chwili nic nie wiem. Chciałabym dokonac dobrego wyboru żeby maluszek mój był zadowolony, no i ja też. Odpowiedz Link Zgłoś