Dodaj do ulubionych

Nosidełko firmy KEES

04.04.07, 20:08
Czy ktoś z Was może podzielić sie opinią na temat tego nosidełka:
www.allegro.pl/item182477757_nosidlo_nosidelko_turystyczne_wysylka_gratis.html
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • donkaczka Re: Nosidełko firmy KEES 05.04.07, 15:10
      szczerze? koszmarek, zainteresuj sie chustami, wygodniejsze, zdrowsze i bardziej
      uniwersalne
      panowie tez nosza w chustach smile
      jest forum chustowe, poszukaj

a jest na allegro takie smieszne nosidlo z kolkami, to dopiero odlot smile)
      • mlody_tata Re: Nosidełko firmy KEES 05.04.07, 18:37
        donkaczka napisała:
        >szczerze? koszmarek, zainteresuj sie chustami, wygodniejsze, zdrowsze i >bardziej
        >uniwersalne
        >panowie tez nosza w chustach smile
        >jest forum chustowe, poszukaj
        >a jest na allegro takie smieszne nosidlo z kolkami, to dopiero odlot smile)

Szukam czegoś do noszenia malucha na wypadach turystycznych (góry itd.). Chusta
        nie wydaje mi się do tego odpowiednia...
        • ewa_mama_jasia Re: Nosidełko firmy KEES 05.04.07, 20:06
          Wygląda ciekawie, ale weź pod uwagę, że jest do 13 kg max - dziecko + waga
          nosidła + ewentualna zawartość kieszeni pdo nosidełkiem. Czyli maksymalnie do
          roku i potem co? Drugie? smile Ja wypożyczyłam na wypad turystyczny coś takiego -
          aak.pl/sklep/product_info.php?cPath=6&products_id=21.
          Sprawdziło się rewelacyjnie. Jeśli jesteś z Warszawy, na ich stronie masz
          informacje o wypożyczalni nosidełek. Warto pozyczyć na kilka dni i sprawdzić.
          Kupić też można, ale strasznie drogie smile. Teraz zastanawiam się nad zakupem
          nosidła firmy Salewa, ale nie mogę znaleźć linka.
          • ewa_mama_jasia Re: Nosidełko firmy KEES 05.04.07, 20:26
            Nosidełko Koala Salewa, coś takiego. www.bartsport.pl/nosidla/salewa-
            koala-detska-sedacka
        • donkaczka Re: Nosidełko firmy KEES 07.04.07, 22:11
          chusta nieodpowiednia? mysle ze duzo wygodniejsza niz taki plecak z zywa zawartoscia
          chusta nie uwiera, ciezar rozklada sie idealnie, dziecko dopasowuje do ciala, w
          zaleznosci od wagi i wzrostu inaczej na Tobie lezy

nie widzialam nigdy plecaka ze staleazem na wierzchu ktory gdzies tam by nie
          uwieral, nie wsopmne o dodatkowym ciezarze ktory dzwigasz, o tym ze dziecku tez
          nie musi byc wygodnie

jesli szukasz dobrego rozwiazania, naprawde poczytaj o chustach, dlugich i wiazanych

w chuscie nosisz malucha od urodzenia do lat kilku, jak mlode chce samo zasuwac
          chowasz chuste do kieszeni czy torby i basta

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka