mlody_tata 04.04.07, 20:08 Czy ktoś z Was może podzielić sie opinią na temat tego nosidełka: www.allegro.pl/item182477757_nosidlo_nosidelko_turystyczne_wysylka_gratis.html Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
donkaczka Re: Nosidełko firmy KEES 05.04.07, 15:10 szczerze? koszmarek, zainteresuj sie chustami, wygodniejsze, zdrowsze i bardziej uniwersalne panowie tez nosza w chustach jest forum chustowe, poszukaj a jest na allegro takie smieszne nosidlo z kolkami, to dopiero odlot ) Odpowiedz Link Zgłoś
mlody_tata Re: Nosidełko firmy KEES 05.04.07, 18:37 donkaczka napisała: >szczerze? koszmarek, zainteresuj sie chustami, wygodniejsze, zdrowsze i >bardziej >uniwersalne >panowie tez nosza w chustach >jest forum chustowe, poszukaj >a jest na allegro takie smieszne nosidlo z kolkami, to dopiero odlot ) Szukam czegoś do noszenia malucha na wypadach turystycznych (góry itd.). Chusta nie wydaje mi się do tego odpowiednia... Odpowiedz Link Zgłoś
ewa_mama_jasia Re: Nosidełko firmy KEES 05.04.07, 20:06 Wygląda ciekawie, ale weź pod uwagę, że jest do 13 kg max - dziecko + waga nosidła + ewentualna zawartość kieszeni pdo nosidełkiem. Czyli maksymalnie do roku i potem co? Drugie? Ja wypożyczyłam na wypad turystyczny coś takiego - aak.pl/sklep/product_info.php?cPath=6&products_id=21. Sprawdziło się rewelacyjnie. Jeśli jesteś z Warszawy, na ich stronie masz informacje o wypożyczalni nosidełek. Warto pozyczyć na kilka dni i sprawdzić. Kupić też można, ale strasznie drogie . Teraz zastanawiam się nad zakupem nosidła firmy Salewa, ale nie mogę znaleźć linka. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa_mama_jasia Re: Nosidełko firmy KEES 05.04.07, 20:26 Nosidełko Koala Salewa, coś takiego. www.bartsport.pl/nosidla/salewa- koala-detska-sedacka Odpowiedz Link Zgłoś
donkaczka Re: Nosidełko firmy KEES 07.04.07, 22:11 chusta nieodpowiednia? mysle ze duzo wygodniejsza niz taki plecak z zywa zawartoscia chusta nie uwiera, ciezar rozklada sie idealnie, dziecko dopasowuje do ciala, w zaleznosci od wagi i wzrostu inaczej na Tobie lezy nie widzialam nigdy plecaka ze staleazem na wierzchu ktory gdzies tam by nie uwieral, nie wsopmne o dodatkowym ciezarze ktory dzwigasz, o tym ze dziecku tez nie musi byc wygodnie jesli szukasz dobrego rozwiazania, naprawde poczytaj o chustach, dlugich i wiazanych w chuscie nosisz malucha od urodzenia do lat kilku, jak mlode chce samo zasuwac chowasz chuste do kieszeni czy torby i basta Odpowiedz Link Zgłoś