iwek33 Re: Gdzie można kupić budkę pasującą do CHICCO CA 02.04.07, 22:16 Na przykład na allegro, ale nie w tej chwili. Szukałam teraz i aktualnie nie ma, ale w zeszłym roku kupiłam taką uniwersalną sprzedawaną przez All 8 i pasuje świetnie, jest głęboka, można dobrze naciągnąć z przodu, były w trzech kolorach : granatowym, szarym i czarnym. Ale tak prawdę powiedziawszy używam jej niezmiernie rzadko, bo po pierwsze z budką wózek jest cięższy, nie taki chudziutki i zgrabny po złożeniu i jakoś wolę daszek, na który w razie konieczności szybko folię naciągam. Ale jakbyś bardzo chciała budkę, to poczekaj trochę, na pewno ta osoba w końcu je wystawi , albo napisz do niej. Budki są solidne, mają okienko od góry. Odpowiedz Link Zgłoś
iwek33 Re: Gdzie można kupić budkę pasującą do CHICCO CA 02.04.07, 22:24 U tej osoby możesz zapytać: www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=1067847&p=1&p=2 Odpowiedz Link Zgłoś
diwer33 Re: Gdzie można kupić budkę pasującą do CHICCO CA 02.04.07, 22:50 Iwek33 czy wiesz może który koszyk będzie pasował do Caddy? Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
iwek33 Re: Gdzie można kupić budkę pasującą do CHICCO CA 02.04.07, 23:11 Kiedyś właśnie All8 miała na allegro takie malutkie, fajnie pasowały do Caddy, miałam taki w wózku, który sprzedałam, ale teraz ich nie widzę. Te, które są na aukcjach są za duże. Jak kupiłam nowy Caddy to dokupiłam koszyczek w Coneco z modelu Speede :pasuje super. Można też kupić w Baby Dreams koszyczek z modelu Bunny ( czy Buggy ) też fajnie pasuje. Wystarczy zadzwonić do serwisu Coneco lub Baby Dreams i przyślą koszyk. A numery serwisów są na stronach Coneco i Baby Dreams ( www.coneco.pl , www.babydreams.pl ) Odpowiedz Link Zgłoś
diwer33 Re: Gdzie można kupić budkę pasującą do CHICCO CA 03.04.07, 00:13 Bardzo dziękuję za błyskawiczną odpowiedź ! Pozdramiam E-di Odpowiedz Link Zgłoś
mamadamianka iwek 03.04.07, 13:08 Wielkie dzięki!! Właśnie dostałam info, że postara sie wystawić budki po świętach. Mój smyk jest ciepłolubny i na dodatek nie cierpi jak mu wieje w buźkę. W sumie okres wózkowy dobiega końca - teoretycznie - bo praktycznie to Dami cały czas na dłuższe spacery ma caddy. W lecie jedziemy nad morze, a jak pamietam to w zeszłym roku przy londonie cały czas naciagał budkę bo mu wiału czy świeciło. Masz może jakieś fotki z caddy z budką? Odpowiedz Link Zgłoś
iwek33 Re: do mamadamianka 03.04.07, 20:53 Niestety fotek nie mam, ale jutro zrobię i wyślę na gazetowy. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
iwek33 Re: do mamadamianka 04.04.07, 16:45 Fotki posłane na gazetowy Pozdrawiam Iwek33 Odpowiedz Link Zgłoś
iwek33 Re: do mamadamianka 04.04.07, 17:11 Jeśli kupisz budkę do Caddy to kup od razu większą "spinkę" do zapinania złożonego wózka, bo z budką nie da rady spiąć wózka tą małą spinką, która jest do caddy z daszkiem. Chodzi o coś takiego: www.allegro.pl/item181961683_czesci_spinka_do_wozka_duza_.html Odpowiedz Link Zgłoś
mamadamianka Re: Gdzie można kupić budkę pasującą do CHICCO CA 05.04.07, 14:05 czy ma ktos możliwość sprawdzenia czy budka z coneco (polo, traffic) pasuje do chicco caddy? Odpowiedz Link Zgłoś