Dodaj do ulubionych

jaką pościel do łóżeczka mają wasze pociechy?

25.03.07, 07:25
zastanawiam się nad kupnem pościeli do łożeczka i myślę o zakupie 3
częsciowej np. Darland, czzy ma ktoś taką pościel? Czy jest bardzo
cieniutkie? Jakie po praniu itp.
podaję przykładowego linka do aukcji:

aukcja.onet.pl/show_item.php?item=177423199
Obserwuj wątek
    • weronka77 Re: jaką pościel do łóżeczka mają wasze pociechy? 25.03.07, 13:44
      Ja jestem zachwycona Blanką.Niestety aktualnie trzeba zamawiać bezpośrednio w
      firmie przeważnie.POlecam Ci ta wykonaną z francuskich materiałów-sa nie do
      zdarcia...My już 3 rok pierzemy średnio raz na tydzien i nic.Nawet nie
      blaknie...
    • mamachlopca1 Re: jaką pościel do łóżeczka mają wasze pociechy? 25.03.07, 13:57
      ja mam Darland.taka na suwaczki i bawelniana i flanelowa.flanelowa-wiadomo-
      mieciutka.ale ta z bawelny tez ok.nie jest strasznie cienka ale nie jest tez
      sztywna(a mam taka innej firmy-okropna).w praniu tez sie nic nie dzialo-nic nie
      wyblaklo,nic sie nie poprulo,nie powykrecalo.tylko ze ja mam 2-el wiec nic nie
      wiem o ochraniaczuwink
    • weronka77 Re: jaką pościel do łóżeczka mają wasze pociechy? 25.03.07, 14:01
      Moja jest 5 ceściowa jedna a 3 częściowa druga.Z tym że ta 3 częściowa ma
      owijacz na pół łóżeczka w przeciwienstwie do 5 częściowej...
      • roksana216 Re: jaką pościel do łóżeczka mają wasze pociechy? 25.03.07, 18:05
        Ja mam posciel Darland (wzor 9), wg mnie nie jest dobra gatunkowo, bawełna
        jest cienka i nie polecam Ci jej. Ja jestem nią zawiedziona, kupilam w grudniu
        zeszlego roku wraz z ochraniaczem i tiulowym baldachimem. Lepiej odżałować i
        kupić porządną np. Feretti albo tańszego Glucka.
    • emwu55 Re: jaką pościel do łóżeczka mają wasze pociechy? 25.03.07, 19:07
      a my mamy jakąś zwykła flanelową bo bawełniana jest jakaś taka sztywna i zimna
      • nelly29 pościel Delti 26.03.07, 08:42
        gdzie mozna ja kupic? Jakiej jest jakości?
    • agne_s Re: jaką pościel do łóżeczka mają wasze pociechy? 26.03.07, 10:02
      Moja córeczka ma Amy www.amy.com.pl/ Używamy już 2,5 roku i jest ok. Nie
      blaknie w praniu, dobra bawełna i duży wybór kolorów i wzorów.
      • pitu_finka Re: jaką pościel do łóżeczka mają wasze pociechy? 26.03.07, 11:36
        Feretti. super!
        • czarnamamba10 Re: jaką pościel do łóżeczka mają wasze pociechy? 26.03.07, 13:40
          Również polecam Feretti.Bardzo dobra jakościowo i przepiękne kolory.
          • ewa.b26 Re: jaką pościel do łóżeczka mają wasze pociechy? 26.03.07, 17:40
            Ja też kupiłam Feretti, i zamierzam jeszcze dokupić flanelową.
            Co prawda nie wypróbowałam jej jeszcze ale mam nadzieję że wytrzyma
            troszeczkę...

Zapraszam na moje aukcje
            www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=1422082
          • nelly29 Feretti-do Czarnamamba10 28.03.07, 07:31
            jaka jakosciowo jest ta posciel? czy jest cięzka i gruba? Czy po praniu jest ok?
            dzięki który masz wzór?
            • azjab Re: Feretti-do Czarnamamba10 28.03.07, 09:30
              ja też mam Feretti, bardzo sobie chwalę. Tego mam dwa komplety, natomiast jeden
              kupiłam Drewexu, taki ala patchwork i też jest super
    • kleolili Re: jaką pościel do łóżeczka mają wasze pociechy? 28.03.07, 09:51
      my mamy pościel z Ikei smile
    • basiadn Re: jaką pościel do łóżeczka mają wasze pociechy? 28.03.07, 11:14
      a my mamy Ankras i Gluck. Obie się sprawdziły. Są mięciutkie i nic się nie
      dzieje po praniu. Flanelowej nie używamy bo nam się główka poci sad
    • benignusia Re: jaką pościel do łóżeczka mają wasze pociechy? 28.03.07, 11:23
      my mamy taką pościel,jest superwink
    • beti800 Re: jaką pościel do łóżeczka mają wasze pociechy? 29.03.07, 11:38
      witaj nelly smile ja mam taką pościel z firmy Darland i od sprzedawcy idls ...
      ja osobiście jestem bardzo zadowolona z zakupu i sprzedawcy ... kupiłam komplet
      6-cio częściowy tzn. poszewka na poduszkę , kołderkę ,ochraniacz ,baldachim i
      prześcieradło i falbankę pod prześceradełko ... decyzja należy do Ciebie smile)
      pozdrawiam . Beata.
    • primka Ferreti 29.03.07, 13:54
      Najpierw miałam dla córeczki zwykłą flanelową pościel. Jestem z niej zadowolona,
      troche sie sprały kolory, używana była ponad rok.
      Kilka miesięcy temu kupiłam Ferreti - poszwa na poduszkę, kołdrę i ochraniacz.
      Kolory są śliczne. Najabrdziej podoba mi się ochraniacz - duży i stabilny, ma
      zdejmowaną poszewke do prania, więc wypełnienie nie zrobi sie wiotkie po kilku
      praniach.
      Minusy - dosyć szeleszczące sa poszewki, tzn. jak przykrywam córeczkę w nocy, to
      kołderka głosno szeleści. Poza tym poszwy są ciężkie do prasowania - trzeba
      prasować je, jak są wilgotne, a miejsca z aplikacjami są bardzo trudne do
      doprasowania.
      Podsumowując - ja jestem zadowolona, kupiłabym ponownie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka